banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Droughert
    Öröm olvasni az állandóan visszatérő szövegedet, amit párszor próbáltam adatokkal megcáfolni (más is linkelt neked statot pl IS6-ról, SP-ről is), de ezek felett valahogy mindig elsiklasz. Először is nincs olyan a t8-as prémtankoknál, hogy pénztemető. Ha itt szétnézel láthatod, hogy nincsenek nagy eltérések a netto profitok terén, mind szépen hozza a pénzt. IS6-ról annyit, hogy valaki linkelt 2000+os avg dmg-et vele, pont neked, de nekem is megvolt vele még gold ammo előtt is az 1900+átlag sebzés. Melyik tankkal tudsz ilyet felmutatni? Prém tank ugye sebzés után kapja a pénzt, gondolom ezt tudod,így nekem úgy tűnik, hogy lehet vele keresni szépen. SP-vel csak 1700-körüli az átlag sebzésem 58%-is winratem és ezt soloban szedtem össze, de szerintem még ez is több mint neked a T34-el, akkor most hogy is van ez? Nekem úgy tűnik, hogy csak tudni kell kihasználni az adott tank pozitív tulajdonságait,nem olyan hülye a wg, hogy olyan tankokat áruljon, amikkel nem lehet pénzt keresni. Az már más kérdés, hogy sokszor olyan hülyék veszik meg, akik nem tudják kihasználni, de ez már nem az átlag user problémája, míg az ellenfél sorait erősítik ezek a véglények.