banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Na ez szépMindent néztem, csak a nagy fekete betűket nem
    Amúgy sejtem, hogy ezt nem 250 csata után kell megnézni, csak kíváncsi lettem, hogy mennyire is állok éppen. Tudom, hogy noob vagyok, mert 4 napja kezdtem a témát, viszont el kell mondjam, hogy kb 6-7 éve nem kötött le ennyire egy játék. Ráadásul ez egy multi, az meg aztán még jobban nem érdekelt sosem(1-2 kivételt leszámítva, de azok teljesen mások).
    Ja és hozzá kell tennem, hogy véleményem szerint ezt a ratinget alaposan lerontotta az, hogy Pz38nA-val nyomom(ha kilőttek, akkor Marderezek). Eddig nem volt periszkópom, úgyhogy csak úgy tudtam felderíteni, hogy bementem az ellen közé, ami kb. azonnali halál volt az általában 7-8-9-es tier-ek közt. Pedig jó gépnek tartom, ha a középmezőnyben vagyok, de eddig esélyem se volt. Na most vettem egy periszkópot, legalább nem hiába halok meg