banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Üdv! A pingnek mi lehet az oka, hogy ennyire magas(és ilyenkor alacsony az fps)? Értem ezalatt, hogy amikor pár napja elkezdtem játszani, úgy 3 napig semmi ilyesmi problémám nem volt, pedig azt hittem 100ezer felett majd lesek, hogy miért ekkora a lag, de semmi. Tegnap este viszont kb. 6 körül már játszhatatlan volt, 5 fps-el, meg 200-on felüli ping-el. 120ezren voltak a szerveren, de ez semmit nem jelent, mert ma eddig zúztam vele és végig 150ezer körüli volt a létszám.
    Ezeket a dolgokat csak azért furcsállom erősen, mert nem egy másik kontinensen vagyok, ahol megérteném miért történik mindez, ráadásul eddig problémamentesen szaladt minden. A tömeg sem lehet akadály, mert állandóan rengetegen vannak, a laggolás meg 90ezernél kezdődött. Tudja valaki mi lehet ennek az oka?