World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Patch 0.6.6.1 (nerfing the German tanks... again)
Patch 0.6.6.2 (Fixed a typing error in the description of Billotte´s Medal)
Patch 0.6.6.3 (fixed the Water line in Artic Region - the beach couldn´t be seen from the base Hill)
Patch 0.6.6.3.1 (fixed the wave models on Artic Region)
Patch 0.6.6.4 (buffing the russian tanks a little to reduce combat time against german vehicles)
Patch 0.6.6.5 (reducing the Arty limit per match to only 7 per side)
Patch 0.6.6.6 (fixed the back wheel texture of the Patton)
Patch 0.6.6.7 (put in the new voices again)
Patch 0.6.6.7.1 (replaced the new voices with the old ones)
Patch 0.6.6.8 (adding BEER as consumable for the German tanks, so the pain is reduced when destroyed. BEER is available in the Store and costs 5000 Credits per battle. For Premium Users there is also an "adaptive BEER" for 50 Gold/battle that increases the drunk rate of the drivers according to the MM balance.
Patch 0.6.6.9 (fixed the spotting system. Tanks are now all invisible during battle time and can shoot constantly without beeing detected)
Patch 0.6.7 (buffed arty ROF and Range. Also Arty can now spot and shoot invisible tanks without aiming) (
Patch 0.6.7.1 (increased the fees for premium users according to the Lowes price to 4500 Gold/month)
Patch 0.6.7.2 (increased the price for KV-5 in balance to the Lowe to 12.500 Gold
Patch 0.6.7.3 (increased the price of the Lowe due to it´s better gun compared to the KV-5 to 18.000 gold)
Patch 0.6.7.4 (nerfed the Lowes gun)
Patch 0.6.7.5 (added a Medal for "perfect Teamkill". This blue Medal is provided for managing to wipe out the entire own Team and survive with at least 15%HP)
Patch 0.6.7.6 (introducing the German F-Series Tanks with the F-50 as Medium and F-75 and F-75,5 as Tier 9 and 10 Heavies)
Patch 0.6.7.7 (nerfed the F-Series and adding MORE BEER as consumable for F-Drivers only)
Patch 0.6.7.8 (Fixed Tier spread in MM. It is now possible to Scout Tier 10 with Light tanks)
Patch 0.6.7.9 (added EVEN MORE BEER as consumable for the Light Tank drivers)
Biztosan van több kreditet hozó tank nála, de a játékélmény kárpótol. Ez pedig nagyon fontos, ugyanis a kredittermelõ tankokkal több száz, vagy akár ezer csatát is megyünk.
A titka, hogy ki kell használni az elõnyeit, amik a következõk (teljesen kifejlesztett tanknál):
-53-as torony forgatási sebesség, ami a legtöbb a játékban.
-Jó forduló képesség. Itt egy dolgot tisztázni kell! Az adatokban található forduló képesség álló helyzetben értendõ! Ami ebben az esetben ennek a tanknak 36-os, ami nem kiemelkedõ. Viszont ezt menet közben is fenntartja. A német szuper felderítõ, a VK2801 papíron szereplõ 48-as fordulóképessége (ami megegyezik a T-50-esével!!!) menet közben megfelezõdik, vagy harmadolódik!
-A páncélzata döntött, és közepes vastagságú (a tierjében) 60-60-40 amit 45-fokos elforgatással tovább lehet növelni. Így szépen pattannak róla a kisebb, és közepes lövedékek.
-A lövege 75 mm-es, 106-os átlag átütéssel, és 110-es átlag sebzéssel, és 14 lövés/perces tûzgyorsasággal. A lövedék csak 46 kreditbe kerül, és nagyon sokat, 87 db-ot tud magával vinni. Az ágyú bõven elegendõ a KV 1,2-höz. A Maus, és az E-100-as kivételével, az összes tankot tudja sebezni hátulról!! Persze az utóbbi kettõvel nem fogunk összefutni.
A taktika vele, hogy nem vezetünk vele támadásokat még akkor sem, ha mi vagyunk a Top tank. Elõször a második vonalból, vagy oldalról támogatjuk a saját tankjainkat. Amint nagy csata kezd kialakulni, és minden ellenség talált magának célpontot, be lehet robogni nagy sebességgel az ellenség mögé, és ott ki kell választani valamelyiket, majd körözve szétlõni. Utána jöhet a következõ. Fontos, hogy nem szabad megállni. Inkább menjünk el az ellenfél ágyúja elõtt, minthogy megálljunk, és mögötte próbáljunk maradni. Ez a része kicsit hasonlít a T50 modorára, de ezzel a tankkal is jól mûködik.
Nekem szellõzõ, töltésgyorsító, és plusz barázdák vannak rajta.
A legénységnek pedig elsõ skillnek elit alakulatot, a vezetõnek második skillnek pedig kuplung égetõt választottam.
Javítása, kilövése után átlagosan 2600 kredit. Lõszer ár 500-1500 kredit körül mozog. Egy jól sikerült körért gyakran kapunk 20 000 - 30 000 kredit között, prémium nélkül. A rekordom 40 000 kredit.
Mínuszod kört még nem mentem vele.
Aki szeret száguldozni, és közben viszonylag jó tûzgyorsasággal lövöldözni, annak ajánlom ezt a tankot. Ha gyakran összefogna platoonban három ilyen tank, és a fenti módszerrel harcolna, kis túlzással a tier 5 Type-ja lehetne.
-57%-os a gyõzelmem vele (pedig ezzel a tankkal soha nem az érdekelt, hogy nyerünk-e. A bevitt sebzés mennyisége a lényeg, ugyanis a kapott kredit, nem függ össze a csata végeredményével)
-80 csatánként sikerül egy topgunt is lõnöm vele.
-1 Oskin kitüntetés (A megszerzéséhez pusztíts el három vagy több ellenséges jármûvet egy közepes harckocsival. A célpontok legyenek legalább két szinttel magasabbak, mint az általad használt jármû.
-És van egy acélfal kitüntetésem is vele.
Egy egyszerû igen válasz helyett, egy tankbemutatót sikerült írnom😊
Az út a T95 felé kellemesebb, a T30 felé rosszabb tankokkal fogsz találkozni, többet fogsz kínlódni. Viszont hamarosan be fognak kerülni a játékba a tier10-es TD-k, és a T30 után következõ valõszínûleg használhatóbb lesz, bár ez még csak feltételezés.
Én a helyedben a T30 felé folytatnám, mert ha idõközben úgy döntesz, hogy át szeretnél menni a másik ágra, a T28 protónál erre még lesz lehetõséged, de a T95 ágáról késõbb nem fogsz tudni "átugrani".
A Hellcat meg a T-25/2 szerintem jók, a T28P nem igazán, T30-ason meg még nincs, de azt mondják az is jó.
Én a T28P-rõl mentem át sima T28-ra, ami szerintem páncélzatban erõsebb, bár a váltója elöl van, szóval sokszor kigyullad ha átlövik szembõl.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kérdésem lenne a profik felé :
Kifejlesztettem a M 10 Wolverine -t, és most nem tudom melyik irányban érdemes elindulni : T 95 vagy T 30 ?
Tudom , hogy a 95 vastagabb de sokkal lassabb.
Akkor maradok annál, hogy egyenlõre kivárok, talán rámegyek a SU-85 kifejlesztésére, azt hiszem azzal még lehet farmolni.
Sajna(?) az xp-ven annyira nincs gondom, de állandóan kredithiányban szenvedek 😄 szegény e-75 és lóri bácsi már hetek óta várnak, hogy megvegyem õket és most csatlakozott hozzájuk KV-4 uraság is, bár amiket olvastam itt róla, lehet sose veszem meg 😄😄😄😄
Igaz rá a "bestia" jelzõ.Nagyon lehet vele büntetni,élvezet vele minden mp amit játszok vele.Nem utolsó sorban jól adja a tp és xp-t.Na ez az álom farmtank.
Nem hiába,h Szakesz egyik nagy kedvence lett.
Szép volt amúgy, nem tudom hogy vagy vele de engem marhára idegesít ez a T110, hogy 200-300m-rõl 1mp alatt becéloz aztán meg 3k-s DPM-el csináljál ellene valamit...komolyan mondom jobban félek már tõle mint egy Maus-tól vagy Is-7-tõl.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egy ilyen fehér jelzéssel ellátott tankot Panthernek álcázva nem is biztos, hogy nagyobb távolságból be lehet azonosítani, tehát taktikai elõnyhöz juthat vele a tényleges csapata. Gondolom egyik fél sem szívesen lõné ki addig, amíg nem bizonyosodott meg róla, hogy barát vagy ellenség.
Ennyibõl inkább a havi prém, és még marad is 500 aranyad modulok leszerelésére vagy egyéb váratlan kiadásokra.
És a prém ideje alatt legalább nyugodtan mehetsz bármivel, amihez kedved van, nem kell külön egy tankkal farmolni, és mégis jönni fog a kredit és az xp.
Amúgy ez a panther_M10 eléggé izzadságszagú. Miért külön tanktípus? Csak álcázva van a panther. A két acéllemezen és a festésen kívül teljesen ugyan az mint a panther. Úgy tudom, nem hajtottak végre rajtuk különösebb átalakítást.
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. június 17. 10:34:19
Jármû: M46 Patton
Szerzett tapasztalat: 4 568 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 92 712
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Mesterlövész
Replay
Interedesting <#szomoru2>#szomoru2>
Ez már 1 fokkal jobban néz ki.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
De azért ne felejtsd el, hogy a foci EB rengeteg embert érdekel, plusz most szünetel a CW is, és sokan már csak amiatt járnak föl. Szóval kb 1 hónap múlva lehet, hogy minden visszatér a megszokott kerékvágásba.
Mert nekem jelenleg ez a legnagyobb problémám... 😊
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. június 17. 10:03:10
Jármû: VK 3002 (D😎
Szerzett tapasztalat: 2 844 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 40 876
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Mesterlövész
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Löwe egy percig nem bírta volna ezt. Ez meg vagy 5 percig állta a rohamot. Egy kis különbség.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ahhoz képest hogy igazából 88 L/56al szedegették ki õket 500-1000 méterekrõl, not bad.

Magamon is megfigyeltem, hogyha el tudok szakadni egy hétre a WoT-tól, akkor sokkal nyugodtabb az életem.