World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,
valak tud arrol h miert nem latszanak a klanlogok?
sokoo
D3 elég ratyi lett, amiatt nem sokáig lesz a polcon a wot 😉

This is the beginning of the end.

Vicces ez a random...

2%-os IS-4-et 6 lövéssel nem tudtam kiszedni KT-val!
2-szer pattantam a vezetõnyílásról, 3-szor a függõleges alsó páncéllemezérõl, és lepattantam HE-vel a toronygyûrûrõl, pedig merõlegesen állt és kb 100 méterre!

Az utóbbi napokból ez volt az egyik legdurvább ilyen "véletlen", a másik meg az, mikor az AMX 13 90 6-os tárából EGY azaz 1 lövés ment át az ST-1 seggén 20 méterrõl.

Igazán mulatságosak tudnak lenni az ilyenek <#falbav>

Egyetértek. Is-8-al 42% a gyõzelmi arányom míg Pershingel 60%. Ma reggel is hárman ordítottak rám hogy igyekezzek mert döntetlen lesz ha nem lõjjük ki a maradék három artyt. (védõk voltunk Prokhorovkán úgy is gyõztünk volna) Persze meglett mind a három. Sokkal gyakrabban rakja az IS-8-at a "kisegítõ" (szellemi fogyatékos) csapatba és az elõre lefutott csaták is gyakoribbak mint a többi tankomnál. (több tier különbség az oldalak között, sokkal több top tier az egyik oldalon stb)
Forolto
Azért azon elgondolkodom 21K csatával 960-as effit elérni nem kis teljesítmény lehetett.(lent a t29-es)
Drága barátnõm,akinek semmi köze se volt a tankokhoz,azt se tudta mit csináljon,leült és puffogtatott össze vissza és majdnem ugyanennyit ért el.

Sajnos nekem ezért hiányzik a tankszázad,mert ott lehet igazán jókat csatázni,ott lehet az effit megtartani/növelni.Randomban esélytelen vagyok.

XD!
Lehet igazad van!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ilyen winn/effi értékkel nem mindegy mivel jöttek volna? 😄
Szvsz loltrakival lehozzák a kört.

Imádom a batmobil platoonokat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

DonZorro
REPLAY

Így kell egy Leopard-al egyedül elfoglalni a bázist El-Haluf-on!
Persze a jó csapat is kell, sõt ELENGEDHETETLEN hozzá...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Az IS-8 nálam nem elég, hogy papírszar de valami félelmetes retardmágnes is.

És még azt mondták itt, hogy reggel lehet jó köröket menni.
Ja... a ház körül.

szabii98
Ilyennel max t6-t7ben találkoztam eddig, de ilyen magas szinten ennyi gyökeret...
Amúgy ezen a pályán mi még(assaultban) addig sem jutottunk el, ahol tevagy, kb az ellen indulóig a te képeden. Hihetetlen..

I met God. She's black

Eagle16
Tegnapi idióták...

Mert a nehéztank ugye arra való hogy leghátul kempeljünk vele.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mijki
Mivel elkezdtem egy-két új ágat lement az effim 40-et. Mondom ez nem állapot, - az akció alatt összeszedtem 3 milla creditet(köszi T-34-85 és JGPanzer IV) - megyek KT-vel(nagy tank, nagy sebzés = több effi) és feltornázom az effimet. Hát igen. Én balga azt hittem jó lesz KT-vel menni.Zsinórban buktam a köröket a csapatom és egyszer az én hülyeségem miatt. Így is összeszedtem vele 6k XP-t 10-20 csatából. Viszont az effim nõtt egy csöppet(10-et).

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

wow-al nem lehet összehasonlítani , annak megkérik az árát nyíltan (igaz van aki ezért többet fizet havonta és ha összehasonlítanánk a legjobb játékmenettel rendelkezõ mmo-t a wottal akkor lehetne szörnyülködni😄) itt próbálják kicsikarni amit ott elkérnek. wotban beintenek a közösségnek mert mondhatják bármikor, hogy ingyenes játék örüljéé 😄
ha nem lenne ingyenes csak a tank fanatikusok játszanának vele ami elég kis közösség. wow-ot azért nem vennék mert életelszívó hatású, ezért meg nem vagyok hajlandó fizetni^^ így is bármennyire szidom a fejlesztõket csak lenyomtam már majdnem 7k csatát ezzel is. ha figyelnének a közösség véleményére és úgy változtatnának a játékon fasza kis pvp alapú game lenne ez amiért fizetnék is. d3 gyanús, hogy felkerül a polcra és akkor ennek bealkonyodott.
noname23
Hát hogy remekül az túlzás de az igaz hogy egy fityinget se adtam érte xD volt pár akció (IGN) szerencsére akkor degeszre szedtem magam arannyal és prémhetekkel.

Amúgy most jut eszembe wow-al nem igazán jó összehasonlítani mert ez egy free game alapból szóval bárki elkezdheti pénz mentesen is
wow-ban meg aszem el se lehet meg havidíjat kérnek legalább is a wikin így írják de lehet már nem megy olyan jól és ingyenes lett.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ez a srác nem kispályázik,de nem értem miért éri meg neki. Randomban végig kumulatív (arany) lõszerrel lövöldözött Hummelben ülve...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

En is Berettyoban nottem fel es Keresztesen meg Artandon voltam utlevelkezelo mielott kikoltoztem Skociaba. Kicsi a vilag.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

mi rajta vicces? ebben a hihetetlenül jól megtervezett mm-tõl kezdve az eltûnt lövések és szorzócsavargatások, irreális arti+critcal dmg stb.. valamint minden a pistikék lehúzásáról szóló játékban te élvezettel fejlõdsz fel t10-ig?^^ örömmel kezdesz bele egy új ágba tudván mennyit fog szivatni a játék mire elérsz a felsõ részéig?😊 mezei játékosnak a t10 csak álom prém+prémtank nélkül és lássuk be elég sok van belõlük.
egyébként leírtam, hogy amit adnék érte és amit kérnék érte nagyon messze van egymástól szóval szenvedje csak végig a szobanövény az utat. gondolom te remekül szórakozol ebben a játékban és tele vagy t10-el úgy, hogy egy fityinget nem adtál érte😉
noname23
vicces vagy hogy levernéd másokon az úgy nevezett "munkaidõt" <#taps>
két prém tank árát visszakapod amibõl csak az egyikért fizettél már jól jártál annyira meg nem nagy divat ez a játék mint a wow hogy hülyéket toborozzon Mo-n meg mint látod nincsenek is hogy a te szórakozásodért fizessenek

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Trabant93
Én meg ott tanultam az Aranyban.Priviben írd már meg hogy ki vagy,hátha rádismerek 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

popey8
Ez komcsi?<#zavart1> Berettyóújfaluban lakom (szal nem olyan messze) és keresztesi az egyik volt csoporttársam is. Még lehet akkor ismered is. Mostanában többet járok oda, mert fatert mindig ki kell vinni az állomásra.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Asszem megérte kiszenvedni ezt a kis jószágot. Kicsit jobb, mint az elõdei.
2. csatám vele, igaz fullos.

Victory!
Map: Steppes 2012. június 26. 1:03:32
AMX 50 100 Experience received: 2 748 (x3 for the first victory each day) Credits received: 35 155
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter

popey8
Itt most nem is volt arról szó, h jól fogja nyomni v nem. Am igazad van, az ilyenekbõl (is) lesznek a top tieres szobanövények. Egyetértek veled, az élet egyik területén sem fogja így "jól" nyomni. De ez csak egy játék, ha vki annyira akarja kezdje csak top tierben, nincs ezzel semmi baj szerintem. Legalább több lesz a Kolobanov, Boelter stb. medálunk<#eplus2>

Habár ha az én csapatomba kerülnek ezek és miattuk veszítünk, mert nem tudják tenni a dolgukat, akkor azért annak már nem örülök ennyire<#puszi>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Trabant93
Biharkeresztesen,a határmezsgyébe 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

popey8
Eladni éppen megéri, mert max visszakapod a befektetett pénzt v egy részét, de ha az idõt nézzük akkor nem. Bezzeg Kínában a sok kis sárga feltápol xy idõ alatt egy wow karaktert és jó áron el is adja, mert megfizetik rendesen és van rá kereslet. Azt olvastam valahol, h sokan ebbõl tartják el magukat, fizetik a számlákat stb. Ebben a ... (majdnem írtam vmi csúnyát) országban ez nem mûködne\mûködik, mert semmi sem úgy mûködik, ahogy kellene.

Szerintem ha valaki nem jarja vegig a szamarletrat az sohasem fogja igazan jol nyomni es ez nem csak a WoT-ra ervenyes hanem az elet minden teren igy van sport, uzlet, csajozas, vezetes stb. Az mar eleve szar hozzaallas, hogy egybol a tutiba ulve probal kezdeni. Ezt a versenysportal lehet legjobban peldazni. Hiaba van valakinek a legjobb teniszutoje, futocipoje, furdogatyaja attol meg nem fog versenyt nyerni. Vagy egy masik pelda az eletbol. A mi idonkben a motorozast Simsonon kezdtuk majd ETZ 125-250 es jottek kesobb a japan csodak. A kismotoron megtanultad, hogy kurva nagyot lehet esni es mikor a 100 le-s motorra ultunk tudtuk, hogy azzal meg nagyobbat fikazunk. Plusz megtanultunk motorozni is ami nem jott rosszul. A mostani idiotak meg raugranak egybol egy 600-as vagy neadj isten 1000-es motorra mert az milyen fasza aztan csodalkoznak ha egyik labuk itt a masik meg ki tudja hol. Mondjuk minden rosszban van valami jo az egyik haverom par hete kapott ket uj veset meg hasnyalmirigyet lehetseges egy ilyen motorostol.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Debrecen környéke, és te?

ezzel az eladásos résszel csak egy baj van, nem éri meg eladni senkinek, sok benne a játék elõtt eltöltött idõ és nem éri meg mert fityingekért lehet csak megválni tõle hazánkban. volt aki 2-3-4 fullos top tier tankost hirdetett meg(+az apró+2 t8prémtank) és 20-30k-ért akarták megvenni tõle stb. benne van fél év játszadozása mondjuk ami elég sok elfecsérelt idõ és nudlit kap érte ha megválik tõle^^ az enyémen alig van valami mégsem adnám el 30k-ért sem csak elõtte idegeskedtem jó pár hónapot prém nélkül😄
Trabant93
Az alföld melyik részére telepedtél?😊

popey8
Alföldi kolléga vagy? Na tessék, hát ilyet<#wink>

Trabant93
Igen így van,én még szerencsére jó évjáratban kerültem az alföldi levegõre,így nem lettem lebutítva,nem úgy,mint a mai tinik legtöbbje,mintha egy kupac ganét nézegetnék,még az is szebb.ICram ha pedig már a lakásnál tartunk,18 évesen még nem tartok ilyen dolognál,egy darabig nem is valószínû,a hitel meg felejtõs(Szüleim esetébõl indulva)

Na ez már egy kicsit sztem el lett offolva,de ilyenkor késõ este már úgyse rajzik a fórum,de lehet jobb ha visszatérünk a wothoz...

Vegre megvan az IS-7. <#taps> Az IS-8-at szidtam, hogy milyen szar, de egy valamire jo volt 297 csata alatt megtanitott okosan hasznalni a heavy tankokat.
Eddig meg csak 2 csatat mentem az uj tankommal, de iszonyat nagy a kulonbseg van az IS-7 javara. Az agyuja talan kicsit pontatlanabb, de ez minden. Osszejott vele 3-3 kill es az effim is most lett 1400.
Az IS-8-at mikor megvettem 1317 volt remelem az IS-7-el meg feljebb fog kuszni egy kicsit.

popey8
A mai világban, pedig nagyon sokan gondolkodnak így, fõleg a (nagyon) fiatalok.

I.C.ram
Hogy a lakás példánál maradjunk. Valaki maga építi fel a házát, a két kezével, valaki csak megveszi. Te magad építetted fel? Nem értem, miért baj az, ha valaki T8 T9-rõl akarja kezdeni a játékot. Attól még ugyanúgy játszhat alacsony tierben, de már nem kell szenvednie a stock IS-ekkel, Tigrisekkel, stb, ami azért valjuk be, nettó szopás. Én is átugrottam volna a stock szarakodásokat, ha tehettek volna.
Trabant93
Elhiszem hogy nincs mindenkinek mindenre ideje,de ez a fajta gondolkodásmód,hogy minél hamarabb minél többet bármi áron,ez elég hülye felfogás.Nekem ha lenne millió pénzem,akkor se venném meg,hisz elveszik benne az élvezet,hogy eljutok egyszer odáig.

I.C.ram
Nem olyan könnyû eladni sajnos. Haverom 1-2 hete árulja már az elég jó accját, Löwével, T34-gyel, meg egy rakás 9-es tankkal + E100 is ki van fejlesztve. Nem is kér érte sokat, 18kért (csak a két prém tank ér rajta vagy 25kt) odaadja, mégse jelentkeztek eddig érte.
popey8
Ha tudom, h kevés idõm van játszani és egybõl top tankokkal akarok menni és ráadásul nem vagyok vmi kitartó (értsd: úgy se játszok a játékkal félévnél tovább, mert megunom) plusz a bõröm alatt is pénz van - na az ilyenek meg fogják venni.

Fogd fel úgy, mint 1 drága prémium tank csomagot.
Kifizeted, és nem biztos, hogy megkapod a tankokat cserébe.
Pistike, majd ezt kéri aputól 12. szülinapjára.
És utána Pistikének nem lesz több problémája azzal, hogy lassan fejlõdik, mert mindig kilövi a csúnya gonosz ellenség.
Így rögtön bele tud ülni A OP tankokba.
Tudja mutogatni a haveroknak, hogy Õ mekkora király, meg ilyenek.

I.C.ram
Igazad van, végülis egy lakás árát is össze tudja gazdálkodni bárki idõvel. Sok hülye, aki hitelt vesz fel.

Arra nem gondoltál esetleg, hogy nincs mindenkinek annyi ideje játszani, de azért szeretne nagyvasakkal is menni?
Trabant93
Mi ez a hirtelen eladási mánia?Sose fogom megérteni,miért kezd valaki egy accot árulni,mikor köbö semmit nem ér a vevõ vele,mivel õ is elérheti ugyanezt idõvel.Hmmm biztos bennem van a hiba...<#nemtudom>

Amx 50-100ra milyen kiegészítõk kellenek?
Ugyan az, mint a lórira?
Venti, stabilizátor, célzásgyorsító?

Az én WOT-os accom is eladó.
-Löwe
-Churchill
-Valentine
-M3Stuart
-Tiger 2
-VK4502 A
-GWPanther
-amx 13-90
-amx 50-100
-M6
-T 50
-T 54
-IS-8
-IS-4
-IS-7
-isu 152
-object 212

kb 4 milla kredit,555 arany

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Olcsón mérik a francia vért. :-D

Ha csak az 500-asok lennének. Ma egy 350-es KV-5 volt egy csatában Erlenbergen a top. Védenünk kellett volna, erre elindult a házak között a folyóparton. Akkor kezdtem el nézelõdni, amikor megnyomta a kövessetek gombot. Na persze. Bukó volt.
Akkor sok minden nem maradt az a 1375-ön. Az a 600 pénzes bünti nem sok. Én egy elõttem keresztbe grasszáló idétlenbe durrantásért ezres nagyságrendeket fizetek.
Hallod!
Tényleg kegyetlen szarul éreztem magam miatta.
Csak ez tudott megvigasztalni:

Victory! Map:
Widepark 2012. június 25. 22:55:27
KV-5 Experience received: 1 225 (fine for causing damage to allies: 44) Credits received: 72 460 (fine for causing damage to allies: 600)
Battle Achievements: Steel Wall, Invader

Doc Hooliday
Az nagyon karaj öregem!<#hehe><#vigyor1> Érdemes figyelni a szín jelölést!<#idiota>

Ez ám a coming out! LOL
Vigasztaljon, hogy az amx is noob volt, ha kv-5-el tudtad üldözni. 😄
Istenem mit csináltam!
Hogy lehetek ekkora marha?
Kilõttem a saját 1375-ünket, de nem véletlen.
Új pálya, az ellen 1375-je meglõtt, amikor úgy alakult átmentem a vasúton, meglõttem az ellen lóriját. És annyit láttam hirtelen, ott a 1375, és elkezdtem üldözni, meg lõni.
Kilõttem.
Erre látom a beírást: noob kv5.
Akkor láttam, hogy saját volt.
Nem gyõztem bocsánatot kérni.
Én marha.

darki81
ismerõs problémák ... 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;