World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért lehet mert ez a gyógyegér játék azonos lõtávon belül is módosíthatja tereptõl függõen (bekavarhat domborzat, szikla terepakadály) a lövés szögét, ami miatt megnõ, vagy éppen csökken a lövedék levegõben megtett útja és így ez alapján vagy rövidnek vagy hosszúnak fogja érzékelni a kód a lõtávolságot ami eldönti, hogy milyen színre is fesse a vonalat a monitorodon.
Próbáljátok ki kis artival, hogy áthúzzátok egy nagy pályán a térkép másik sarkába a célkeresztet... szürke lesz. Magas artival is nagy távolságon kezd el ugrálni szürkére vagy éppen zöldre, esetleg pirosra. Néha sikerült kiakasztanom és méterenként váltotta a vonal a színét, ahogy toltam jobbra és balra, de a hosszt ezalatt nem növeltem.
A pirost pedig úgy nézzétek meg, hogy beálltok egy szikla mögé ahonnan nem tudtok lõni és nézzétek meg a színt, táv mindegy, az meg piros lesz.

Na jöjjön a mai arty-sírás. Gyerekek, innentõl dögöljön meg az összes gerinctelen féreg aki T7-8 artyba ül. Tönkreteszik az ember játékát, az ember épphogy lendületet vesz valami nagy dög heavyvel, erre befut valami szaros kis A20 és piff puff ennyi volt a játék. Vért hugyozik az ember hogy folyamatosan védje valami a retkes szemét artytól (mert ugye minimum négynek kell lennie, mind T8 lehetõleg), de ha öt másodpercre kidugja az orrát, hogy játsszon is valamit, ne egy ház mögött kuksoljon negyed óráig, a rohadt szemetek odab@sznak egybõl, az elsõ viszi a láncokat, a többi meg kényelmesen kivégez. Élvezhetetlen így ez a játék, erre nincs jobb szó.
I.C.ram
Sziasztok! Továbbra is eladó ismerõsöm accountja, de már adja hozzá az e-mailt is!

2 prémium tank is van az account-on összesen 24500(!!) arany értékben:

-T8 Löwe 365%os legénységgel
-T8 T34 200%-os legénységgel
mindkettõ fel van szerelve teljesen

Összesen 15 garázshellyel, 48 barrack hely, melybõl 44 foglalt különbözõ tankokhoz, legalább 100%os legénységekkel feltöltve.

Továbbá az accounton van kb 2.1 millió kredit is, és 20 arany.

Orosz:

Garázsban:
T9 IS-8 kifejlesztve teljesen + kb 120k XP 275%-os legénységgel, kiegészítõkkel felszerelve.

Kifejlesztve:
-T10 IS-4 elite
-T9 Object 704 kifejlesztve, kivéve a lánctalp
+ csomó kisebb tank is kifejlesztve (KV1,2,3, T34-85 stb.)

USA:

Garázsban:
-T9 M103 teljesen kifejlesztve + 120k XP, 250%-os legénységgel, kiegészítõkkel felszerelve.

Kifejlesztve:
-T8 Pershing minden kifejlesztve kivéve a torony meg a top ágyú
-T5 M10 Wolverine teljesen kifejlesztve +10k xp
-T6 M4A3E8 Sherman teljesen kifejlesztve + 27k xp félrerakva Sluggerre.

Német:

Garázsban:
-T9 E-50 teljesen kifejlesztve, csak a 88L100-as ágyú hiányzik, de a top ágyú megvan rá, 280%-os legénységgel, kiegészítõkkel felszerelve.
-T9 Jagdtiger elite, 275%-os legénységgel, kiegészítõkkel felszerelve.

Kifejlesztve:
T6 GW Panther minden kifejlesztve, kivéve a top ágyú
T10 E-100, top ágyú nincs még kifejlesztve
T6 VK3001P többnyire kifejlesztve minden, kivéve torony és lánctalp.
+ kisebbek mint Leopard, stb.

Francia:

Kifejlesztve:
-T6 AMX 13 75 teljesen ki van fejlesztve + 2900xp
Amúgy errõl még annyit, hogy az új pályák is az elején arról szólnak hogy az ember azt se tudja hol van, azt kóvályog. Ilyen alapon tehát akkor új pálya se legyen, mert az elején eltévedünk rajta. Szóval legyen csak a régi 5 😄

Lehet. Én szürkével sohasem lõttem, mert elég az hogy eleve mellémehet ha zöld, hát még ha szürke 😄

Hát én nem vagyok túl optimista az üggyel kapcsolatban.
Asszem ez az a topik, de már bezárták ami szerintem jelzés értékû. (google translate) eredeti orosz oldal

wot nick: PsychoTrooper

Nekem más élményeim voltak errõl. Volt pár tévelygõ tagadhatatlanul, de még azok is hoztak hasznot, hiszen igy is - úgy is beleakadtak az ellenben.

Jónéhány pályának pl komolyan jót tett az hogy másképp kellett játszani (pl a varázserdõs Murovankának, ahol az erdõ nem egyik vagy másik csapaté volt), plusz az egyzászlósban egyszerûen nem lehet kempelni (aki kempel az se XPt se creditet nem kap, mert azindulóhelyhez nem jön ellen).

Morfi
Ez így van? Szóval a T92-nek a körülbelül 1200m-es a lõtáva és már 700-800m-en is volt nálam szürke. Ergo akkor 1200-ra eltudok lõni, 700-ra meg nem? Ha így van akkor matekból gyengve vagyok. Szerintetek is 2+2=5? 😊

Morfi
Nem, az a piros csík. Szürke lehet egy fától is ami csak eltéríti a lövedéket és ki tudja hova csapódik be. Viszont magától is bekerülhet egy úgy mond szürkébe, mert nem biztos, hogy oda lõ ahová célzol. és Ha már valahol célpontod környékén van ez a szín akkor száll el szépen a lövedék valamerre.

Azért igaz ami igaz, ezeket az artykat nehezebb lesz counterezni.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Zöld - lõhetõ
Szürke - lõtávon kívül
Piros - akadály, nem jó

Mi volt frissítõ abban, hogy a kretének kóvályogtak mint gólyafos a levegõben meg mentek a régi bázisok helyére csodálkozni, hogy ellopták.
Mert 10-bõl 9 errõl szólt.

Szürke csíkkal nem szokás lõni - legalábbis én nem szoktam, mert az tudtommal azt jelenti hogy nem látsz rá a célra (útban van egy hegy vagy ilyesmi).

Pedig nekem tetszettek az új játékmódok, még így hogy nem választhatóak voltak.

Sokat nem befolyásolt a játékstíluson viszont frissitõ volt egy térképet teljesen másképp játszani.

A patch röbbi része engem sem érdekel, a batarty meg fõleg ne jöjjön 😄

Az új patch igazán csak mediummal és scouttal volt élvezhetõ az arti invázió miatt. Most mondhatjátok csak azért mert le akarták tesztelni a francia artit, de az összes artizó 4-et lövõ medeket megszégyenítõ sebességû artit akar majd ezek után az biztos(elvégre nagy benne a potenciál, td-ként is használható és körök végén ez fog a leggyorsabban pozíciót váltani és kilõni a topcampereket ahol kell). Gyanítom én is kihúzom pedig fél éve nem mentem egy kört sem artival, csak párat priest-el. Az elsõ aki counterezik engem és belinkeli fórumra a vendégem egy sörre😄
Detto. Nem érdekel mikor jön, csak legyen jó, ami engem érint abból úgy is csak nerf jön, szal nem igazán várom, legfeljebb a két szar pálya randomból kiszedése végett.

Morfi
Azt nem tetted hozzá, ha szûrke lesz a lövedék utvonala akkor szinte bárhol becsapódhat, kivétel a célkörön belül. Így meg pláne érdekes lövöldözni 😊

Van egy fejszegyûjteményem nekem is. Meg mutassam? 😊

Kipróbálni meg azért jó mert hamarabb ráérez a tankokban, hogy kb hova tud belõni az arty és hova nem.

Csak épp nem ebben a formában, én legalábbis... 😊

Nem tudom, ki hogy van vele, de én a magam részérõl szívesen várnék még kicsit erre a peccsre, ha ez azt jelentené, hogy mi már egybõl módosított/javított formában kapnánk meg.
Úgysem lesz benne semmi, amit különösebben várnék.

Pedig hogy vartuk 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Adná az ég, hogy tényleg választhatóak legyenek!

Ha csak mi lázongtunk volna, csak az EU szerver miatt biztosan nem változtattak volna rajta. De a hazai piacra talán hallgatnak...
Egyébként teljes mértékben meg tudom érteni õket, nem sok pozitív jelzõvel tudnám illetni ezeket az új játékmódokat a jelenlegi formájukban.

Az király. Mondjuk ezt a tesztek alatt is meggondolhatták volna...

Azért illenék holnap kiadni a patchet. Majd utána kinyalják az oroszok seggét.

WoT: Nishizumi77

A SU8 pontatlanabb, ennyi. Várd meg, amíg teljesen összeszûkül a kör, figyeld, a célpont legyen a célkereszt és a kis zöld pont (a kör közepe) között mindenképpen, és akkor jó eséllyel találni fogsz. Ha gondok vannak a pinggel a szerveroldali célkereszt itt is segíthet (caps lock + 0, vagy caps lock + ö). A SU26 és a SU5 egyaránt kiemelkedõen pontos artyk, innentõl nem lesz már ilyen.
Állítólag az oroszok hõbörögnek az új játékmodok miatt, lehet egy darabig nem is lesz semmi. Szeretnék elérni hogy legalább lehessen választani a régi és az újak között vagy valami ilyesmi.....

wot nick: PsychoTrooper

Azt hittem, hogy ma már lesz hír a patch-rõl... Esetleg nem tudtok valami hírt?

Olyan szeretettel írtál errõl az egyébként általam is lesajnált tankról, hogy szinte kedvet kaptam hozzá 😊

Tankismertetõ:

T-127

Ez egy III. tierû light tank aminek az MM besorolása a legnagyobb elõnye és az hogy ingyen osztogatták egy akció keretében. Háromféle csatába kerülhet amik mind más taktikát igényelnek.
- maximum IV. tierû tankok td-kel és spg-kel: Nagyon óvatos játékmenet mert itt nem sokat ér a páncélunk és sok tank ki tud lõni minket 1-2-3 lövésbõl. Az ágyúnk itt már szembõl nem sokat ér próbáljunk más tankokat támogatni és lassúságunk (max 38km/h) ellenére oldalába kerülni a IV. tierû szörnyeknek és csipegetni õket.
- maximum IV. tierû tankok III. tierû td-kkel és spg-kel nélkül: Még mindig kishalak vagyunk de már több hasonló kaliberû ellenfelünk van. Oldalról szinte mindenkit sebzünk kivéve a francia (német) B1-2 hevyket. Óvatos játék, rejtõzés és szerencse szükséges a jó eredmény eléréséhez.
- maximum III. tierû tankok td-k nélkül: Itt mi vagyunk a nagyhalak és kedvünkre lubickolhatunk. Egy-két tanktól eltekintve (pl.: T-46, spg-k) nem tudnak minket sebezni szembõl. Mi pedig mindenkit oszthatunk önfeledten. Gyûjtögethetjük a medálokat és az efficienci értékünket játszva növelhetjük az egekbe. Nincsen semmi probléma ha egy oldalon csak mi vagyunk, simán átmehetünk támadásba és jó esélyünk van a sikerre.
Nagyon szórakoztató tank ami kellõen kozmetikázza statisztikánk hiányosságait.

Ajánlott felszerelés: Ventilátor, teleszkóp, álcaháló
Elõnyök: MM, védettség, jórészt kezdõ ellenfelek
Hátrányok: Nem vagyunk ellenfél a IV. tier-ûeknek, nem lehet vele Bolter medált szerezni

Védettség: Kiváló(III.)-közepes(IV)
Tûzerõ: Jó(III.)-megfelelõ(IV)
Mozgékonyság: közepes
Álcázás: jó

bujcsik555
Hát, 2 hónapja vettem meg én is, újra, a béta után, de nekem is feltûnt hogy meg se közelíti az akkori állapotát. Egyszerûen minden átüti. Kb egy hónapja pont síránkoztam is miatta itt 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Két dolgot nem csinálsz jól:
- artyval játszol rendes tank helyett <#hehe>
- nem vártad meg hogy fullos legyen a járgány mielõtt panaszkodni kezdtél
Rossz legénységgel, alap felszerelésekkel szinte minden tank szar.

Marhaaaa 😄

Amúgy meg ugye a becsapódás véletlenszerû, tehát még akár 500%-*os legénységgel is csak annyi történik hogy a körön belülre csapódik a skuló - de hogy hova, arra nem tudsz hatással lenni.

"Elég jol ment pedig ezért kérdem hogy mi az amit nem jol csinálok.."

Artit használsz, azt nem csinálod jól 😄
Többségünk véleménye szerint aki tüzérséget használ, az gyerekgyilkos, szadista, állatkinzó, pedofil, akinek a monitorján alvadt vér van, az egér mellett pedig válogatott kínzóeszközök hevernek.

Más kérdés hogy mind kipróbáltuk, ha más nem azért hogy tudjuk mire képes és hogy lehet ellene "harcolni" 😊

Az már feltûnt, hogy a Gábor /talán a fórumon egyedüliként/ szigorúbban veszi a túlsúlyt, mint Schobert Norbi. <#vigyor0>

Tényleg le kéne tesztelni, kíváncsi vagyok!
Elég jol ment pedig ezért kérdem hogy mi az amit nem jol csinálok..
Az a 78% igen kevés még, általánosan jellemzõ minden tankra, hogy 90%-os legénység fölött kezd csak el igazán jól mûködni.
Mondjuk fenntartásokkal kezelem SU-5-el az átlag 4-5 killt, igazán pro artistáktól sem láttam ilyen jó csata/kill ratiot.

Nincs jó vagy rossz konfig, alapvetõen a modulok nem változatják meg szignifikánsan a karakterisztikáját egy tanknak, nem beszélve a játékosról 😊

Szóval nem fog egekbe menni az eff ha toolboxot aksz rá a rammer helyett 😄 Arty ugyanúgy kidurrant a tankból, ugyanúgy bouncolni fogsz a T50 seggérõl, ugyanúgy nem fogod észrevenni a sunnyogó TDt a bozótban.

Nem véletlenül írom a fakkban hogy alapvetõen kategóriákra van modul konfig, és sztem nagyon ritka az hogy ami az egyik heavyn bevált valakinek ne azt rakná a másikra.

Ugyanez TD, med, SPG, scout esetében is.

Sziasztok.

SU-8 ki tud nekem segiteni az a bajom vele hogy nagyon mellé lövök pedig fulra összeszûkül a célkereszt és mégis mellémegy a legénység 78 % mindegyik.. ez SU-5 átlag 4-5 kil volt ezzel meg nem megy..

Elõre is köszi.
Értem. Kössz a választ. Lehet akkor én benéztem egy kicsit, mert ugyanez van nekem is, csak épp a toolbox helyett töltésgyorsító. De a képességekben én is így gondolkodtam. Persze az elitalakulattal.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Vannak, csak nem a World of Tanksban. <#smile>

Bingó 😊

Nincsenek csodák 😄

Látatlanban a szabványos MED felszerelésre tippelnék....

Toolbox, ventri, vertical stab

Nálam T-44en ventillátor, vertikális stabilizátor és szerszámosláda van. Stabilizátor hatásfokának javításához van sima utazás és pillanatkép képesség. Ezzel a hárommal és az LB-1 löveggel már tudok Pershing módra menetbõl pontosan tüzelni. Szerszámosláda támogatásához pedig második másodlagos képességnek minden tagot javításra képzek.

És akkor végülis mit tettél fel a t44-re?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Semmi probléma nincs ha baromságnak tartod egyik-másik ismertetõt, mert Lammaer elmondta, hogy szívesen látunk több ismertetõt is ugyanarról a tankról. Szóval szeretettel várjuk a te ismertetõidet, itt a lehetõség hogy elmond a te álláspontodat. <#wink>

Na majd összeszedek valakitilyen tankkal, azt futunk egy tesztkört kampirovkán (sik, domra föl, dombról le).

Eddig erre sose figyeltem (és naná hogy mindig volt wet rack a t-44emen. Eleddig az volt tán az egyetlen tank amire KÖTELEZÕNEK írtam mindig a wetrackot).

A ki írta az mindig ott van...
Ha pedig valami kifogásod van egy ismertetõvel, pont azért írjuk igy nyilvánosan a fórumon (nem pedig priviben lövöldözik át az emberek) hogy bárki nyugodtan beszéljen róla.

Volt már 1-2 ismertetõ amirõl volt némi eszmecsere mely azután be is került az ismertetõbe (lásd pl KV4).
Ha nem is írsz, nyugodan szólj hozzá HA tudod flame nélkül.

Szeritem igen. Viszont a toronnyal kapcsolatban biztosan, szerintem kész merénylet rárakni a két tonnával nehezebb fejlesztett tornyot, mert komolyan árt a mozgékonyságnak.

Dehát én a T-44esemrõl is villám tempóban kaptam le a 340 kilós wet ammo racket, mert érezhetõen lomhább lett tõle. Úgy voltam vele, inkább felrobbanok néhányszor ammo rackel, mint ez a 340 kiló. 😄
Amúgy érdekes módon T-44el 20 meccsbõl kábé csak egyszer robbanok ammo rack miatt így wet wmmo rack nélkül is.

Ezek a leírások mellé, nagyon hiányolom azt a sort, hogy ki írta és alatta egy képet a játékból kivett stat fülrõl, hogy hogyan is játszott azzal a tankkal. Mert ez így sajnos lóg a levegõben... Elég sok leírás van amit megmosolyogtam, mert akkora baromság, ellenben ha ott lenne a játékos statja azzal a stattal és kimagaslóan jó, akkor én gondolkodnék el, hogy nahát lehet igaza van ennek a tökmagnak? Ez csupán egy javaslat...

Érdekes amit írsz a súllyal kapcsolatban. Tényleg annyit számítana a 400kg-os töltésgyorsító hogy észrevehetõen lomhábbá válna tõle a tank?

Ki kéne próbálni trainingen vajh mennyi az annyi...