World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SU85-tel sokat nyomtam most a hétvégén, voltam alján jópárszor, de tetején is. Viszont ennél abszolút nem érzem problémának, nincs olyan tier 8, akit ne lehetne valahol átlõni jó eséllyel. Ami azt illeti, jobb kreditet is hoz egy-egy nyert tier 8-as meccs, hiába oneshotolja az ember a tier3-akat, azok soványan fizetnek.
Most mentem a negyedik körömet és középnél még nem voltam lejjebb.
3xT6 1xT8

Feladom: egy 25 pontos eredményt tudtam felmutatni a contest-ben. Nehéz, nagyon nehéz. Amikor a a bázisvédõs mod-on a mi IS-8-unk zero killel és minimális sebzéssel meghal és a Jagdpanzerünk nem érti meg, hogy az ellen 4 killes, 80 %-os IS-8-át ne próbálja meg levadászni, hanem takarodjon el valahova messzire, mert csak úgy tudnak nyerni ha õt is kinyirják, mert kevés az idõ a foglalásra. Nem õ megy és szembetámadja az IS-8-at. Vesztettük...

Pfff az én diagramjaimon nagyon meglátszik, hogy bele kezdtem a francia TDkbe. Átlag XP meg win rate zuhanórepülésben van nagyon.

WoT: Nishizumi77

Érdekes hogy a linkelések se mindig mennek innen.

403-as ügynök közbeszólt. 😊 Próbáld máshonnan esetleg.
Eagle16
Nem szeret mostanában a játék...

Mondjuk sokat mentem alap tankokkal, ez biztos benne van, lehet hogy most már javulni fog, de nem semmi ez a pár hete tartó lejtmenet 😄

Emellett persze a sebzés / csata arányom meg végig felfelé ível, szóval még azt se mondhatom hogy én lettem bénább. De éreztem is hogy mostanában szörnyû csapatokat fogok ki...hátha a WG csodagépe is látja majd ezt a borzasztó csökkenést, és most jobb csapatokat kapok egy darabig 😛

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kis off
Lesz Company of Heroes 2 és kiszúrtam egy szép kis hibát:
Company of Heroes 2 takes the fight to the snow-filled fields of the Eastern Front as players command the Soviet Red Army during the World’s darkest hour. It is the year 1941...
kép

A képen meg egy T-34/76 mod. 1943 van. Idõutazó oroszok 😄

szabii98

I met God. She's black

A 38h nagyon nem ugyanaz, mint volt. Nem rossz, de már nem ugyanaz.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ugyan nem azzal megyek, de az M4E8-cal ötbõl háromszor top tier vagyok néhány T-34-85-tel együtt.
Solten
Na ezt plusszoltam. Ilyen instabil fost, 4-5 meccsenkent kidob a jatek. De legalabb a Hellcatemen valami oknal fogva soha nem latott kamuflazs van... 😄

Saor Alba

Aki megy Su-85 vagy T-34-85 cuccokkal írja már le: tényleg nem lehet elsõ harmadba kerülni vele a tank listán?
Mert az nem lehet véletlen, hogy 2 nap alatt ez nem sikerült.

Solten
Ez a jellemformalas a francia ag sajatja.. 😄 Az elso 2-3 meg jo poen, a kozepso tierekhez mar 3 kilo nyugtato szukseges 😊

Saor Alba

Solten
Van ez a II-es kis premium tekno, a PzKpfw 38H735 (f), na marmost fel eve lohetted felulrol-alulrol-hatulrol, max. megcsikizted, most meg eloszor kigyulladt es porra egett egy front lovestol (az uj T3-as beka TD-m alap agyuja).
Csak megjegyeztem, ugyan nem vagyok az osszeeskuves-elmeletek hive de lathatolag gyengebb nemelyik german cucc...

Saor Alba

hawken
Ja és kipróbáltam a T25 prém tankot is, hát a patch óta az is folyton kigyullad, pedig elõtte nm volt jellemzõ rá.

hawken
Ne aggódjál, a német vonalon szintén olyan faszán sikerült elbaxniuk a TD-ket hogy ihaj. Például a stugot. Két hete még vígan hoztam vele 6-7 killes meccseket is. Mostanában meg jön szembe egy PZ38, lõ egy lepkefingot és lehullik mindkét lánc, vagy a motor pusztul el, vagy a legénységbõl hullik el valaki. Már nem lehet vele futkoászni, szigorúan kempelni kell.

Su85ön szerintem nem változtattak
Érdekes, nekem pont ugyanolyan, mint régen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az elõbb írtam a Su85 T-34-85 MM besorolásáról. Pluszként még annyit hogy két napja valahogy éppen csak magam mögé nem tudok lõni velük, de az biztos, hogy a célszókört kitöltõ tankot nem tudom eltalálni.
Mi a f@szomért nem írják le valahol, hogy kedvükre csavargathatják a nerf feliratú potmétert?

Az a baj, hogy váltakozó. Egyszer egy PZ3 csak harmadikra bírt átlõni, máskor az erõsebb menetszéltõl is behorpad.
Tiger P-re kísérletképpen felraktam a BIA-t. Észrevehetõen változott a járgány magatartása. Mindenképp megérte.
kifelejtetted mennyire dícséretre méltó a páncélzata..
Töltésgyorsító-álca-célkereszt összehúzó van rajta. A GW Panther alatt elhatároztam, hogy amint elite lesz eladom és visszaveszem a Hummelt. Aztán kíváncsiságból megvettem a Tigert is, és hát egészen más játékélményem lett. Nem tudok érveket felsorakoztatni, ez ugyanannyira szubjektív, mint, hogy ki milyen tankkal nyomul.
Sikerült megtalálnom a játék leggagyibb TD-ét. A gyõztes a francia Somua S40. Ez a TD halál. Lassú, mint a tetû, nem fordul, a stock és az elsõ fejlesztett ágyúja vicc. Ráadásul minden alkalommal eszembe jut lövéskor a katona, aki ki akarta lõni a rakétát az RPG-bõl, de a cucc besült és elõtte 3-5 méterrel leesett. Valamiért elkezd hatni a gravitáció a lövedékre és kb. 150 méterre leesik. Háromszor adtam így kötényt egy Leenek.
A szóráskör pedig nagyobbnak tûnik, mint a SU152 ML-20-asa.
Stock motorral és fejlesztett felfüggesztéssel sík terepen kemény 20km/h-ra gyorsul. Malinovkán támadni kellett. A középsõ kezdõpontról indultan és 4 perc 35 mp alatt jutottam fel a templomhoz.
Elõtte Karelián ismét támadószitu. Mire megkerültem a hegyet, a csapat fele meghalt. Kis harc után (2-3 perc) nem értem oda az ellen bázisához, pedig ott már csak egy T-127 és egy arty volt.
Igen, igaz kivétel nélkül alacsony Tier-ben.

A Karelia mapon T-9-10 csatában gyõzött már valaki támadóként?
Már azon gondolkozom hogy kilépek ha megint kifogom ezt szart.
Mondjuk az sem lenne baj ha a sepcial-ok és contest-ek nem mindig hétvégére esnének, amikor Mordor sötét seregei kirajzanak.

Mindig szeretettel várjuk a replayeket bizonyíték gyanánt. A jó teljesítményt nem bemondás alapján hisszük el.

Gondolom, hogy a top löveg kinyitja a világot. Hát, addig van még egy kis idõm, mert tüzérrel csak a duplázást csinálom meg. bár az is lehet, hogy majd rááldozok egy kis free xp-t.

Sorry Su-85.

Azért fehérorosz barátaink tudnak valamit...
Amióta megy az Operation Bagration Special és Contest megoldották, hogy a Su-850 és a T-34-85 ne legyen egyszer sem a felénél följebb a csapatban. Viszont mindig berak egy epikus KV-5 vagy T29 playert top tanknak 380-570 (nem röhögni ez tény!), akik áldásos tevékenységét nehéz kompenzálni.

tigrincses
gyerekek most aki leopardal nyomja az iszonya sokat kaszál...... csak úgy írtom az ARTYKAT!!!!!!!!!! NAGYon ügyes vagyok vele meg a tank sem rossz.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Ha van esze a támadónak, akkor egy oldalt megnyom a fõerõvel, a másikat pedig 1-2 tankkal felderíti, majd átmozgatja az artykat. Esély és lehetõség mindig van.

thx sokkal jobbra nem számítottam, majd ha az orosz community-nek sikerül elérni a változtatásokat utána talán.
Sippie
ha van esze a védõ csapatnak, elõre küld pár spottert, at öbbiek meg hátulról szétszednek bárkit. Ehhez nem kell sok ész. CW-n meg nem minden esetben elég a "döntetlen" van hogy gyõzelemre kell játszani.
ISU152-nél érdemes a BL10 megszerzéséhez a 122mm-eset megvenni? A SU152-n jó volt, de félek az MM miatt erre már kevés lesz, a 152mm-es pedig legalább mindent visz.
Nohab
Ha a támadóknak semmi esélye nem lenne, akkor az eddigi randomban, companyban és CW-n is mindenki kempelt volna. Minden taktika és szerencse kérdése, nem az, hogy most védesz, vagy támadsz.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Sippie
azért company csatába mekkora elbaszás már az assault? Kurva sok esélye van a támadónak. Egyre nagyobb fos ez a játék mostmár.
A GW Tiger nagyon jó kis arty, de csak onnantól kezdve ha fullos. Egyedül Maust nem szedtem ki vele egy lövésbõl, szóval nagyon erõs. Csak ugye nem olyan mozgékony mint a GW Panther, de a tûzerõ miatt szerintem elnézhetõ neki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mesélj már a GwTiger-rõl, mert nekem eddig nagyon nem jön be, a GwPanther sokkal kellemesebb, eleve a gyorsasága miatt. A nagy löveg kivételével teljes. Kiegészítõként vennék majd rá töltés- és célzásgyorsítót, ha majd lesz féláras akcióban.

Sziasztok, nem voltam az új patch megjelenése óta valaki lenne olyan kedves, hogy összefoglalja nekem milyen lett a változások után 60k játékossal mennyire játszható vagy idegesítõ?
Észrevehetõ, de nem vészes. Talán, ha 7-8 csatánként lövik ki a mocimat. Az már inkább zavaró, hogy egy arty találattól 2 modul, meg három muki megfeccöl, de ez ugye nem az E-50 problémája.
Szerintem az az extra benne,hogy ezt a topgunt az elsõ csatájából megszerezte.
Topgun mindjárt elsõ csatában....a franciák túl voltak húzva eddig is,ez nem változott most sem.
jah tényleg 😄 hát ezzel nem szoktak dicsekedni aztán nem tünt fel mit kell nézni XDD
Igen a gyulladásra és a folyamatosan kilõtt motorra gondoltam.
pointer4
Én ilyet nem vettem észre, lehet könnyebben gyullad szembõl, de nekem még nem tûnt fel. 😊
E-50 nagyon használhatatlanul ratyi lett a patch után, ma este vagy holnap lesz meg a rávaló és ha úgy van akkor inkább másra költök?!
pointer4
Kapott egy topgunt.