World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amx 12ttõl kezdve minden felcsúszik 1 tierrel feljebb. 12t helyére meg jön egy új light ami azt jelenti hogyha van 12t tank a garázsban patchnél akkor jár az új tank+slot ingyen.

WoT: Nishizumi77

Mi jön a batchat helyére?

Mai tanulságos csata. Jól sikerült, de encounter battlenél a csapat több mint fele még mindíg az ellenfél kezdõpozíciója felé kezd el rohanni, és ha odaértek, ott is maradnak. :D

Replay

csaba90
ahha köszi, akkor ezek szerint ezek úgy lesznek tier 10-ek hogy lesz még mit fejleszteni rajtuk.... nem mint jó pár heavy hogy már elite egybõl... érdekes lesz :)

Csaby

Tudtommal nincs. Max csak annyi, hogyha a batchat megvan elitere patch elõtt, akkor mikor T10lesz utána is elite lesz és nem kell új ágyút megszerezni.

csaba90
hali! vannak valami új infok az új tier 10-esekrõl? sajnos pár napig nem tudtam követni a fórumot.. visszaolvasni pedig elég sok mindenrõl volt itt szó aztán nem sok kedvem van bogarászgatni :S :$

Csaby

Nem értem miért foglalkoztok vele...
Maximum 11-14 éves kisgyerek lehet,a játék alapvetõ jellemzõit és törvényszerûségeit 7000 csata után sem tudta megtanulni, erre Ti már-már Unikumnak számító játékosok leálltok bizonygatni neki,hogy mennyire gyenge...Egy gyermek álomvilágát kegyetlenség szétrombolni!Teljesen felesleges neki bizonyítani bármit! Az érveitek úgyis meghaladják a szellemi képességeit és ahhoz,hogy megértse a dolgokat az õ szintjére kellene süllyednetek amit ugye nem akartok????

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

"te egy nulla vagy:) én meg hõs."

Fordítva öcsi, fordítva.

Matyashun
Lejátszott csaták száma: 7 849
Kilõtt tankok száma: 3 105
Lövések találati aránya: 34%
Efficiency érték: 652.98

Szpecnyaz
Lejátszott csaták száma: 13 069
Kilõtt tankok száma: 14 330
Lövések találati aránya: 75%
Efficiency érték: 1230.78

Arra válaszolj nekem te zseni, hogy hogyan világított volna neki bárki is Himmelsdorf fõterén. 8000 csata után tudnod kéne, hogy a házak és bármilyen objetum akadályozza a spotolást, magyarul nem látnak téged ha házak vannak köztetek. És hogy 50 méteren belül így is úgy is lát mindenki mindenkit.

Vicces hogy 8000 csata után sem ismered a láthatósági rendszer mûködését. Vagy azt hogy amerikai heavyhez nem megyünk közel, mert facehugolni fog. Vagy azt hogy a Tiger2 páncélját be kell forgatni mielõtt harcolni kezdesz valakivel.

Egyszóval megint csak azt láthattuk mint a múltkor is, hogy nagy pofád van, a játék nagy mestereként lépsz fel, aztán a legalapvetõbb dolgokkal sem vagy tisztában. 8000 csata után. Nem tudsz te semmit sem. Semmiben sem különbözöl a hétvégi 600-effes amatõr mazsola játékosoktól.

Ja és a profilod alapján még mindig több mint két csatánként sikerül egy ellenséges tankot kilõnöd, és három lövésedbõl egy találja el a célt. Tehát simán olyan a staisztikád mintha egy hete kezdtél volna el játszani, és nem állna 8000 csata a hátad mögött. Azért sokat elmond a valódi képességeidrõl.

Hempreei1 büszke lehetsz a statisztikádra!:D
Joggal oszthatod az észt!
Nameg azért meg Sztálin a róla elnevezett tankba a lehetõ legnagyobb ûrméretû ágyút akarta, nem? <#smile>

noname23
Na ne már hova fajul ez a fosság nálam már a 9-es sincs rendben

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Nem igaz,hogy ezek a tetves majomivadékok nem képesek normális MM-t készíteni.Tököm tele van már ezekkel az elosztásokkal.Az,hogy 9-esekkel van több,rendben,8-asokkal oké,de amikor már a 10-es szintûbõl is több van az ellennek az már mindennek a teteje.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Kár ilyet csinálni, mert szerintem Mátyáshun lenne az. Elvégre õt még ha legyõzöd, az is csak döntetlen lesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem is a teljesítményével van bajom, hanem a brutális 1,5 lövés/perc-es tûzgyorsaságával és a 28db-s lõszer-javadalmazásával.:)) Igaz a d-25t-vel síkerûlt javítani valamit a tûzgyorsaságon...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nik0Bellic
Lehetne rendezni egy sg wot falubikája versenyt is akinek van mersze hozzá persze csak az venne benne részt én noob vagyok és félek de kíváncsi lennék ki itt a tankászok ásza<#nevetes1>

Nik0Bellic
Mondjuk így tolhatnátok egy újat szerintem azt akarja tigrincses hogy lehessen taktikázni bár azt nem értem miért pont himmelen kell ezt meg a közönség az tényleg nem kéne fölösleges van replay.

bujcsik555
Az normális dolog hogy kv3 lövegpajzsát5/5 átlövi egy vk3001p? vagy csak a random "isten" megharagudott mert nem áldoztam ma egy szüzet sem neki?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

nekem is 12 kill a rekord csak m4 shermannel :)
AMX 40 a saját tierjében egy gyilok!!!!!!!!!!! :D
Egyébként speciálisan harckocsik elleni harcra szánt lövegek és lõszerek terén nagyon hasonló irányba haladtak 41-ig, mint a németek. Aztán jött a Barbarossa, és az azt követõ drasztikus racionalizálási hullám elsöpört egy halom új konstrukciót, számok kellettek, márpedig azonnal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Semmi hibát nem követtek el az oroszok a 122-es ûrméretnél ,tiszta hadigazdasági racionalitásból vezették be tankokon is. Az A-19-es hadtestágyú a németeket lenyûgözte, felette állt mindennek, ami nekik akkor volt, ezért kezdték el a maguk 12,8 cm-es tábori ágyú programját.

A IS-be meg azért került bele, mert a 100-as új kaliber volt, tartalék ágyúcsöveket csak egy üzem gyártott hozzá, míg a 122-esbõl sok volt raktáron.

Úgy emlékszem, hogy jóval nagyobb a kv5 tornya. Az astromech droidot meg már L/70-m1a1 kaliberû ágyúkkal lehet lõni.

107-es volt a terv. Akkori viszonylatban, sõt még a háború végén is még elég tekintélyes tûzerõnek számítottak az ilyen és ehhez hasoló ûrméretû harckocsiágyúk.
Az ûrméret amúgy sem minden, pl. a nagy csõtorkalati sebességû közepes ûrméretû ágyúk, mint az L/70 vagy a 17 fontos is bõven megfelelõ volt akkoriban majd minden ellen. És nem is estek abba a hibába, mint az oroszok az IS 122-es lövegénél, hogy a nehéz osztott lõszer miatt elég alacsony tûzsebességet értek csak el.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Én meg pont a SU152-vel jártam így. Már lõtt rám az ellenfél mire jelzett. Szerintem több volt, mint 3mp.
Skacok, hozzányúltak a 6. érzék skillhez az új patchben? Mintha azóta rohadt késõn jelezne - kb egy SU152 a trollágyúval becéloz és lõ mire jó esetben felvillan a lámpa...

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ja és még azt akartam az r2d2nek mennyi a páncélja?
tudja valaki a KV-5-nek nagyságra kb akkorra a tornya mint a kv-2nek? hogy kis létra is van rajta pl... és élõben is a 107est tervezhették rá? mert nem lehetett rossz fegyver de ekkora monstrumra nem lett vna ésszerûbb egy komolyabb csövet? biztos meg lehett volna oldani az elhelyezést bár nem tudom '41ben kezdték fejleszteni akkor még a 107es is elõrébb volt a sorban
TOMSILENT
Húzz a picsába, nem szeretünk téged!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

polluxware
tudna valaki dobni egy normális linket ahol 7.4 kompatiblis (lehetõleg reális) skinek találhatóak? fõleg pánther2 hözhoz kellene...

ja és könnyen telepíthetõ érthetõ nyelven (pölö angol)

Köszöntem!

Grat! Fõleg hogy AMX 40-el csináltad.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Végre egy jó kis akció a játékban! T-34-85 Prokhorovka, Vereség, Szerzett kredit:63 152
Azt hiszem ma sokáig fent leszek. :)
quack quack!

Ezennel a Vaskacsa-érdemrend büszke tulajdonosa vagy.

vinki1
grat <#worship>

Trabant93
12 kill?Az már betyár dolog,egy sörre a vendégem vagy <#pias>:)

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

mijki
Tombolok az örömtõl, olyan boldog vagyok!!!!!

Gyõzelem
Ruinberg 2012. június 23. 19:19:04
AMX 40 Szerzett tapasztalat: 1 377
Szerzett kredit18 939
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Trabant93
Most néztem meg a replayeket hát...Nem is értem hogy engednek ilyeneket játszani...Vissza se lõ a gyökér :D

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

600 effi, tesó. :)

Mondani mindent lehet...azt is hogy 27...

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mondjuk én még mindig nem értem hogy ez az alak hogyan lehet 27 éves, nem hinném 12-nél többnek a megnyilvánulásai alapján.

Pontosan tudom hogy mi miért történt, csak szmájli valószinüleg nem rendelkezik tigrincsessel kapcsolatban elegendõ információval, azért próbálja védeni.

Szmájli, ha nem tigrincsesrõl lenne szó , igazad lenne hogy olyan meccset kéne rendezni ami ESLen van. Vele kapcsolatban azonban célszerû leegyszerûsíteni a szabályokat, mivel csak arra képes hogy rávigye a célkeresztet a célpontra és nyomogassa a bal gombot. Külsõ nézetbõl persze.

Tehát az ESlbõl mindent célszerû kivenni ami ennél több kapacitást igényel. :)

Pont ezért mondtam a himmel közepet, mert azt már elvileg ismeri, meg nem egy bonyolult dolog.

Mennék én ott is, de már lelépett szerintem.

Figyu, szerinted mit csinálna egy nagy pályán ha azt nem képes felfogni hogy himmelen menjen középre? Lejárna a 15 perc mire elindulna a starthelyrõl.

De pont arról volt azó, hogy Matyi is bejön a tér közepére, nem pedig elmegy a Halál utcán.

De akkor tényleg, menjetek egyet Malinovkán középen, ott nincs fedezék.

iLoveSmileyz
lammaer, a pálya mérete miatt irtam az ESL-t jóval nagyobb a terület nem csak berohannak középre azt jó éjt.
Mélyen tisztelt matyas meg önveszélyes még kilõni magát ESL-en

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

iLoveSmileyz
Elsõ meccsen néztél a másik bázis felé, eszed ágában nem volt se jobbra se balra nézni, ha nincs a scout nem láttad volna hol jön és nem tudtál volna rálõni.
Tény, hogy nem sok tehetség szorult bele.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

ESL és Mátyás.... te is jó párosítást találtál ki :D

vinki1
oda tette és ott is felejtette