World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtam én eddig is hogy jó az, csak ugye nincs pénz. Különben húznám én már az amcsi heavy, orosz heavy, német td vonalakat is, de így csak az E75-tel játszadozok.
Doc Hooliday
Mivan, rácuppantál te is?<#nevetes1>

Ha lenne pénzem nekimennék én is, de prém nélkül, leégve azért nem úgy van az <#vigyor2>
Doc Hooliday
Tuti! nagyon kakas!<#eljen> Gondold el egy ilyen kis szörnyeteget fullra fel maxolok, legénységgel együtt na akkor mi lesz belõle?<#vigyor1>

Hát mindenki egekbe magasztalja, akkor csak van benne valami.
Doc Hooliday
Megerõsítették bennem azt a tényt hogy nekem kell egy BatChat!!!<#eplus2> A kis amx 13 75-el oda szegõdtem egy batmobilhoz<#nyes> a tempót hellyel közzel tudtam tartani vele, de nagyon lehet kaszálni vele bassza meg!! 8killt csinált a szemem láttára bakker, én 1-et! Azt hittem idáig hogy gagyi ez a tank és csak a tempója miatt félelmetes...lószart! bárminek neki lehet menni vele! Fürge, meg jó nagyot tud lõni a revolverrel!<#vigyor1>
Mindegy, csak gondoltam leírom hogy pozitívan csalódtam a batmobilban!

Nálam elõszeretettel tûnnek el a célpontok pont mikor betölt az ágyú, az ember ugye reflexbõl elsüti, és ugye ilyenkor ha volt egy kis szintkülönbség, már repül is a földbe az ezer kredites skuló. Szívderítõ.
feketemágia
Sippie
én azt szeretem amikor lõnek, és közvetlenül utána azzal a lendülettel tûnnek el. az a legjobb 😄 vissza se tudsz lõni.
Metalmilitiakid
Nekem a kedvencem amikor valaki ki van spottolva, felmegyek, hogy rálõjek, még 200 méterre sincs tõlem, éppen célzom rajta a gyenge pontot menet közben és eltûnik, úgy hogy egy darab bokor nincs köztünk és persze mozgott. Majd kapok egy lövést és csak utána 2-3 mp vel tûnik fel újra, mire rálövök kapok mégegyet mielõtt elbújnék elõle.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fulcrum11
Mondjuk ha ilyen bozótos terület, ott már nem lepõdök meg semmin 😄
De akkor látom, nem egyedi gond... bár Sir Charles T29-e annyiban hasonlít a kv-ra, hogy egy vicc a látótávja...

hawken
Ritkáááán?
Hát nálam meg rohadt sokszor elõferdül az ilyen, régebben nagyon bosszantott, de ma már csak röhögök rajta.
Milyen vicc már amikor spottoom az ellenfelet, van köztünk 75 méter, én a bozótban meg sem mozdulok, õ megáll és eltûnik. Aztán pár méterrel késõbb megint feltûnik, és már lõ is. Persze észrevett amíg láthatatlan volt, én meg nem láttam merre mozog LOL!

Tegnap en is talalkoztam lathatatlan ellenseggel. En IS-8-al mentem Ruinbergben a varosban. Az egyik kanyarbol jobbra fordulva lottem egy E-75-os segget mikor bumm es a 70%-a oda lett az eletemnek. Gondoltam egy arty volt mert sehol semki csak a segget mutato E-75. Visszabujok megjavitom az ammomat es lopakodnek elore erre bumm es halott vagyok. Egy T95-os volt balra ugy 25-30 meterre a fal mellett. Semi nem volt koztunk es nem vette eszre meg a 6. erzekkel sem az IS-8. De szeretek igy jatszani....

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nekem Proharovkán volt ilyen, hogy T29-el mentem bázist védeni és konkrétan akkor láttam meg a foglaló Shermant, amikor beértem a körbe, pedig vagy 4-et rám is lõtt elõtte.
Hálistennek csak ritkán fordul elõ.
Sippie
jaj de csodás ez a játék... bezzeg engem 400m-rõl kiszúrnak akárhol vagyok, akármit csinálok, akármivel.
Fulcrum11
láttatok már ilyet? foglalják a bázisunkat, megyek vissza és senki sehol 😄
kb 5 m-rõl vették észre a részeg ruszki legényeim az M18-at a dobozok mögött, pont mielõtt átmentem volna rajta. Lehet az is blokkolja a látómezõt? vagy olyan nagy a camo-ja? mindenesetre kicsit aggódtam...

egyébként elég jó kör lett végül😊

Victory!
Battle: Swamp 2012. június 19. 19:17:14
Vehicle: KV-3
Experience received: 3 310 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 46 790
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Reaper, Boelter's Medal, Steel Wall, Defender, Top Gun

Persze, azért a T9 ágyúk sem szarok.
Kíváncsi leszek az E50 új csoda ûrméret alatti skulóra. Eddig azt tippeltem, hogy lesz vagy 300 az átütése, de csak 150-200 a sebzése.
Eagle16
BatChat-on ez nekem nem lesz gond, van rajta 165k xp, az csak elég lesz mindenre 😄

A többin viszont húzós lesz, bár közepes tankkal még mindig jobb alap ágyúval grindelni, mint nehéztankkal (alap ágyúval)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Meglesz az xp és a lóvé is az E50M-re és a T-62-re is, de valahogy úgy érzem, hogy marha nagy koppanás lesz és ki kell majd rájuk fejleszteni 60.000 pontért a top stukkert. Én legalább is nem hagynám ki az üzleti potenciált a WG helyében. <#nevetes1>
Én E-50el 10Hpval nekimentem 60al egy GW panthernek miután belelõttem és túlélte, muszáj volt feláldoznom magam mert sok ellenség volt és kilõttek volna, de nagyon jól esett 😄

Amúgy E-50et és Pattont egyaránt imádom. E-50et a pontosság miatt elsõsorban, vannak szép pillanatok mikor megyek 50-60al és menet közben is telitalálatot lõ 400 méterre 😄

WoT: Nishizumi77

KV-4el egy batchat-et ütöttem el...kamikze medál érte...pedig csak koccoltam az oldalát.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én is eltüntettem ma egy T-44et így, valami 400 akárhány HP-n volt, csak neki peche volt mert full HP-m voltam. A kis zsivány pont az artynkat akarta lerohanni 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nagyon ajánlom nekik, elég szomorú lennék ha elkúrnák az E-50et is. A T-62-vel azt csinálnak amit akarnak, csak az E-50-et ne basszák el.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Az még úgy is jó lesz, ha mondjuk 58-60 tonna lesz csak. A T-62A, M48 és BatChat közül csak az M48-at kell majd kerülni, mert az is 50 tonna körül lesz. De a Bat meg a T-62A pehelysúlyú lesz hozzá képest.

Amúgy néha tényleg jó hogy neki lehet menni kevés HP-s tankoknak, akár nagyobbaknak is. Múltkor 60 HP-val ütköztem egy 390 HP-s T-44-el, mindketten meghaltunk 😄D Reménykedtem hogy hátha túlélem, de nem. Pedig 60%-on van a faltörõ kos skill is 😊

Nem sokkal lesz könnyebb, valahol olvastam hogy 1 számjegyû súlycsökkenés lesz.

Hát, ha könnyebb lesz az E-50M, az igazából csúnya nerf lesz. Szerintem épp a súly az egyik ami jó benne, mert így nagyon hatékony a többi med ellen a rammolás miatt.

Más se hiányozna...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Metalmilitiakid
Nekem a panzers phase one jutott eszembe, ott is az volt, hogy lángszórással vagy molotovval kikergetted a legénységet a tankból, utána megvártad amíg lehûl a tank és vitted helyettük 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sippie
close combat sorozatban is a legjobb antitank fegyó volt a lángszóró 😛
Eagle16
Szerintem olyan lenne mint a HE, kihalna a legénység tõle 😊

Úgy is ki lehet lõni egy tankot hogy, egyáltalán nem sebzed meg. Elég ha meghal a legénység.

Metalmilitiakid
Tudod a vas melegszik, sõt belül is nagyon meleg tud benne lenni. Az meg se a legénységnek, se a lõszernek se az üzemanyagnak nem túl egészséges.

Annak mi érelme volna?Ha sokáig lángszórózik ki tud gyújtani másokat?

Eagle16
Esetleg kiegészítõ lángszóró 😄

Nazarov77:

The ammunition on vehicle T-62A resupplied successfully. You have spent credits: 74200. <#eplus2>

Metalmilitiakid
Mennyire örültem ma, hogy végre sok pénz farmolás után megvehettem az elsõ T8 as tankom, egy IS3 at. Gyorsan fel is dobtam rá a motort a rádiót meg az ágyút az IS bõl, meg a legénységet, valamint ami így volt cucc álcaháló, periszkóp meg szerszámos láda. Kezdtem volna örülni, de nem kellett volna.
Elsõ kör: megszakadt a net, mire visszajöttem egyedül védtem a világvége ellen a bázist mert a többiekkel a nemtom mi történt.
Második kör: Találkoztam egy Löwe vel, amivel nemtom mi volt, máskor IS el is simán elraktam, most 280 rõl 3 lövés lepattant az oldaláról (alig volt szög pedig) és mire ténylegesen megsebeztem, már minden rajtam volt, megint bukó.
Harmadik kör: Is7, IS4, E100, Maus, T110 ellenem, ebbõl hálistennek csak a E100, Maus, T110, IS7 kombót kaptam meg szembõl, ismét bukó.
Egyenlõre itt tettem le a tankot pihenni, mert úgy voltam vele, hogy ez nem állapot. Nemtom miért nem hagyja ez a játék, hogy néha napján örömöm is legyen benne.

Nem...majd eleve csak gold-ért lehet venni...akkor aztán igazán lenne értelme a gold cheater meg gold noob kifejezéseknek...

Remélem az új lõszerek darabja nem 5k creditnél fog kezdõdni.

Autoloader 😄

Eagle16
Azt írják, hogy a Patton III-nak lesz valami extrája, de nem árulják el mi...

Az E-50M meg alacsonyabb lesz mint az alap E-50, könnyebb, elõrébb lesz a tornya.

A sebzést nem viszik fentebb, a T10-esek is akkorát sebeznek majd mint a T9-esek. (mondjuk BatChat-nál azért nem ártana felrakni 390-rem ha már 105mm...)

Az újfajta lõszer jelentõs elõnyt biztosít majd, de a T10 nehéztankokat ezekkel is nehéz lesz átlõni szembõl.

Kiváncsi leszek a mai statisztikámra. Tuti 50 alatt lesz jócskán, olyan 30% körülire tippelek

Nálam a gyõzelemadagod, egy-két vereség becsúszik, de majdnem mindent elsõre dupláztam és brutál meccseket megyek. 😊
Tegnap ilyen 75%-os gyõzelmi arányom volt, a statisztika szerint. Akkor ezért...nem lehet két nap is jó!

És Himmelsen megint ugyanez. Befejezem mára. Ez valami mindent alulmúló. Általában hétvégén ilyen szörnyû, most mi van ,véget ért az iskola? kinyílt a diliház?

Most is, állak szembe egyedül többszörös túlerõvel...ezt nektek, elszaladtam inkább.

Négy és fél perc alatt lõttek ki mindannyiunkat. Négy ésfél perc. Szerintem se kell Abbey-on ott védeni, így legalább gyors a csata.

És megint Abbey...azt kikúrt tetves mocskos szájbalökött utat megint nem védi senki...egy szál KV5-bel E75, Tiger, meg nyavalya tudja mi ellen kéne harcolnom...de már nem is érdekel.

Már nem is lõttem. Minek? Nem hiszem el, ma akárhányszor voltam ezen a pályán, ezt a részt nem védi senki. Ez egy új taktika?

Annyira pénzhajhászok, hogy nem foglalkoznak vele.. Pedig nem lehet mindent lenyomni az emberek torkán elvégre ez egy játék akkor hagyja abba bárki amikor akarja😊 El tudom képzelni ahogy ültek az asztal mögött és a briliáns vodkával átitatott agyacskájukban megszületett az ötlet "Húzzuk fel az artik kritikál sebzését majd többet költenek, lenyelik ezt is" Nem így megy, kicsit azért figyelhetnének az elégedettségi mutatókra is.
Mellesleg az utóbbi idõkben ennek az önfejûségnek köszönhetõen sok playert veszítettek, és az E-50/75 váltós mizéria se tett jót neki, nagyon sokan rageltek és hagyták abba a gold vásárlást/játékot elvileg. De végül is gyakorlatilag is mert EUn lévõ online playerek száma megcsappant az utóbbi idõkben.

Sokak értelmi szintjét az is meghaladja, hogy felismerjék, hol kell támadni és hol kell védekezni.

Mondok egy példát.

Live Oaks pályán KV-5-tel elmegyek a sínekhez, ahol szemben IS-3, T34, Lorraine, Panther II, SU-100, KV-3, KV-2, Jagdpanther és Jagdpanzer IV védekezik. (Mit is csinálna majdnem 10 tank 1 tank ellen? 😊)
A város gyakorlatilag üres, de ott van tõlünk egy KV-4, IS-3, T32 meg még pár tankunk. Körülbelül 5 percig néztek engem a síneknél, aztán a Hummel hathatós segítségével sikerült leamortizálniuk, majd lerohantak. (Micsoda hõstett.)
Eközben a városban - ahol a legnagyobb ellenséges tank egy stock Vk3002DB volt - a T32-õt már kilõtték valahogy elõttem a tier 6-os tankok, a KV-4 ott állt a város szélén és bizonyára malmozott, az IS-3 pedig egy szintén fullos KV-1S-sel viaskodott, viszont mire sikerült kilõnie a KV-1S-t, addigra az 1500HP-jából csak ~150HP maradt. (Azért ez nem semmi.)

Sajnos nem volt fent az xvm mód, de az ellenség pár tankja úgy mosta fel a mi városi tankjainkkal a padlót, mintha agyaggalamb lövészetet játszanának.
Állítom, hogy mostanában már nem az a csapat nyer, aki jól játszik, hanem aki kevésbé pancser ehhez az egészhez.

Amúgy elkerülhették volna a lázadást ha hallgatnak a communityre mert már tesz 1en elhangzottak a panaszok. De hát minek hallgatni a communitire? Ez a mi játékunk mi fejlesztjük ne szóljon már bele senki! Majd mi eldötnjük mi lesz.

Sok ilyen eset volt már, hogy communitynek nem tetszett valami, javasolták a változást, leszarták aztán késõbb csak megcsinálták. Pl ilyen volt a napi dupla. Elõször úgy hozták be hogy napi 1. csatát duplázza, tehát a veszteset is. Már teszt idõszakban is mentek a panaszok hogy ez hülyeség, de csak így adták ki. Aztán persze következõ patchben már áttették 1. gyõztes csatára. Akkora fail cég ez hogy nem igaz 😄

Elbaszták, lázadnak ellene... Most mi ésszerûbb korrigálják a hibákat és utána adják ki, vagy itt is beintenek a közösségnek amíg elõ nem rukkolnak a megoldással és lemegy ugyanaz a flame áradat fórumon esetleg buknak pár ezer játékost is. Biztos imádnád az új td-ket amíg a zsebpiszok artik is kilõnék a legénységed kétharmadát + a modulok felét és azok ugye gyorsabban tüzelnek(remélem ezt nem fogják javítani...). Az új játéktípusokban van fantázia és feldobták teszten a fejlõdést, de 1-2 mapon szinte megoldhatatlan helyzet elé állítják a támadókat és még inkább kiütközik rajtuk a foxtalicska mm😊
Megint láttam egy D25T-s Is-4-est(nálunk volt,vereség ofc)...Ezek soha nem akarnak kihalni???