World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet már tudni hogy a naptárban 23-tól esedékes Operation Bagration mit takar pontosan?

Hát ha már ez is probléma, talán a WOT-nál egyszerûbb játékokkal kellene foglalkoznod. <#eplus2>

le van írva vazze hogy hol keresd <#falbav>

wot nick: PsychoTrooper

Le van írva az oldalon, hogy hol találod meg. Azt is meg tudod adni, hogy ezt a helyet megjegyezze (mármint nekem win7 alatt sikerült,de szerintem ez már XP-ben is megvan, az intézõhöz lehet köze vagy csak simán a fájlkezeléshez.)

The Matrix has you...

Köszi! Ezt már próbáltam, de nem találom ezt a dossier_cache fájlt.
WoT Dossier
Ide feltöltöd a kért fájlt a gépedrõl, és a Master Tanker fül alatt fogod tudni megnézni.

Segítsetek már nekem abban, hogy hol találok olyat, ahol megnézhetem, hogy mibõl hány tankot stb. lõttem már ki. Tudom, hogy valahol már olvastam, csak nem találom. Köszi!
Tier7 csata:
-tier7: nálunk 2, náluk 3
-tier6: nálunk 1, náluk 5
Tényleg tökéletesen mûködik az MM <#levele>

Sarga beka? 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Ezek a heavy-k nagyon szerethetik az arty-t! Az elejétõl a végsõkig védték <#falbav>

Solten
A jatek egyre jobb iranyba halad, a developerek boldogan hatradolhetnek...: link <#alien>

Nemsokara at is nevezik: World of SPG

Saor Alba

Solten
Jah, tenyleg, nyari szunet, innen ered a sok amoba. Vakartam a fejem hogy bazzeg Hetfo van, nem Vasarnap...

Saor Alba

popey8
Látszik, h elkezdõdött a nyári szünet. Esküszöm ilyen hülye kreténeket, akikkel ma este folyamatosan összerak, még nem láttam. 84%-os és e körüli gyõzelmi esélyekkel veszítjük el a csatákat. Pl. a top tier barmok hozzáfognak a1-ben kempelni és a halálutat meg tök üresen hagyják (Himmelsdorf). Az ellen átjött és elfoglalták a bázist és még visszamenni is luxus, pedig ott voltak egy köpésre. Eszem, f@szom megáll.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egyenlõre még nem teljes a tank, nem rég vettem így csak egy 81%-os legénység van benne plusz, hiányzik róla a lánctalp meg a legjobb motor, el se merem képzelni mi lesz ebbõl teljes legénységgel.

Kedvenc tankom 😊 bétában is ahogy meglett szinte csak Tigrissel mentem.
Német fan vagyok de a franci könnyû tank oldalt se vetem meg. 😊
basszus, annyit buffoltak ezen a "csodán", hogy egyre erõsebb, a vissza kéne venni érzés :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

bardocz
Nekem mindennel együtt 75% a pontosság, a kis tankok lehúzzák, ahol olyan gyors az ágyú, inkább lõttem, mint céloztam, másodikra úgyis összeszûkül 😄
irigyellek, nálam az átlag pontosság (túlnyomó részt német jármûvek esetén) 80%, ok 20 fps, ami egyedül németeknél hátrány.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

bardocz
Ja és mindegy hol és mit lövök vele, mindig 300akat sebez. Néha oneshotnál ad csak be többet.
egyébként, ami nálam a nonpluszultra pozitív csalódás (antitalentum vagyok TD-k terén) az a JP!

bardocz
Nekem 75% a találat arányom vele, és nem, ez egyáltalán nem pontos egy olyan gépnél, amivel szinte csak állva lövök. Fõleg, hogy 21sec az újratöltés vele. P2 meg T-44 85%-a, na az nevezhetõ pontosnak, mivel azokkal menet közben is kell lõni elég gyakran.
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. június 19. 0:29:15
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 2 690 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 31 834
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Reaper, Sharpshooter, Kolobanov's Medal, Boelter's Medal, Steel Wall, Defender, Sniper, Top Gun

Ez a kör volt a nap fénypontja, igaz top tier voltam de egyedül lehoztam a kört.

Defeat
Battle: El Halluf 2012. június 19. 0:15:42
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 437
Credits received: 16 936
Battle Achievements: Kamikaze

Ez meg csak a Kamikaze miatt érdemes, úgy kaptam hogy a Lorainne 40t nekem jött és õ is felrobbant. Jót nevettem.
abszolút egyet kéne veled értem, ha nem ezt tapasztalnám :-)

Béta alatt szinte csak ezzel mentem, pontosnak egyáltalán nem nevezném, de tény hogy jobb mint papíron.
jaja, én sem használtam 152mm-el, t5-el hiszen mekkora szar értékei vannak, na de "valóságban" borzasztóan pontos és nagyot sebez

akkor nálad, csak jó katekória (ne feledd, ha jön az új patch, azaz még több kritkál)? 😉

Azért ha az ágyú paramétereit vesszük, korántsem egy pontos eszköz, olyannyira, hogy a játék egyik legpontatlanabb lövege.
Most mondjam, hogy nálam mióta tier6 lett, olyan dolgokat csinál, hogy 150-200-akat sebez M4 Shermanba meg a Löwe seggébe... Az enyémen nagyon csúnyán elállítódott valami.

Nem tudom, h volt-e már, meg amúgy is, aki ismer az tudja, hogy semmit sem szabad kézpénznek venni, amit írok 😉

KV2, 152mm sniper gun edition

szóval, a szovjet fölény remek megnyilvánulása ez a jármû. A páncélja átlagosnak mondható a hozzártõ játékos ellen, de birkák ellen tökéletes, hiszem autoaimmel szinte bárkit pattint, na jó az amcsi-szovjet "bárkit átlövünk" t10 jármûvek ellen kevés. Franciák rémálma, hiszen az átütése HE lõszer esetén is 88mm, ami hozzáértõ kezekben garantálja a 900 HP sebzést. Sebessége remek, hiszen jó kezekben vidáman robog 30+ km/h-val. Megállító ereje az obj-704/t-95 párossal vetekszik, hiszen jelentõs mennyiségû sebzés mellett komoly criticalokat is képes kiosztani. Átlagos játékos kezében teljesen átlagos jármû, de hozzáértõ kezekben a legerõsebb T6 jármû, hiszen rettegve bújnak elõle a t9+ hvy tankok is. Ráadásul, az, hogy "nerf" gyanánt felkerült t6-ba, az valójában buff, hiszen a több HP komolyabb fegyvertényt jelent.

páncél: átlagos
tûzerõ: kiválló
sebesség: jó
pontosság: jó (72%, igen csak a jó kategória)

igen 5-5... de nekem 10k csata reflex a kezemben van XD
Azért ez se gyenge

AMX 30 AuF1
A képen is rajta van, hogy SPG.
Utaznék is Minszkbe, ha ezt betennék... 😊

Passz. Egy cimbora küldte át a linket. Rejtély, hogy mi a tököm ez.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Pales27
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. június 18. 23:27:55
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 598
Szerzett kredit: 14302

Negatív kredit rekord, csapattárs sebzés nem volt.

Ez most spg, nehéztank, vagy egyéb agyszétkúró?
Pár napja ajánlgatták itt a Pzkpfw III/IV-et hogy hú de milyen jó farmtank meg úgy egyébként is.
Hát én kifejlesztettem és el kell mondjam hogy tényleg hú de milyen jó kis tank 😊
Szinte már T-50 sebességgel fordul,pedig még csak 76%-os emberek vannak benne. Az agyú penje kisebb mint a PZ IV-esé, de mivel ezzel úgyis körbetáncolod az ellenfelet pont elég.
Eleve tetszenek a könnyû gyors mozgékony tankok lehet hogy ezért jön be.
Na azért hátrányként említeném hogy az M4 a 105-össel 1 lövéssel kiszedi, meg úgy általában bármi sebzi,de ha nem nyílt terepen találkozunk akkor izzadhatnak.
watta hell?
Készüljetek fel a legrosszabbra...
http://spencerokonski.deviantart.com/#/d4zxk56

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Vágom.Késõ van már nem vág az agyam😄Amúgy nekem annyi, hogy ha lekapják, akkor gyorsan 5,5 és már fent is van!

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

billentyûkombóval és ahogy leesik reflexbõl vissza is kerül, szopó akkor van ha arty lõ meg mert akkor is a beidegzõdés miatt az egyik lánc visszakerül rögtön a másikra meg várhatok... kedvenc ha leesik a lánc és sérül az ammo is és a láncot javítom és fogom a fejem a csata hátralevõ részében😄
szabii98
alul kikeresgélem 😄 5ös asszem és megint 5ös

I met God. She's black

automata javítás? xd xddd
kicsit másról beszélünk 😄
csata közben mész mint ökör... leszedik a talpad! hogy javítod meg?
Bugi Misi
No Comment......

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

én sem tudtam😄mindíg az automata javítás van bepipálva.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Nekem is új, bár még csak 6000 csatám van. 😄
-.-" noob xDD
Így is lehetett javítani? xd
ja és van 1 nagy gebasz a 7.4-el xd
aki úgy javít talpat mint én, hogy ctrl+klikk a talpra az szívni fog mert kivették LOL
Köszönöm!
Sunsetjoy
Hehehe... 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

popey8
"A lõporgázok irritálják a nyálkahártyákat és az elégetlen lõporszemcsék még robbanásveszélyesek is lehetnek. Már egy-két lövés után teljesen elviselhetetlen lenne a torony levegõje"

Ráadásul azt hiszem a lövés "minõségére" (rontja) is hatással van a túl sok elvezetetlen gáz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png