World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam olyat hogy Millbarge PC pack-ja, de az fõleg effekteket kap ki a játékból, az ahumex meg minden textúrát megfelelõ tömörítéssel kicsinyített, 15-20 fps-t javítva ismerõsöm gépén (így lett alacsony beállításokkal 35 körül).
Kösz elõre is ha tudtok valamit.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A 0.7.3 átnevezése 0.7.4-re mennyire müködik? Azt olvastam hogy a OTM és az XVM nem, de a célkeresztek modok mennek?
A Dicker Max meg ennyi pénzért vicc, az átütése oké, hogy ennyi lett, de a sebzését miért kellett ennyire levinni? A SU-100 azonos tierben majd 100-al többet üt. Biztos jól megakarják fejni a németmumusokat.
A csörcsill egy tier-el kisebb és majdnem tized annyiba kerül. Valamit itt nagyon benézett valaki...ezt senki nem fogja megvenni.
Ez meghülyült? Minek tölti le az egészet ujra?
Nem tudjátok vanm mûködõ francia ammo icon pack? a régi nem mutatja az ammókat. Vagyis az ikonját. ugye jött ki olyan mod ami vissza rakta hogy lásd mennyi van még a tárban
WoT: Nishizumi77
Gondoltam hogy nem 3k körüli lesz, mert múltkor néztem wot wikin hogy a type 62 is 7k gold és az is tier 6. Nagyon meg akarják fejni a játékosokat...
2500-3000 goldért esetleg megvettem volna, de így elfelejthetik. Lehet akkor a brummbarról is le kell mondani, biztos az se lesz olcsóbb sokkal.
De komolyan...9500 gold??? A WG-nél mindenki akar magának venni egy szigetet vagy mi?
Holnap amúgy az oroszok kapnak egy 0.7.4.1-es patchet, 2,5 mb-os, ebben van a HE sebzés csökkentése a legénységre nézve, meg egyebek...nem tudom hogy akkor mi ezt most megkaptuk-e.
Amúgy jó lenne az 3.nak😊
Lórira viszont már jó amit írtam.
Az info panel kivételével az összes többi mod mûködik nálam (XVM.OTM.Crosshair stb)
Ha inkább harcolni,rohangálni akkor célzásgyorsító,beépített távcsõ,venti.
Legalább is szerintem.
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. június 21. 18:09:13
Jármû: Lorraine 40 t
Szerzett tapasztalat: 1 171
Szerzett kredit: 29 063
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Replay
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
The Matrix has you...
Ez az elsõ T10-es tankom, és csalódtam😞
Még nem tudom, hogy a tankban vagy magamban...
Az oké, hogy mindenki engem lõ, merthát mégis csak T10, de hogy kb minden át is üt az már vicc. Természetesen ellenkezõleg nem így van...
Pedig tudom, mit hol kéne elméletben lõni... na jó pl Maust nem..
Azt is csak azért nem, mert imént is, míg õt átlõtte a toronypáncélom szembõl, nem is egyszer, addig én az övét nem tudtam.
Is7-et fogalmam sincs hol lõjem, mivel ha jól játszik vele az ember, akkor esélyem sincs 246-al átütni, elõre félek a top ágyú 23x-es átütésétõl.
Szóval tippeket kérek, hogy kéne ezzel játszani?😄 Tudom, nem randomba való, de kéne a top ágyú, meg crewt is kell fejleszteni valahol. E75el egész jól ment, de ezzel valahogy nem adja... persze lehet, hogy még csak nem éreztem rá!
Meg lehet várni majd az új, kompatibilis WoT Tweakert.
Továbbá a T5ös artyt fejlesztettem ki vele fullosra. Tier 5ösre és Tier 6os TDre is teszek félre hogy a lánctalp kifejlesztésével ne kelljen bajlódni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De az üzemanyagtartály is kapott egy +30%-os méretnövelést...biztos ami biztos.