A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
szöveg, szöveg, szöveg, anélkül hogy tudnál bármit is.
Tier7 meddel mit kerestem Tier9-es ellen encounter esetén ott, ahova senki más nem tolta a képét rajtam kívül a csapatból, viszont legalább 4 ellenfél jött onnan? Na tippelj.
Mellesleg magyarázhatod a dolgot, de akár a Lorri spottolt be, akár más mind a két variáció nevetséges, szánalmas, és ótvar szar. Kezdve azzal hogy hogy a búbánatba spottolt be más, anélkül hogy én felspottoltam volna (hiszen oké hogy nekem 350 a látótávom, de kötve hiszem hogy más 360-ról észrevett volna úgy hogy ÉN álltam a bokorban hálóval, mozdulatlan, nem lövöldözve, Ő pedig mozogva hiszen valahogy azért közelebb kellett jönnie, mivel a beállásomkor még nem spottoltak fel) A lorri pedig ugyanaz, előttem bokor, sréhen bokor, én spottolom őt, de hogy ő mi a fasztól vesz észre az rejtély. Akartam képet csinálni hogy hogy álltam, de természetesen nincs replay, hely az van a gépen, csak újratelepítéskor nem kapcsolja be automatikusan, há me mé ne... De replay-től függetlenül is a spottolási rendszer egy kalap szar.