A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tudom a sávokat fejből, köszönöm, nekem nem kell elmagyaráznod.
Az 50m-t pont azért említettem, mert ott 0,1secenként van frissítés ("már ha hiszünk wotwikinek"), de alapesetben is ott "mindig" látod az ellent, így nem lehet bokrokra fogni a "de hisz nem is látszódott"-ot. Ergó ha már csak akkor veszed észre a másikat, amikor beléd ment, ott bizony nem a spotrendszerrel van a baj, hanem a laggal.
Amúgy kevesebb, mint 3m-t tesz meg teljes sebességgel a játék leggyorsabb tankja 50m-en belül a spotfrissítés alatt, legjobb esetben is. Utána lehet számolni.
Ellenben ha van egy kellemes kis szerverlagod, ami 1 mp-ig tart, már a fele távolságot megtette. Egy 2mps lag, és hosszabb tankok esetén már ott is van melletted.
Nekem például sokszor van olyan, hogy tőlem ~100m-re haladó ellenséges, de nekem takarásban - pl. város miatt - haladó tankokról csak szaggatottan kapok helyzetinfót. Mert én magam nem látom. Egyrészt aki spotolja, ahhoz is el kell mennie az infónak - hát, még ha tőle 150-300 méterre van az adott tank -, aztán annak még át kell küldenie nekem. Nem csoda, hogy ha ez fél-1mpbe kerül, akkor az ellen már 10-20m-rel odébb lesz, ami 100 méternél már a táv tizedét-ötödét jelenti.
---
Az ilyen "jajj, bokorban voltam, mégis láttak" esetekről hülyeség addig vitázni, amíg nincs screenshot. Egy tankon van X láthatósági pont, abból bármelyiket megláthatták.