A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ratgab #198601 Hát én általában akkor vagyok elégedett, ha kiosztok minimum annyi sebzést, mint amennyi a tank hp-je (optimális esetben többet), de ennél is fontosabb, hogy keressek a csatán (de minimum nullszaldós legyen az adott ütközet). Kill nem elsődleges szempont (minap top tankként kiosztottam 1500 sebzést Kv3-al végül legyűrtek: Kv-3, 2 db T29 és egy VK. Nem életem köre, de mégis elégedetten távoztam, ráadásul nyertük a kört)
A nagy mennyiségű xp is elfér. Ugyanakkor nagy mennyiségű xp-ért nem áldozom be a credit keresetet. Ha a gold ezzel jár, akkor inkább nem kell.
Nekem Funtank az M4, Vk 3601 (örök kedvenc tegnap lett meg a 2. skill a legénységnek), VK3001 (600-as verzió jobb, de ezt is nagyon szeretem) és újabban a triumvirátus mellett már ott van a Tigris (nagyon belejöttem a használatába nagyon veszélyes jószágnak tartom) és meglepetésre a KV3 (4-et próbáltam, de baromi lassú és tierjében erőtlen a top ágyú nélkül).