World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Srácok, ahumex texture vagy valami hasonló 50-25% tömörítéses cucc van már 0.7.4 verzióhoz?
Találtam olyat hogy Millbarge PC pack-ja, de az fõleg effekteket kap ki a játékból, az ahumex meg minden textúrát megfelelõ tömörítéssel kicsinyített, 15-20 fps-t javítva ismerõsöm gépén (így lett alacsony beállításokkal 35 körül).
Kösz elõre is ha tudtok valamit.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Eagle16
Nem valószínû, mondjuk nem is tudom milyen a helyzet, nem játszottam még egy csatát sem a patch óta. (van vagy 42 fok a szobámban, nincs kedvem semmihez, örülök ha élek)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Most komolyan, aki erre nem képes rájönni magától, az szerinted szokott ilyeneket olvasgatni, hogy képezze a játéktudását? 😊

Eagle16
Kiraktak végre egy leírást hogy mit kéne csinálni az új játékmódokban.

link

Lehet még változtatnak az árán. Mert tuti hogy ezt senki se fogja így megvenni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Én is ezt vadászom. A régi nem jó, újat meg eddig nem találtam.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Koridor
Akkor majd holnap otthon leszedem.

A 0.7.3 átnevezése 0.7.4-re mennyire müködik? Azt olvastam hogy a OTM és az XVM nem, de a célkeresztek modok mennek?

Milyen kis szutyok motort raktak a Super Pershingbe, ez tuti alig fog megmozdulni, sima perzsához képest vagy 10 tonnával nehezebb. Ez inkább heavy stílus lesz, mint medium, fõleg ezzel a végsebességgel.

A Dicker Max meg ennyi pénzért vicc, az átütése oké, hogy ennyi lett, de a sebzését miért kellett ennyire levinni? A SU-100 azonos tierben majd 100-al többet üt. Biztos jól megakarják fejni a németmumusokat.

Eagle16
De most akkor a Tier 8-as prém Pershing olcsóbb lesz mint ez a Tier 6-os TD? Érdekes...

A csörcsill egy tier-el kisebb és majdnem tized annyiba kerül. Valamit itt nagyon benézett valaki...ezt senki nem fogja megvenni.

Reloading icons na megvan a neve
akkor van iylen ha bele piszkálsz a fájlokba.
Koridor
Letöltöttöt 670 mb frissitést, majd nekiált 5732 mb-ot tölteni.
Ez meghülyült? Minek tölti le az egészet ujra?

Üdv all!

Nem tudjátok vanm mûködõ francia ammo icon pack? a régi nem mutatja az ammókat. Vagyis az ikonját. ugye jött ki olyan mod ami vissza rakta hogy lásd mennyi van még a tárban
Ja most látom szét kellett volna nézni, de thx 😊

Fizetõs/Goldos prémtank lesz.

prém lesz

WoT: Nishizumi77

WTF? nem is figyeltem az árát.
Gondoltam hogy nem 3k körüli lesz, mert múltkor néztem wot wikin hogy a type 62 is 7k gold és az is tier 6. Nagyon meg akarják fejni a játékosokat...
2500-3000 goldért esetleg megvettem volna, de így elfelejthetik. Lehet akkor a brummbarról is le kell mondani, biztos az se lesz olcsóbb sokkal.

Ez a SuperPershing nem tûnik elõrelépésnek nekem, vagy ez ilyen Pershingbõl halott oldal ágon fejleszthetõ cucc lesz?

Doc Hooliday
Ok!<#wink>

Eagle16
Elevation: -15 <#ijedt>

De komolyan...9500 gold??? A WG-nél mindenki akar magának venni egy szigetet vagy mi?

Doc Hooliday
Köszi a választ!!!

for balance shake

Eagle16
De hogy az hogy jön ki...elvileg 102 + 82mm volt vagy mennyi.

Holnap amúgy az oroszok kapnak egy 0.7.4.1-es patchet, 2,5 mb-os, ebben van a HE sebzés csökkentése a legénységre nézve, meg egyebek...nem tudom hogy akkor mi ezt most megkaptuk-e.

Ja, mikor elküldtem pont akkor jutott eszembe hogy nincs rá.

Nincs rá vertikális.
Amúgy jó lenne az 3.nak😊

Nem írták oda, én 140mmert olvastam valahol wot fórumon.

Hogy nehogy buffot kapjon egy német hk.

most jut eszembe ehhez nincs vertikális stab, helyére mehet távcsõ, az ami mozgás közben is adja a bónuszt.
Lórira viszont már jó amit írtam.

Eagle16
Ez jó lassú lesz...ahogy gondoltam. A páncélzat az érdekes, ugyanannyi mint az alap Pershing-é?? Vagy csak spaced armor, ezért nem írják oda.

Trucker39
Le van irva a FAQ-ban, a tank ismertetõnél.

venti, vertikális stab, célzásgyorsító

Trucker39
Korábban linkeltem egy müködö damage panelt. Telepited és kitörlöd az emlitett filet.

Az info panel kivételével az összes többi mod mûködik nálam (XVM.OTM.Crosshair stb)

Ha scoutolni akarsz Háló,periszkóp,venti(ez az olcsóbb/elõnyösebb)
Ha inkább harcolni,rohangálni akkor célzásgyorsító,beépített távcsõ,venti.
Legalább is szerintem.

Trucker39
Kemény menet volt. Igaz még csak 2 napos a technika.

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. június 21. 18:09:13
Jármû: Lorraine 40 t
Szerzett tapasztalat: 1 171
Szerzett kredit: 29 063
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Replay

Áhhá, akkor nem vakarózok, hogy miért nem megy az eff jósda!
Doc Hooliday
Emberek...AMX 13 90-re mi az a három dolog amit érdemes megvenni????

Fenn a Super Pershing a WoTWikin.

Annyi lett a fordulás meg az átütés, amennyire tippeltem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

a chat-re mi a megoldás? elég kitörölni a battlemessenger-t a mods mappából?

The Matrix has you...

vinki1
hali.Valaki meg irja nekem hogy hogy kell csata közben chat-en irni?hiaba nyomom a tabot meg az entert,csak nem akarja el küldeni.Köszi

Megvettem E100-at
Ez az elsõ T10-es tankom, és csalódtam😞
Még nem tudom, hogy a tankban vagy magamban...
Az oké, hogy mindenki engem lõ, merthát mégis csak T10, de hogy kb minden át is üt az már vicc. Természetesen ellenkezõleg nem így van...
Pedig tudom, mit hol kéne elméletben lõni... na jó pl Maust nem..
Azt is csak azért nem, mert imént is, míg õt átlõtte a toronypáncélom szembõl, nem is egyszer, addig én az övét nem tudtam.
Is7-et fogalmam sincs hol lõjem, mivel ha jól játszik vele az ember, akkor esélyem sincs 246-al átütni, elõre félek a top ágyú 23x-es átütésétõl.
Szóval tippeket kérek, hogy kéne ezzel játszani?😄 Tudom, nem randomba való, de kéne a top ágyú, meg crewt is kell fejleszteni valahol. E75el egész jól ment, de ezzel valahogy nem adja... persze lehet, hogy még csak nem éreztem rá!
Már a játék resetelte magát na, nem a mod.

Hát ez az új peccs jól szétcsaptaa játékot! XVM, más modok nem mûködnek, fagy tõle az egész, sõt, még resetelte is magát a modom. Újra be kellett állítani az összes beállítást, ki emlékszik már rá, hogyan voltak.

Meg lehet várni majd az új, kompatibilis WoT Tweakert.

Na mentem egyet batchattel és mit látok ellenségnél? Tier 7es francia artyt...

Tier 4es még teszt szerveren 10x XP mellett is nagy kínszenvedés volt nekem, nem lesz könnyû menet. Bár a félrerakott 28k free xpbõl fullosra kifejlesztettem 😄
Továbbá a T5ös artyt fejlesztettem ki vele fullosra. Tier 5ösre és Tier 6os TDre is teszek félre hogy a lánctalp kifejlesztésével ne kelljen bajlódni.

Tier 5ös már jó, nagyon jó a csõmozgatása minden irányba + van hozzá 105ös ágyú 😄

Volt róla szó ma hogy csak oldalról láncnál lehet 0 sebzéses találatot csinálni. Na, hát most lõttem ilyet szembõl egy AMX 50 120 frontjára a Jagdtigerrel! Elõtte meg a Tpye 59 oldalára lõttem 0 sebzésest, mondjuk az tuti lánctalp volt. Szóval vagy nincs még hotfix, vagy csak hazudtak és nem javítottak ezen lószart se.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

köszi az utána lévõ sem hoz semmi javulást?😞
Eagle16
Megijedtek hogy, ha most már nem gyullad ki szembõl érkezõ lövéstõl akkor túl erõs lesz 😄

De az üzemanyagtartály is kapott egy +30%-os méretnövelést...biztos ami biztos.