banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    Ad nékem vki tanácsot scouthoz? Konkrétan t-71 és ha 4-5 arty van jelen. Ma is tegnap is elég sok ilyet láttam. Alapból modnom próbálok spottolni. Nem. Meghaltak az emberink ált az arytnak hála. Így gondoltam vadásszuk le őket inkább. Na most.
    #1: Az elején rohanok dolog vagy nem tartom/érzem hatékonynak mert vagy eljutsz az arty-ig vagy nem és ha el is jutsz gyorsan meghalsz a sajátod meg lehet nem lő ki max 1et.
    #2: Várok hogy kialakuljanak kcisit a frontok és akkor megyek. Ezt próbáltam ma.
    - Mileőtt még elértem volna őket a hátra maradt lesben álló TD, hvy, med tök
    midnegy kilőtt.
    - Bele futok ellen scoutja. Bemászok fedezék mögé amíg kiszedik had menjek tovább avgy én elő bújva lövök bele bele. (ellen arty pofán basz mikor kidugom az orrom vagy mivel ő 13 75 vagy 90 megeszik)
    - Malac! Megvan 2 arty messze. Látom lövök 2 a nem látható 3 közül 1 kiszed.

Szóval: Kérdem én. miylen taktikot alkalmazzak :)