World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne tudd meg hány "tapasztalt" játékost szívattam be ezzel, hogy teljesen rá volt izgulva az IS3-asom hasára, majd mikor lõtt volna elõtte beránottam a tankot és oda ahol addig gyenge pont volt hirtelen egy lánctalp került. Igaz leesett de el tudtam kerülni 3-400 sebzést. Az meg, hogy ki kezdõ és ki nem az már a tankjaik mozgásából is látszik és segít is kiválasztani a megfelelõ közelharci taktikát is, általában be szokott jönni.
Na mindegy, nem akarlak meggyõzni, nekem ezek bevált módszerek...

Szerintem jobb megoldás az elõre-hátra mozgás, mert ha tolatsz, akkor a tank mérete miatt gyakran a földbe lõ az ellenfél, ha pedig megindulsz felé, akkor félhetõen nem tud rálõni az alsó testpáncélzatra, a fentirõl meg a kialakítása miatt le fog pattanni.

Alapvetõen szerintem ezzel nem szabad megállni. Izgõ-mozgó, seggriszáló IS3 gyenge pontjait még a legprofibbak sem fogják könnyen eltalálni. Ez nem az a tipikus "megállok az utca végén és várom, hogy jöjjenek" tank és arra sem feltétlenül jó, hogy kilesel a sarokról, jól belelõsz az ellenbe és vissza. Mûködni fog, de szinte garantáltan kapsz egyet te is, ez pedig nem mindig jó üzlet. Olykor még az is jó taktika, hogy nekiront az ember az ellennek, megpróbál szétlõni, de nemigen tud célozni, aztán te jössz és mivel jobban manõverezel, mint egy álló heavy elõnybe kerülhetsz.
cheater alias spaced armor képes bármit benyelni. IS-3 oldala nyelte már be E-100, T30, és JT lövéseit is. Is-8nál ugyanez a helyzet. Volt hogy egymás után 2x nyelte be a 122 M62es lövését.

WoT: Nishizumi77

Kezdõ játékosok nem a hasát fogják lõni az IS3-on. A tapasztaltabbaknak meg ne adj esélyt hogy beforgatva szarrálövöldözzenek mert õk nem a mindent elnyelõ oldalára fognak lövöldözni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szerintem meg az IS3-at igenis kötelezõ beforgatni!! Ha szemben állsz az ellenféllel, úgyis a játékosok 90% a hasát fogja lõni ahol majdnem midig átmegy. Ellenben ha az utolsó pillanatban berántod a tankot, hogy srégen álljon, akkor elõfordulhat, hogy a láncot szedik le és nem sérülsz meg. Sõt ha nem akarsz várni addig amíg lövést kaphatsz, akkor azt is megteheted, hogy izegsz mozogsz. Kezdõ játékosok ilyenkor össze-vissza húzzák a célkeresztjüket utánad, ami miatt annak megnõ a mérete és nagyobb célkereszteknél jó esélyjel a célkör széleire dobálja a lövést a random rendszer, ami a te tankod széle lehet adott esetben, ahonnan meg pattanni fog....

Valóban, ezt hozzá lehet még tenni, bár nem tudom, hogy erõsségként érdemes-e kiemelni, hisz még ezzel a spaced armorral sem lesz látványosan erõs az oldala, de tény, hogy jobb, mint ahogy elsõnek papíron tûnik.
De kedvesen fogalmaztál 😊

Nem akartam nagyon belemenni, itt nagyjából leírtam.

Egyetlen pályán sikerült az új játékmód kegyetlen rosszra (igazi artibarát), egynek nagyon jót tett, a többin pedig minimum átlagos játékélményt nyújt. Az egy zászlós játékmód meg kifejezetten JÓ majd minden pályán mivel mindenkit mozgásra késztet, egyszerûen nem lehet abból megélni hogy befekszik vki a starthelyen a bokrába.

Hát, én IS3-nél megjegyezném hogy pofátlanul sokmindent el tud nyelni az oldala, talán az egyik legtöbbet profitáló tank a pár patch óta megjelent spaced armorból....

A legtöbb tanknál a szeretett AMX1390-el megelégszem ha csak az oldalába kerülök (170-es pen oda már elég), de az IS3 90mmes oldalát nem lehet vele rendesen átütni, így neki mindíg a seggébe kell másznom.

Nem tudom a nagyobb penes ágyúk hogy vannak ezzel... vki?

Ez nem hangzik túl biztatóan. Talán csak ez a szerveroldali célkereszt volt az egyetlen pozitív feature ebben a játékban a WG részérõl, de ahogy látom erõsen dolgoznak rajta, hogy ne így legyen.

csaba90
igen... nem tudom miért én úgy megszoktam a kék célkeresztet... 😄
am már nem is tudnék játszani... remélem azért a rendes szeróba benne lesz!

Csaby

csaba90
szerintem ezek azt hiszik hogy itt is már a 7.4 megy 😄
7.4 kiadva köv patch a 7.5 😄

Csaby

A 7.4-es teszt szerveren a Capslock+ö billentyûkombinációra nem történt semmi.
A beállításokban, ahol a tank rázkódását is lehet engedélyezni, ott volt valami olyasmi, hogy szerver oldali célzás engedélyezése, de én azután sem tudtam elõcsalni. Lehetséges, hogy olyankor a játék csak a szerveroldali célkeresztet mutatja, de ezt nem tudtam megállapítani a magas tesztszerveres lag miatt. Mindenesetre a kliens- és a szerveroldali célkeresztet egyszerre biztosan nem mutatta úgy, mint eddig.

Tömjénfüstöt akarsz? 😊

Jaja, nálunk ki is hagyhatnák az egész 7.4-et, semmi nincs benne ami érdekes.

Persze tudom, ütni kell a WGt mindig 😊

Mi a pokol?! Errõl írnál egy kicsit bõvebben? 😊

Engem ott nagyon csúnyán bekerítettek, az összes oldalon volt ellenség 😄
Elsõsorban az IS-4re pályáztam amit sokszor meglõttem, akkor jöttél te, de miután végeztem veled, utána lõttek minden irányból, és naná hogy a 104hps is-4 ölt meg akire vadásztam 😄

Örüljetek neki, h még nincs 7.4, mert addig sincs annyi francia arty!
Forolto
A ruszkiknál 1 hete megy a 7.4

lusták ezek a fehéroroszok.

Nem keserítesz el, mivel a rossz szemem miatti kanosszám egyik állomásaként, a tankok jelzéseit már régebben böszme nagyra cseréltem, csak épp a térképet nem tudtam kinagyítani, mert mint kiderült, az pofon egyszerû volt... 😊

Abban meg csak bízni tudok, hogy az ikon növelõ mod mûködik majd 7.4 alatt...

Ha még nem játszik, legalább nem akar majd E-75-nek beöltözni farsangkor, mert akkor bajban lennél. 😊

Haverral söröztünk a múltkor, amikor megütötte a fülemet az asszonyaink beszélgetése.
- A te pasid is káromkodik, miközben tankozik?
- Igen, pedig amúgy nem szokott.
😊

Te meg szégyelld magad, hogy kilõttél az M103-amból 😄

Csodálkoztam is, hogy egy lövés sem pattant rólam, pedig az IS-8 driverek nem szoktak ilyen skillesek lenni 😄
Aztán csak csata végén vettem észre, hogy te voltál az... mondjuk utána már neked sem volt sok hátra a csatából 😛

IS3-at TILOS beforgatni 😊, nem csoda hogy szétlõnek ha forgatod 😄

Mivel hóeke alakú az eleje, akkor a leghatékoyabb ha pont szemben állsz a célponttal.

Ja, ez megint egy zseniális húzás volt tõlük. Majdnem annyira, mint az, hogy kivették a kapcsolható szerveroldali célkeresztet...

Mivel tegnap nem jött róla hír ezért a mai nap kizárva. Holnap is csak akkor jöhet ha ma tesznek ki róla hírt fõoldalra.

6 múlt. Igazából csak kihallatszik a szobából amikor szídom az artikat, gondolom ebbõl vont le következtetéseket 😄

Forolto
nem akarlak elkeseríteni 7.4-tõl hiába lesz kinagyítva a térkép, tankok ikonja ujra kicsi lesz.😞

Ha más nincs én összedobtam ezt gyorsan, nyugodtan tessék kritizálni, ha valami hülyeséget írtam, vagy kihagytam.

IS-3:

Az orosz IS heavy vonalba jól illeszkedvén valamivel gyorsabb és dinamikusabb, jobban gyorsuló, kanyarodó tank a korábbiaknál. A páncélzat vékonyabb, de igencsak megdöntött, így pattogós, viszont szinte csak szembõl nyújt hathatós védelmet. Így sem lehetetlen azonban átlõni egy tûrhetõ löveggel és pontos célzással, de a mozgó célpont gyenge pontjait nehéz eltalálni és az IS-3-mal bizony mozogni kell. A tank dinamikáját ki kell használni, az ellenfél hátba/oldalba támadására törekedni kell, amikor csak lehet, de nincs elveszve akkor se, ha szemtõl szemben vagy kénytelen felvenni a harcot. Ilyen szituációban csakis az orrot szabad mutatni neki, nem szabad befordítani a tankot, mert akkor a döntött páncélzat egy része sebezhetõbb szögbe kerül. A torony szembõl elég erõs, de a teteje gyenge. A tûzereje rendkívül jó a BL-9-es löveggel (ezt amint lehet meg kell szerezni, mert anélkül hullagyenge a tank), nagyot harap, jó átütésével még a tier X-es tankokat is meg lehet lepni gondos célzással. A D-25-ös sorozatú lövegeknél pontosabb, célzósebesség közepes, újratöltési idõ nem túl gyors. Nem sniper tank, ezzel sokat kell mozogni, olykor agresszívnek kell lenni.
Komoly gyenge pontja az oldalán igen nagy területen ellõhetõ ammo rack, ennek sérülésére esetlegesen ajánlott a legénységet kiképezni és/vagy wet ammo rack equipmentet felszerelni.

Röviden:

Erõsségek:
- dinamikus
- nagy tûzerõ, ruszki szinten nagy pontosság
- kis méret (kisebb célpont, heavy szinten egész jó álcázottság)
- erõs orrpáncélzat

Gyengeségek:
- nem beforgatható
- ammo rack sérülésre nagyon hajlamos
- orosz szokás szerint a löveg nagyon kis mértékben mozgatható lefele
- átlagnál nagyobb célzási- és újratöltési idõ

Ajánlott equipmentek: vertical stabilizer, célzásgyorsító, ventillátor, töltésgyorsító, wet ammo rack, a stabilizátort mindenképpen, egyébként ízlés szerint, én célzásgyorsítót és ventillátort használok.

Szubjektív vélemény: sok mindent nem próbáltam még ki, de nekem egyelõre egyik nagy kedvencem ez a tank, más, mint a többi tier VIII, de gond nélkül felveszi a versenyt velük. Sokat kell vele mozogni, ha valakinek volt hasonló heavyje, vagy valamilyen mediuma, annak nem lesz túl nehéz, amúgy persze szokni kell.
Hogy érdemes beforgatni az IS-3-at?Lehetõleg, hogy ne kapjak ammo racket, mert azt ez a gép valahogy imádja!

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Bejött a tegnap beszélt térképnagyobbítás az Ö Ü betûkre, szóval köszönöm ma is mégegyszer! 😊

Forolto
Tényleg,most hogy beszélgettek róla,mikor jön a 7.4?Nem ma?

Okos az a gyerek. Hány éves?

Höhö, az én voltam 😄

Megmagyaráztam neki hogy csak kiváncsi vagyok milyen az új batchat arti, de természetesen nekem ilyen nem lesz 😊

az Is-3 rol irna valaki egy tank ismertetot?! Koszi!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Solten
meh...

#142473: 😄DD Ugy latszik altalanos jelenseg lesz, egyre jobb a jatek... 😊

Saor Alba

Eleinte... aztán persze apránként "felcseperednek" 😄

Köszi megvan!
ezt másold ki:

C:\Documents and Settings\%USERNAME%\Application Data\Wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache

The Matrix has you...

Köszi megvan!
És mindez himmelsdorfon. Csodás kör lehetett, ilyen lesz egy átlagos kör ha kijön a 7.4, csak T5ös artykkal lesz minden tele.

Mert elõbb be kell állítanod, h windows mutassa a rejtett mappát/fájlt. Utána már ott lesz.
Az appdata rejtett könyvtár. Használd a linket a megkereséséhez, ami az elõbb irt oldalon találsz az upload rész alatt.

15 arty 😊 Mi lesz ha jönnek a franciák?

azért nincs meg, mert az rejtett mappa alapból. Nekem most mutatta intézõbe, de lehet azért, mert rendszergazda joggal rendelkezem. Total commanderbe van egy ilyen beállítás, azzal is láthatod a rejtett mappákat.

The Matrix has you...

Mert rejtett könyvtár, a legegyszerûbb, ha alkalmazod, amit a weboldalon is írnak: belépsz a saját gépbe és bemásolod azt az útvonalat, amit ott megadtak és az oda is visz a filehoz.
[/url][/img]

Sajna XP-m van aha. De még próbálkozom.
Figyu "NAGYOKOS"! Megkerestem. Tudom MESTER TE egy kivételes egyéniség vagy. Gondolom vagy vagy 15 éves, na mindegy. Ahelyett, hogy jó magyar szokás szerint fikázod a másikat inkább segíthetnél egy kicsit. Köszi! Szóval megkerestem a sajátgépben meg minden, ahogy leírja. Csak ez a kurva application data nincs meg. Szóval örömmel veszem a segítséget és bármikor jó vagyok egy sörre😊.
van ott egy olyan, hogy copy to clipboard, arra klikk, megnyitod az intézõt, fent a címsorba jobb-klikk, beillesztés, enter és már oda is ugrik Neked. Ha XP-d van akkor kicsit más az útvonal, de azt is megtalálod az oldalon.

The Matrix has you...

Volt egy olyan érzésem hogy ha megveszem a T28-at akkor azzal szívni fogok rendesen. Az elején egyedül mentem akkor sem ment rosszul de délután összeraktunk egy ISU, Proto, T28 platont és taroltunk rendesen. Az volt a legnagyobb gondunk hogy melyikünk lõjje meg a top gunt. 😊))) 15 csatából 1-et veszítettünk simán hoztuk a 35-45%-os csatákat. Nekem nincs fönt az xvm de az egyik platon társnál igen és ahoz igazítottuk a taktikát. Ha nagy esély volt a gyõzelemre akkor megállás nélkül mentünk és taroltuk különben a lassúságunk miatt kimaradtunk volna a mókából. Úgy döntötem én is felteszem a modot mert elég sok fontos infót ad fõleg egy ilyen lassú tanknak.