banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Őszintén az amx akkor jó ,ha már egy csihi puhi helyzetben odaérsz,és 1200-1500-ról kell lepattintani az ellent ,abban hihetetlen jó!nem első vonalas masina az biztos!mondjuk ha a ház 2 oldalán ácsorgok valakivel szemben,és látom hogy 1200-1300 körül van a hp,akkor belekalkulálok egy bekapottat,de mivel elég jól megy ,mögé vagy mellé megyek az illetőnek és ott nem kell miről beszélni többet!van ellen példa is Kv5 seggéről egymás után 2db Odmg,vicc! de volt úgy is egy csata 2 is7,oldalról full hp ról 1-1 tár és - 2 ,is7:Dde mondjuk a hihetetlen az volt hogy mindkettő kigyulladt:D De a legnagyobb má amit valaha csináltam vele 2200 hp Maus,mondom le van tojva kimegyek,elkezdem lőni,alig volt életem,egy lövés kellett hozzám,belenyomtam 1-t lement 1880 -ig köbö ,és a kövire 1880 ról ammórakkmondanom sem kell 6200 körüli dmg volt a csata összeítésben :D