World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Valamikor tegnap szerezhettem, akkor volt egy mákos köröm ahol kilõttem pár nagy tierû ellenséget.
Már csak 15k xp kell a T5ös artyhoz aztán eladom végre. Nagyon ritkán vannak vele jó pillanatok, de általában pocsék.
Pedig érdekelt volna az is.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Én már játszottam orosz fejlesztésû más statégiával ott szintén ezek az elnagyolt megoldások voltak. Azért nem kis blamázs volt mikor két új pályát egyik napról a másikra kivontak a forgalomból. Ez a fejlesztés csõdjének beismerése volt.
Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.
Szerintem nálad is ez lehet a baj, ezért mûködhet hibátlanul a munkahelyi gépen. Arra nem emlékszem, melyik mod volt a ludas, úgyhogy jobb híján egyesével ki kell próbálnod, hogy ha leszeded, akkor utána mûködik-e a hatodik érzék.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Vagy szerintem talán az lenne a legjobb, ha ciklikusan váltogatnák a játékban lévõ pályákat. Szóval, oké, vegyenek ki párat, de 2-3 hónap múlva meg vegyenek ki másokat, és tegyenek vissza 1-2-t a régiek közül. Így a többségnek szerintem elfogadható lenne, és rég nem látott kedves ismerõsként örülnének a több hónapja nem látott pályának 😊
Malinovka is csak akkor gáz, ha sok a nagy arty...
Remélem ez lesz. 7.5ben igazán kidobhatnák El campufot, murovankát, meg malinovkára is sor kerülhetne már, mert tényleg vicc hogy 10 csatából 2-3 azon a mapon van, de úgyse dobják ki mivel tudom hogy az a fejlesztõk kedvence mert biztos onnan származnak.
A Jagd E100 félelmetes lesz 😄
I met God. She's black
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Vereség
Csata: Dragon Ridge 2012. június 14. 23:18:13
Jármû: T-82
Szerzett tapasztalat: 1
Szerzett kredit: 1 878
És csak azután léptem ki hogy kilõttek.
In "In development" on RU WoT site apperaed today first official information about content of 0.7.5.
ETA: July-August
3 new maps - "Port", "Highway," "Pacific Coast" (names are just transaltions from Russian and probably not final)
Recently announced New X tier tanks:
mediums: Soviet T-62A, a German E50 Ausf.M, U.S. M48 Patton III and French Bat Chatillon 25t;
TD's: Soviet "Object 268", German JagdPz E-100, U.S. T110E3 and T110E4 and French AMX 50 Foch 155.
( more about them - http://worldoftanks....ank-destroyers/ )
Premium tanks German tier VI TD DickerMax and US VIII tier med T26E4 SuperPershing
And we also get new medals and awards
Of course everything can still change 😊
Itt van ha még nem volt
És akkor mivel tanulnom kellene a holnapi 2 vizsgámra jöjjenek a Mickey-k.
Eff 200
Kedvelt tankok: T2 MT, T2 LT, T34.
Õk az egyetlenek akik tudják, hogy M4, az M4A3E2, M6A2E1 és az M4A3E8 nem ugyan az a tank.
T2ben a legveszélyesebbek, fõleg saját csapattársaikra. Mivel nem akarják elhinni, hogy az õ ágyújuk ilyen sokat lõ 1x-re, és ezért ki is próbálják minden kör elején a kezdõkörben. Ez két dolgot eredményezhet:
1- a meglõtt tank visszafordul, hogy megbüntesse, ezáltal az összes saját csapattárs ott marad, és várják, hogy ki kékül be elõször, hogy aztán azonnal kilõhessék. Esetleg, mivel pontatlan az ágyú, és több tankot is eltalál, mindenki elkezd lõni mindenkit.
2- Tovább tud haladni, de mivel még mindig nem hiszi el, hogy õ sorozatlövõ ismét kipróbálja. Az újabb csapat sebzést 1: sorry miss click-el próbálja megmagyarázni.
Nagyobb tierekben mivel tisztában vannak a torony páncélzatával folyamatosan az oldalukat mutatva támadnak.
Ha 1 T-50-es rohangál körülötte akkor a mozgását leköveti a toronnyal, illetve a testtel is. Rafináltabbak megpróbálkoznak azzal, hogy miután 2 kört megtett egy helyben jobbra, átveri a T-50-es, és balra kezd el forogni. (a T-50-es röhög magában)
Õk azok a játékosok, aki a 7.3 bevezetése elõtt több, mint 20000 aranyat költöttek arra, hogy kihúzzák azt a tankot, amiért cserébe (mit utólag kiderült egy gyenge) prémium tankot kapnak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Válaszokat elõre köszönöm.
M?a vesztettünk egy meccset 95% win elõre jóslással. Nem lett volna gond nálunk a végén egy idióta és egy használható Grillés, egy PZIV és én egy Tigrissel. Az ellenfélnél egy Tigris és egy KV-1S. Nem láttuk õket, a PZIV boldogan berohan foglalni. Mondom neki takarodjon ki a körbõl és vadásszuk le õket. Semmi. Elindultam a KV-t elkaptam és a Tigrist felére sebeztem majd kinyírt. PZ a körben nézte kb. 50 méterrõl direkt rálátással. Rögtön utánam egylövésezte a Tigris. Maradt 2 Grille. Mondom nekik TD szerû roham 2 oldalról, az értelmesebb elindult és majdnem ki is nyírta aztán meghalt, a másik elbújt a legsarokba. Idõ lejárt: DÖNTETLEN.<#falbav>#falbav>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kirohanás, egymásba öltött mondatok és az írásjelek túlzott használata.
Valószinüleg Matyi bátyja, mivel
- dolgozik
- sok írásjelet használ de egy mondatban is váltogatja õket. pl ???!!!
- megtalálta a grafikus emoticonokat
ui: küldjél privit ha kurvaanyázni akarsz 😊