World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazz,a jobb felsõ sarok 😊

A bal felsõ sarokban a 3db kánya elárulta a pozíciódat,és megtalált az arty aki épp hogy csak területbõl sebzett.Majd úgy kihaltak benne a modulok legényestõl,mint a dínók.

<#idiota>

na,na eltaláltam?

Sokszor gondolkodtam, hogy bizonyos testi örömszerzések miatt egyszer les**om magam...
hát lehet, hogy ma erre sor kerül.......
javaslom, hogy aki el akarja ezt kerülni az tartson meg 5000 free exp-t ARL V39 talpjára, mert addig alap gunnal kell menni (semmit nem tudsz rába**ni).... AP átütés 68mm, HE átütés 38mm ........

Másik mai gyöngyszem:
keresd a hibát!
Solten
😄

Saor Alba

Solten
oriasi.

Saor Alba

Je comprends!

( by google translate XD )

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Te menjél francia TD-zni, ne olvasgassál fórumot 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sippie
lol 😄
csak az a baj hogy ezek tényleg azt hiszik hogy így történt.
na lol ugyanazt tettük be 😄

Ez nagyon jó 😄
E-75 váltó a fronton topikban volt, a jó öreg serb storm és a felmenõiken alapul a hozzászólás 😄

Big, bad, evil nazi SS stormtroopers from hell killed SerB and Storm's antsestors with the mass produced E-series tanks (mainly E-50 and E-75). Then they resurrected them, just to kill them again and again and again and again... you get the point.
Then the all-mighty, glorious, holy, sacred, heroic, generous, liberating, totally-not-civillian-killing, brave, heroic NKVD troops with holy, glorious, microscopic, atom-sized, blessed by Stalin and other communist party heroes IS tanks arrived, destroying all the SS' tanks by engine fires, caused by shooting the lower plate, which hit the transmission. But sadly our heroes of the USSR came too late to rescue SerB's relatives.
Our glorious record shows that every single German was killed, along with every single tank they possesed and our glorious troops did not even suffer the lightest bruse, thanks to our glorious leader Stalin, protecting them with his mighty will.

Based on extremely reliable glorious Soviet records.

Eagle16
Hát ez kész<#hehe>

"Big, bad, evil nazi SS stormtroopers from hell killed SerB and Storm's antsestors with the mass produced E-series tanks (mainly E-50 and E-75). Then they resurrected them, just to kill them again and again and again and again... you get the point.
Then the all-mighty, glorious, holy, sacred, heroic, generous, liberating, totally-not-civillian-killing, brave, heroic NKVD troops with holy, glorious, microscopic, atom-sized, blessed by Stalin and other communist party heroes IS tanks arrived, destroying all the SS' tanks by engine fires, caused by shooting the lower plate, which hit the transmission. But sadly our heroes of the USSR came too late to rescue SerB's relatives.
Our glorious record shows that every single German was killed, along with every single tank they possesed and our glorious troops did not even suffer the lightest bruse, thanks to our glorious leader Stalin, protecting them with his mighty will.

Based on extremely reliable glorious Soviet records. "

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én játszottam pannonos mobillal régen teljesen rendben volt, de ott atom volt a vétel.. szóval ha rendesen megy a mobilnet akkor lehet játszani 110-120 körüli pingem volt.

M4 Shermanhez milyen másodlagos tulajdonságokat érdemes fejleszteni a legénységnek? (105mm es ágyúval használom)

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

pointer4
Van valakinek tapasztalata, hogy mobilnettel mennyire játszható a játék ?
Farmolásra mi jobb?Churcill vagy T14?Tudom, hogy közel sem annyit hoznak, mint t8-as prémek, de most nem lesz több pénzem rá.A lényeg, hogy egy sima T5-nél (KV-1, SU-85, M4, Pz IV) többet hozzon!

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Valaki írta tegnap, hogy a Pz38H nem ugyanaz, min ami pár hónapja volt. A Puffancs se a régi.

Ez az elmélet, de nézd meg azt a linket.
Az a helyzet, hogy nekem már 7.3-nál is csinálta ezt. Ellenben nálam nincs ez a kidobálós probléma.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

nagyon játszhatóak lettek^^ fõleg az airfield, ott minden tankkal rengeteg lehetõség van támadásra ami nem túl jellemzõ az eddigi mapokra, de kell pár hét amíg rájön erre mindenki és nem kezdõn ülõ is7-el kell lehozni a csatát...
Amúgy nem nagyon találkoztam még nagyobb szívással, mint a stock Patton. Mozgékonysága, páncélja nincs, és 160-as átütésû ágyúval kell szenvedni. Közben meg jönnek szembe a Tier10 heavyk.

Lehet hogy ez a multi szabály, de ostobaság, mert 25-30 FPS fölött nem érzékel az emberi szem különbséget. Már persze ha nem valami macska-ember vagy macska-bagoly hibrid lény találta ki ezt a szabályt...

7.4 óta nálam is ez van, néha játszhatatlanul belassul az egész (pedig viszonylag erõ a gépem). Valamit nagyon elbasztak ezek a kancsók.

Változott,sniper módban 60-98 között van az fps.

Nohab amit belinkelt...ott látszik rendesen mi a külömbség.
Ja. Oké, már látom Nohab válaszát az 30 és 60 közötti különbségre. Valóban simábbnak tûnik.

..nem jatszottam sokat a patch ota, de engem is ez idegesit a legjobban..
Ja igen, már sokszor kérdeztem. Mi az oka, hogy megy nekem stabil 50-60-al, aztán egyszercsak belassul, leesik 20 alá pár másodpercre. A jelenség teljesen effekt független, arty-módban is jelentkezik. Próbáltam lejjebb venni a grafikát, de felesleges, mert ugyanúgy belassul néha.

Most már nálam is egyre durvább méreteket ölt a desktop-ra való kidobás, minden második-harmadik meccs alkalmával. Tényleg egyre szarabb ez az egész.

Tudom, noob vagyok. De még mindig nem értem mi a különbség a 25-30 és a 60 között, ha nem lehet észrevenni a különbséget? Persze feltéve ha emellett normális pinged van. Elmagyaráznátok nekem? Légyetek szívesek.

Az új pályákat nagyon eltalálták szerintem.

Lesz hotfix? Merthogy azt hazudták, hogy a hotfixben lehet a térkép ikonjait méretezni, és ez ugye nincs. Overlord hazudott ezek szerint?

Nohab
Ezért szeretem én is. Jó látni, hogy kitõl mit várhatsz. Pláne a top tanktól. Pontosan azt mutatják a számok, amit késõbb látni fogsz. Az agyzsugorban szenvedõk például halhatatlannak hiszik magukat, így elõgurulnak a fedezékükbõl teljesen és az oldalukat mutatva próbálnak lõni. Általában azonnal meghalnak.
új map, nem ismerik. mit csinálnak ülnek kezdõn logikus.
jó ez az új mod még jobban kiütköznek a brainless csapattársak😊 is7ünket most fingatta ki pár t8 pedig segítsége is volt.
Hali Wlan!

kipróbálom és kösz

Köszi nektek! Ment a virtuális sör! 😉

Amúgy dickermaxról eszembe jutott, hogy miért nem bírják megoldani a gagyi jagdpanzer 4 fegyverzetét egy hasonló 105mmes ágyúval. átütésre és sebzésre gondolok itt. Azért ez tényleg pofátlanság és nevetséges, míg a jagdpanzer 4 top fegyvere egy rövi 88as 132mmes pennel addig a francia és orosz TDk már tier 5ben 160 pen fölött szaladgálnak, az ARL V39 meg hab a tortán 212 pennel. Ha lenne MM korlátja azt mondom hogy: hááát esetleg ok, de mivel ég az sincs, ezért ez nagyon nem korrekt.
Inkább az ilyenek balancolásával kéne foglalkozni, és nem a T8-9eket molesztálni minden patchben.

C:\World_of_Tanks\res_mods\0.7.4\gui\flash\XMV.XMWCONF 😊

Peti szerintem szedd ki a vsyncet😊 ha nem változik semmi vissza rakhatod de csinál érdekességeket sajna😊 ha minden ok vissza rakhatod de pl nálam a WOT-ban nem töri a képet.

Köszönöm! És ezt hol is találom? 😊
Ennyire mélységes a problémám. 😊

Akkor te nyugodtan toljad 25 fps-el....

szabii98
Alapvetõ( Multiplayer ) szabály: 60 fps a legideálisabb a játékhoz. Felette már tényleg felesleges.

I met God. She's black

"mirroredVehicleIcons": "false",
Ezt a változót így állítsd be és akkor jobbra néznek az ikonok.

Csak pont azt nem kapcsoltad ki ami a lejobban lehúzza: a textúra szûrést. Meg minek neked 60fps? 25fps felett már folyamatos a kép.

Segítséget kérnék:
Az xwm és icon mod használata nálam azt eredményezi, hogy a jobboldali ikonsor tükörképet mutat.
Van erre egy megoldás, csak idõközben elfelejtettem, hogy mit kell átírni?

Na pont ez tart vissza engem is.
Már arra vetemedtem, hogy gondolatként felmerült, hogy keresek egy normálisabb klánt aztán csak CW-re járnék meg esetleg századba. Ezzel annyi a baj, hogy esténként nem nagyon érek rá 10 elõtt amikor a legtöbb CW csata lenne.

Zegi Norbi HUN
Köszi😊
Akkor reménykedem😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

így sikerül kicsiholni 60 fps körüli értéket

na még 1x