A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #198040 Üdv mindenki!
Az mitől lehet, hogy a kliens egyszerűen fogja magát és kilép? Nem csata közben, mert akkor semmi bajom nincs vele, néha egy kósza lag az elején, de annyi. Hanem utána, vagy ami még bosszantóbb, előtte(ilyenkor ugyebár betesz a csatába, csak nem sűrűn kell irányítanom semmit, aztán mire visszaérek a csata végére, jó esetben 1 xp-vel és egy ronccsal leszek gazdagabb). Szerencsére nem fordul elő olyan sűrűn, de annál bosszantóbb.
Kerestem FAQ-n és itt is, hátha tudja valaki, de nem találtam. Ma kezdtem a játékot egy újonnan húzott Win7-re. Esetleg a böngésző, vagy Skype bekavarhat? Egyszer kipróbáltam úgy, hogy egyik se ment, akkor kb. 2 órán keresztül nem dobott ki, de ha fut az egyik, akkor egy idő után kilép(persze ez még nem jelent semmit).
Előre is kösz