World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3xT6 1xT8
WoT: Nishizumi77

Mondjuk sokat mentem alap tankokkal, ez biztos benne van, lehet hogy most már javulni fog, de nem semmi ez a pár hete tartó lejtmenet 😄
Emellett persze a sebzés / csata arányom meg végig felfelé ível, szóval még azt se mondhatom hogy én lettem bénább. De éreztem is hogy mostanában szörnyû csapatokat fogok ki...hátha a WG csodagépe is látja majd ezt a borzasztó csökkenést, és most jobb csapatokat kapok egy darabig 😛
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Lesz Company of Heroes 2 és kiszúrtam egy szép kis hibát:
Company of Heroes 2 takes the fight to the snow-filled fields of the Eastern Front as players command the Soviet Red Army during the World’s darkest hour. It is the year 1941...
kép
A képen meg egy T-34/76 mod. 1943 van. Idõutazó oroszok 😄
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Saor Alba
Mert az nem lehet véletlen, hogy 2 nap alatt ez nem sikerült.
Saor Alba
Csak megjegyeztem, ugyan nem vagyok az osszeeskuves-elmeletek hive de lathatolag gyengebb nemelyik german cucc...
Saor Alba
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi a f@szomért nem írják le valahol, hogy kedvükre csavargathatják a nerf feliratú potmétert?
A szóráskör pedig nagyobbnak tûnik, mint a SU152 ML-20-asa.
Stock motorral és fejlesztett felfüggesztéssel sík terepen kemény 20km/h-ra gyorsul. Malinovkán támadni kellett. A középsõ kezdõpontról indultan és 4 perc 35 mp alatt jutottam fel a templomhoz.
Elõtte Karelián ismét támadószitu. Mire megkerültem a hegyet, a csapat fele meghalt. Kis harc után (2-3 perc) nem értem oda az ellen bázisához, pedig ott már csak egy T-127 és egy arty volt.
Már azon gondolkozom hogy kilépek ha megint kifogom ezt szart.
Amióta megy az Operation Bagration Special és Contest megoldották, hogy a Su-850 és a T-34-85 ne legyen egyszer sem a felénél följebb a csapatban. Viszont mindig berak egy epikus KV-5 vagy T29 playert top tanknak 380-570 (nem röhögni ez tény!), akik áldásos tevékenységét nehéz kompenzálni.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Topgun mindjárt elsõ csatában....a franciák túl voltak húzva eddig is,ez nem változott most sem.