A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
HHpanther #198670 Tiszteletem!
Már egy ideje olvasója vagyok a WT fórumnak, írni azonban most írok először ide.
A játékra nemrég találtam rá, csak november 27 óta játszom.
A kérdésem lényege, hogy egy klánhoz szeretnénk csatlakozni pár barátommal (1-2-3) és szeretnénk jól dönteni,nem nagyon váltogatunk.
Nem vagyunk még ászok,de szeretnénk azzá válni természetesen és úgy érzem hogy ebben egy klán tapasztalt játékosokkal nagy segítségünkre lehet mint a random szakaszozás. Gyorsan tanulunk.
28-29 évesek vagyunk,több online multiplayer játékkal a hátunk mögött, csapatjáték nem gond.
Palee:
743 csata, 930 effi, 47-48% winrate - T6 - T7 (T29)
Jómagam (KMBpanther):
1423 csata, 1100 effi 49-50% winrate (KV-1S,T29)
Nem tartom magunk elveszett gyerekeknek..szívesen fejlődnénk, clan war-t is szívesen látnánk később.
Kérdésem, hogy van e itt olyan klán aki megtűr és tanít a sorai között kezdő játékosokat jövőbeli aktív játékosok reményében?:)
email: [email protected]
priv itt
játékban: KMBpanther
Előre is köszönettel:
Panther