A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Értelek, és valóban vannak olyan klánok amik csak ronthatnak egy játékoson :) Viszont nem csak a két véglet létezik. Mondjuk az meg sem fordult a fejemben, hogy eszébe sincs (már) klánozni.
Trentaro - "a T110E5-ot mar kifejlesztettem es mentem is vele parat" 475 csata nekem kicsit többnek tűnik pár kanyarnál, főleg hogy csak két tankkal mentél többet :)
A nagy tankjaid pontosságával nincs probléma és azok átlag sebzése is csak a pro játékosokétól marad el. Messze nem reménytelen a helyzet. a Sikertelenségedet Én csakis a randomban csatákban látom. Bár vannak itt tőlem jobbak akik majd megmondják.
Amúgy 10-es tankot eladni kb egyenlő 9 milló kredit kidobásával. De mindenki maga dönti el hogy baszik ki magával :)