banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Oda megyek én is mindig a zászlóhoz, csak nem kezdek foglalni, mint a marha. Nemegyszer volt olyan, hogy odaértünk, levertük azt a három tankot, ami ott volt és rajtam kívül mind a hat lent pocolt onnantól a zászló tövében. Egyedül meg kb 1 percig tudtam visszatartani a másik oldalról érkező rohamot. A zászló rész meg ugye védhetetlen, ha lent állsz a körben. Minden oldalról kapod az áldást, miközben ők vissza tudnak vonulni fedezékbe, te meg nem.

Steppesen még azt is meg merném kockáztatni, hogy a csikicsuki oldalt hagyni kellene a fenébe. Le a zászlóhoz, egy foglal, a saját bázisnál a keresztben húzódó domb mögött egy-két nagyfejű, vagy TD bevéd, az ellen oldalánál a medek és törjön át rajtunk, aki tud. Nem tudom mennyire lenne működőképes, randomban ilyen még sosem volt.