World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazán felbukkanhatna már Tvelvet hogy kiszórja innen megint.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én sem vártam fõleg ahogy kipróbáltam a teszten.
Alapvetõen nem lennének rosszak a játékmódok de van néhány igencsak elbaszott, sajnos több mint egy.
ElHaluf encounter, Prokhorovka assault, SandRiver assault, SiegfriedLine assault, hogy csak a legszarabbakat írjam.
Ehhez jön a játékos állomány értelmi szintje ami nekem élvezhetetlenné teszi ezeket a módokat ha egyedül mennék de még szakaszba is nehezen tudjuk kompenzálni ha túlsúlyban vannak a hüjjék fõleg high tier-ben.
Attól, hogy nálad atomstabil nekem meg csak egyszer játszotta el még a kilépést a hiba jelen van nagyon sokaknál akiknél az elõzõ verzió "hibátlan" volt. A pirosképernyõ meg már a 0.7.3-ban is megvolt sokaknál de még mindig nem sikerült javítani.
El nem hiszed mennyire keveset megyek mostanában, szerencsére van más amivel el tudom tölteni az idõmet de akkor is bosszant, fõleg, hogy már ráköltöttem legalább másfél AAA kategóriás játék árát

Nyugi, akkor is õ gyõzne! 😄 Vagy minimum a döntetlen 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem ismeritek ezt a játékot? Valamelyik régi vígjátékban volt egy kisgyerek õ játszott ilyet kártyával!A játék neve: "én nyertem!" volt!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

tigrincses
jha azt is észrevettem hogy fele annyi jelzés lett a t ankokon mint volt eddig. ( uutóbbinak igen t34 volt😊nem is 3😊 elnéztem😊hihi

szvl valaki tudja hogy lehet videót készíteni vagy átkonvertálni ezt? azt amazt?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Épp akartam javasolni hogy sztem hanyagold ezt a kretént mert lassan már lehúz a szintjére. Értem én hogy egy ideig jó abajgatni a hülye kis hörcsögöt, de egy idõ után ez már rád nézve se pozitív.

Tényleg, most nézem csak 😄. Addig még ok hogy nem ismeri fel a sziluettet, vagy kinézetét (tõle nem várok el ilyet), de úgy látszik hogy olvasni se tud 😄.

Matyi!Látom megtaláltad a "nem hasznos hozzászólás" gombot 😄
nyomkodd bõszen te te te .......

ha erre is nyomsz egy mínuszt,belehajítalak a napba tigris tankoddal együtt

Lehet,hogy rosszul látom,de az Fps-t nagyban befolyásolja a kövek fák száma is mert a régi pályákon is redukálták ezeket egyes helyeken.Rengeteg helyen észrevettem,hogy ahol fa és bokor volt most vagy nincs semmi vagy odaraktak egy sziklát.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

kisTekila
ekkora "ász" vagy hogy a tankokat sem ismered? T34 volt nem IS-3
másik, pletnibõl ráversz kettõt, de harcolni már gyáva vagy? inkább kilépsz (elfutsz)

xfire: kistekila

De most õ szerinte õ gyõzött. Tegnap csaltál tehát õ gyõzött...ma beléd lõtt tehát gyõzött.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

tigrincses
nekem is jobb lett. figyu már szpec nem tudod hogy lehet ezt a videot átkonvertálni hogy feltöltsem a youtubera?????

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Mindenesetre többet nem kívánok efféle párbajokkal foglalkozni az õ esetében. Szegény még ahhoz is túl primitív hogy a Malinovka közepét megtalálja.

Nekem pl jelentõsen csökkent az FPS-em. Meg ismerek egy jó pár embert akiknek szintúgy, a fórumon is panaszkodni miatta. Nem értem hogy ezen mit voltak képesek elbarmolni.

Hát ja. És ha tényleg 27 éves ahogy állította akkor ez nagyon szomorú.

De én biztos vagyok benne, látom lelki szemeim elõtt, beállt az árokba, és ott vigyorgott, miközben nyálcsík folydogált az arca oldalán, vicsorított, és rád lõtt. Fel nyerített, hogy õ mennyire profi. Majd miután még se lõtt ki, mert ,,gyáván" elbújtál, az asztalt verte kicsiny ökleivel és fröcsögöt és köpdösött a monitorra, hogy ezt a szemét gyáva csalót nem hagyja magát kilõni...én akkor is jobb vagyok!!!!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Amit észrevettem,h nálam 20%al nõtt az fps em,viszont akkorákat laggol a játék negyedéig hogy öröm nézni.Ping és az fps pöpec.

Szerintem ez elvárta volna hogy addig álljak a mezõ közepén amíg õ kényelmesen kilõ a bokrából, nyilván magából indult ki. De amúgy jellemzõ az ilyen "nagy magyar turulos suméros" emberkékre hogy kb annyi eszük van mint a mi a segglyukába van beszorulva neki. Meg amekkora becsület lovagjának feltünteti magát...

"Megjött ugye ez a pöccs amit annyira várt mindenki."
Párszor leírtam hogy nem vártam 😊

"Kaptunk összecsapott sok alkalmatlan térképre odabaszott új játékmódot "
Többször kifejtettem ezért nem megyek bele a részletekbe n+1 alkalommal de nekem bejöttek az új játékmódok, 1 térkép kivételével.

"Kaptunk egy adag új tankot amik semmivel sem jobbak vagy különlegesebbek egy kivételéve a többitõl"
Nagyon sokan mégis rákattantak az új ágakra, tehát a WG azt csinálja ami bejön a játékosoknak. Beleértvbe az új prémtankokat is, mert azt is megveszik.

"Kaptunk random összeomlásokat a csatából kilépésre."
Nekem atomstabil, egyszer sem tapasztaltam ilyet.

A maradékkal egyetértek. Én javaslom pár napig/hétig csinálj valami mást, sztem egyszerûen csak megcsömörlöttél. Ennyi játék után normális is.

Eagle16
Fogalmam sincs hogy ez már a hotfix-es verzió-e, ha igen akkor kapják be, komolyan...

OV azt mondta hogy mi már megkaptuk amúgy...benne volt a patchben a hotfix.

Amúgy valamelyik 6-os verzió volt még a legnormálisabb, azóta ilyen hibáim vannak:

- vörös képernyõ bug
- printscreen-nél néha kilép a játék
- csata közben is!! lépett már ki egyszer
- néha beragad a csata után mikor frissíteni kéne a modulokat, csak tölt örökké

MM-tõl most már olyat is látni hogy nem is egyenlõen számban vannak elosztva a Tier 10-es tankok és az SPG-k sem...van hogy az egyik oldalon 1-el több T10-es van, vagy sokkal több SPG.

És hiába a hotfix, a lánctalp még mindig benyel mindent, korlátlan az SPG-k száma random csatában, ezt a rohadt Dragon Ridge pályát beadja egy nap vagy ötször, és az új játékmódokat úgy látszik alig értik páran.
(azon kívül hogy ezekre még bõõõven ráfért volna egy kis változtatás, mert az nevetséges mikor támadnom kell pl. BatChat-tal, hegynek fölfelé...60mm páncélzattal, meg az is irtó izgi hogy T28-al egyáltalán elérek-e a védendõ ponthoz, mire az ellenség befoglalja)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kimaradt hogy sok gépen drasztikusan csökkent az FPS szám.

Ügyes.

Csak az a baj, hogy nem dõlt rá. 😄

...vagy üstház! :-DDDDD

Matyi!Egy biztos,h neked kútgyûrû volt gyerekkorodba a járókád.

Nekem még ezzel sem lenne bajom ha nem egy folyamatosan növõ szarkupacot kapnánk.
Megjött ugye ez a pöccs amit annyira várt mindenki.
Kaptunk összecsapott sok alkalmatlan térképre odabaszott új játékmódot amiért már a megjelenés elõtt a teszt alatt gyártottak 400+ elégedetlenkedõ hsz-t az orosz fórumon de basztak rá.
Kaptunk mekegést meg a sztyeppén sirályrikoltozást.
Kaptunk irreális HE splash sebzést.
Kaptunk egy adag új tankot amik semmivel sem jobbak vagy különlegesebbek egy kivételéve a többitõl de az az egy meg hiányzott a ráknak.
Kaptunk random összeomlásokat a csatából kilépésre.
Kihagytam volna valamit?
Tegye fel a kezét aki ezek nélkül nem játszana tovább.

600-900-as átlagsebzés oké,de az a durva amikor a JgTiger,T95,T28,M103,E50,E75 stb. oneshot és a töltési idõ 37,x másodperc töltésgyorsítóval és ha veszed a fejlesztett célzórendszert is akkor már iszonyú szemét spg...és akkor még nem beszéltünk a több mint 6 méteres splash-rõl.

Szpec vs Matyi 3: replay

Inkább a vége, de valószínûleg szeptember eleje lesz abból.

noname23
Próbáljatok ki egy Attack/Defet matyinak csak ott kell védenie a bázist remélhetõleg az menni fog neki hogy a seggén maradjon ha nem akkor fordítva.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nem bírod felfogni mit jelent a mezõ közepe te degenerál barom? Ha nem akkor sajnálom, elégre te sírtál tegnap ilyen "párbaj"-ért. De mindjárt feldobom a replayt.

Videjóóóót!!!!!

tigrincses
háát ez jó volt SZPEC IS3 VS MATYAS KT 😊 bementem vele malinovkán 1vs1 ben mondtam is neki hogy félek meg hogy ne legyen dúrva na kezdõik a harcocska. ütközet elején meglátom szemben a szpecnyit erre aztán rálövök levitte elõs lövésem 83 százalékra ,MONDOM EZ KIRÁLY AZTÁN RÁLÖVÖK MÉGEEGGYET AZ LEPATTAN ERRE Õ IS RÁMLÕTT KÖZBEN AZ LEPATTANT" NA ENNYIT A SOK SOK GYAKORLÁSRÓL AMIT KLÁNBAN MÛVELT.. EZUTÁN VISZAVONÚL A HÁZAK MÖGÉ ÉN RÁLÖVÖK MÉG EGGYET LEVITE 63 SZÁZALÉKRA nagyon fasza mondom magamban, aztán elbújt meg írta ez nem fer pedi csak azt kapta amit megérdemelt elvégre õ is ezt tette, ezt nem fogjan agy dobra verni meg nem veszi fel videóra mert ugye itt nem õ votl a nyerõ szituban hanem én... mindegy kiléptem és írtam nincs idõm erre vesztesekkel nem foglalkozok. 😄DD ez jó ütközet volt*

noname23
Ha van egykét darab én arra értem persze mikor többen vannak lõttek már szét simán akkor több esélyes nekik és a random faktor is úgy kedvez.

Amúgy tapasztalataim szerint a telitalálat az 700-800 csak xD a páncélozottabb részekbe (utánna kb40sec újratöltés 30sec obj212-vel) persze ilyen pl:t29 amit át tud ütni vagy M103 oldala ott már megy az 1200 is de csak ha szerecsefaktort kap az ember anélkül 900körül van csak xD

Na, volt Szpecnyaz vs Matyi 3. összecsapás is. De ez a balfasz még a mezõ közepe kifejezést se képes megérteni, hanem csak az árokból volt képes lõni.

:-DDDDDD
Mikor rendberakják nagyjából a 0.7.4-et...hogy megint legyen mivel idegesíteni a népet!lol

augusztus eleje
mijki
Mikor jön a 7.5-ös patch?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

öszintén? qvára felba**ott, ugyanis top tank voltam vele "végre" és erre jön egy ilyen lövés és over
noname23
Ezzel a peccsenkénti 2mappal és új tankokkal azt a látszatot szeretnék kelteni hogy õk mennyire dolgoznak és azt hiszik hogy mi azt hisszük pedig baromira nem xD

Már rég kész van az egész mert nem is õk dolgoztak rajta hanem a Bigworld-del elkészíttették. Ez a Serb meg ilyen vodkás üzletemberek bele fektettek pénzt és most ülnek rajta aztán marketingelnek.

Lehet,hogy eddig szerencséd volt,de az S-51-tõl én félek,mert tudom,hogy mire képes.

kisTekila
+1,
de kempinovkán még nem sikerült. szerencsére 3x többet voltam védõ

xfire: kistekila

Ezt az elmebeteg tigrincsest nem lehetne banolni innen?

The Matrix has you...

1-2 év, és akkor lehet már sokat mondtam. 😊

Hûha, Matyi meg szeretné ismételni a tegnapit 😄.

Én azt sem értem miért fizetnek ezért egyesek...Túl sok elõnnyel nem jár...ráadásul ahogy írtad is tele a játék hibákkal...de a muszkák a pénzt nagyon tudják szedni a "kis" észrevétlen módosításokkal is!Sajnos tényleg minden módosításban látszik,hogy a lehúzás a lényeg és nem egy élvezhetõ játék létrehozása.Rövid távú profitorientált gondolkodásmód ami arra enged következtetni,hogy nem tervezik hosszúra a játék pályafutását...

Õszintén.Nem dühített fel?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

noname23
Ezért az mm nem is kezeli annak meg a rof is a leglassabb én ha látom hogy a csatában van s51 vag su14 már nem félek támadni mert mire újra tölt simán belehet rusholni az ellent de viszont ha gwpanther, hummel van inkább meggondolom magam.

Durva lenne ha egy t6-os arty überelne egy t8-ast...

Az rendben van, hogy magyarok vagyunk de nekem attól még nem jobb ha neked is szar.
Nem elég, hogy basznak a béta óta meglévõ bugokat javítani.
Az sem, hogy szarnak a kretén MM rendszerre.
De ahány frissítés jön nem jobb lesz a játék hanem a meglévõk mellé kapunk még pár orbitális hibát.
Minden nyílt és burkolt módosításuk arra irányul, hogy fizess paraszt vagy szopni fogsz, ahelyett, hogy normálisan megcsinálnák és akkor talán az elismerés jeleként fizetnének a játékosok mert tényleg megérné.

De persze szerintük ez így teljesen jól van.