World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! 😊

55k

WoT: Nishizumi77

Mennyi xp kell összesen hozzá?

StephenKing
Kösz! Tényleg ez volt a baj. Most már tökéletesen müködik!! <#worship>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Hehe a kis szar amx 12tvel kaptam Orlik medált most vettem észre 😄
Valamikor tegnap szerezhettem, akkor volt egy mákos köröm ahol kilõttem pár nagy tierû ellenséget.

Már csak 15k xp kell a T5ös artyhoz aztán eladom végre. Nagyon ritkán vannak vele jó pillanatok, de általában pocsék.

Végül nem lesz cikk a VK4502A-ról? Brühühûûû! <#rinya>

Pedig érdekelt volna az is.

A két mapot nem vonták ki, csak a high tier rotatorból vették ki. Province ugyanúgy van, csak T1-2-3-ban. Ha nem tetszik menj mondjuk Iron Front-ot játszani. Nem kötelez erre senki. Ha gyenge a géped megint csak játssz mást. Panzer Elite...etc.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Azért gépigényes mert a játék csak 1 CPU magot használ.

De kapsz. Ha jól emlékszem, utána úgy van, hogy a kapott xp egyenlõ arányban oszlik meg azok között, akik spotolják.

Ez a legszarabb játék amit valaha láttam. Sajnos az a szerencséje hogy a játékpiacon hasonló témájú game nincs. 6 évvel ezelõtti grafikai szinvonal. Mégis gépigényes, érthetetlen módon, nem is értem mire?
Én már játszottam orosz fejlesztésû más statégiával ott szintén ezek az elnagyolt megoldások voltak. Azért nem kis blamázs volt mikor két új pályát egyik napról a másikra kivontak a forgalomból. Ez a fejlesztés csõdjének beismerése volt.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Scoutolással kapcsolatban egy kérdés: elbújok a bokorban, mutogatom a közeledõ ellent. Én derítem fel õket, egy darabig valószínûleg csak rajtam keresztül látják õket a társak. Ha közben közelebb jönnek annyira, hogy már az én csapattársaim saját látótávjában is benne lesznek, akkor már nem kapok a sebzésük után XP-t?

Valakinek jobb a memóriája, mint nekem 😊

A célkeresztek közt van olyan amivel nem megy. Mirtankov.net-rõl frissitsd a célkereszted, az újabbak már támogatják a sixt sense-t.

Valaki írt már ilyenrõl, és nála az egyik mod volt a hibás.
Szerintem nálad is ez lehet a baj, ezért mûködhet hibátlanul a munkahelyi gépen. Arra nem emlékszem, melyik mod volt a ludas, úgyhogy jobb híján egyesével ki kell próbálnod, hogy ha leszeded, akkor utána mûködik-e a hatodik érzék.

StephenKing
Olyan problémám lenne hogy az Isu-n 100% lett pár napja a hatodik érzék képesség amikor jelzi hogy megláttak egy felgyulladó izzóval. A munkahelyi gépen tökéletesen müködik jelezz rendesen, viszont az otthoni gépen egyáltalán nem, ott még egyszer sem jelzett. Valaki találkozott már ilyen problémával ha igen mi a megoldás?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Igen ezek elég gyakori pályák, még minesot hozzáírnám.

Én azt vettem észre, hogy sok map eltûnt a rotatorból. Vannak tipikus pályák amik pörögnek: Malinovka, Himmelsdorf, Prokhorovka, rikábban Ensk, Steppes, Cliff, Dragons. A régi mapokra már nem is emlékszem

Ja, ez is egy jó megoldás lenne, csak a fejlesztõk lusták.

Ehhez speciel elég lenne az is, hogy a prioritásukat csökkentsék.
Vagy szerintem talán az lenne a legjobb, ha ciklikusan váltogatnák a játékban lévõ pályákat. Szóval, oké, vegyenek ki párat, de 2-3 hónap múlva meg vegyenek ki másokat, és tegyenek vissza 1-2-t a régiek közül. Így a többségnek szerintem elfogadható lenne, és rég nem látott kedves ismerõsként örülnének a több hónapja nem látott pályának 😊

Malinovka az a map ami tud tök jó és tök sz*r lenni, de nem ezért akarom, hogy menjen. Azért mert nagyon nagyon gyakran rak be oda a játék. Ugyan ez a helyzet Prokhorovkával, MM másik kedvencével, az is mehetne már, mert így nincs értelme az új mapoknak, hogy zömében ugyanazon az 5-6 régi mapon játszok zömében ami már régóta benne van a játékban.

Én ezeket a pályákat mind szeretem 😄
Malinovka is csak akkor gáz, ha sok a nagy arty...

Amúgy az jutott eszembe látván, hogy mostanában 2 és 7.5ben már 3 map fog jönni patchben, mi van ha mostantól minden egyes patchben kiszórják a rossz pályákat? Mert ugye sok értelme nincs az újnak ha 20 csatából 1-2x rak be oda, és zömében a régi szarok mennek.

Remélem ez lesz. 7.5ben igazán kidobhatnák El campufot, murovankát, meg malinovkára is sor kerülhetne már, mert tényleg vicc hogy 10 csatából 2-3 azon a mapon van, de úgyse dobják ki mivel tudom hogy az a fejlesztõk kedvence mert biztos onnan származnak.

Tehát augusztusban jön ki, általában mindig kicentizik a határidõ végére jobbik esetben. Rosszabb esetben csúszik.

szabii98
itt van róluk kép
A Jagd E100 félelmetes lesz 😄

I met God. She's black

flashpointer
Jé a hetzi ilyen apró?

Ez már jobbféle!

Emancipate yourself from mental slavement!

Mekkora poén lett volna, ha kilövi a kamiont miközben feláll a trélerre, és miután elkezdik TK-ért noobozni, csak kiszólt volna, hogy: Sorry miss click!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Solten

Saor Alba

Azt hiszem itt az ideje abbahagyni amikor már Pantherral az E2-t már oldalról se bírom átlõni top ágyúval és a Tigrissel a T-50et oldalról.
Campinovka no arty t8 plafon felmegyek hegy felé akciózni, nézem ferdi 8 kill mondom heh visszamegyek neki spotolni(a hegyen volt az összes t8-uk), 9 kill és az utolsó 4-et elnyúlják elõle a surmók 😄😄 A 9. után senkinek nem jutott eszébe, hogy ha már ennyit összehozott legyen meg az epic csatája és mondjanak le arról az 1 frag-rõl a nevük mellett 😄 Most lehet szidni mert egy m6-ot lelõttem 8 hp-ra mire kimászott a körbõl.
Tuti autista😄😄😄 Rosszul nézel rá már sír szegény, és a nevét se tudja, sõt azt se, hogy fiú vagy lány, de a wotot õ tolja a legjobban😄
Trabant93
Az elsõ sorban ülve rágyújtottatok volna egy staubra és élvezni az elõadást😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

A replay fájlt feltöltenéd pl datára? 😊

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

én is csodálkoztam a su-26nak nem maradt sok lõni valója 😊

Gottfried
Na ilyet még nem láttam.A kezdõkörben kinyírták egymást,alig tudtunk egy kis xp-t szerezni. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Trabant93
Hmm ennyire nem bírták elviselni egymás bûzét?<#taps>

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Gottfried

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

A mindent überelõ negatív rekord 😊

Vereség
Csata: Dragon Ridge 2012. június 14. 23:18:13
Jármû: T-82
Szerzett tapasztalat: 1
Szerzett kredit: 1 878

És csak azután léptem ki hogy kilõttek.
Az AMX-es vitte a pálmát nálam 😊
Posted Today, 06:31 PM
In "In development" on RU WoT site apperaed today first official information about content of 0.7.5.

ETA: July-August

3 new maps - "Port", "Highway," "Pacific Coast" (names are just transaltions from Russian and probably not final)

Recently announced New X tier tanks:
mediums: Soviet T-62A, a German E50 Ausf.M, U.S. M48 Patton III and French Bat Chatillon 25t;
TD's: Soviet "Object 268", German JagdPz E-100, U.S. T110E3 and T110E4 and French AMX 50 Foch 155.
( more about them - http://worldoftanks....ank-destroyers/ )

Premium tanks German tier VI TD DickerMax and US VIII tier med T26E4 SuperPershing

And we also get new medals and awards

Of course everything can still change 😊

Itt van ha még nem volt

Küggyé privit...

És akkor jöjjön a június 6-i írásom: (asszem idevág)

És akkor mivel tanulnom kellene a holnapi 2 vizsgámra jöjjenek a Mickey-k.
Eff 200
Kedvelt tankok: T2 MT, T2 LT, T34.
Õk az egyetlenek akik tudják, hogy M4, az M4A3E2, M6A2E1 és az M4A3E8 nem ugyan az a tank.
T2ben a legveszélyesebbek, fõleg saját csapattársaikra. Mivel nem akarják elhinni, hogy az õ ágyújuk ilyen sokat lõ 1x-re, és ezért ki is próbálják minden kör elején a kezdõkörben. Ez két dolgot eredményezhet:
1- a meglõtt tank visszafordul, hogy megbüntesse, ezáltal az összes saját csapattárs ott marad, és várják, hogy ki kékül be elõször, hogy aztán azonnal kilõhessék. Esetleg, mivel pontatlan az ágyú, és több tankot is eltalál, mindenki elkezd lõni mindenkit.
2- Tovább tud haladni, de mivel még mindig nem hiszi el, hogy õ sorozatlövõ ismét kipróbálja. Az újabb csapat sebzést 1: sorry miss click-el próbálja megmagyarázni.
Nagyobb tierekben mivel tisztában vannak a torony páncélzatával folyamatosan az oldalukat mutatva támadnak.
Ha 1 T-50-es rohangál körülötte akkor a mozgását leköveti a toronnyal, illetve a testtel is. Rafináltabbak megpróbálkoznak azzal, hogy miután 2 kört megtett egy helyben jobbra, átveri a T-50-es, és balra kezd el forogni. (a T-50-es röhög magában)
Õk azok a játékosok, aki a 7.3 bevezetése elõtt több, mint 20000 aranyat költöttek arra, hogy kihúzzák azt a tankot, amiért cserébe (mit utólag kiderült egy gyenge) prémium tankot kapnak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Meddig tart a teszt szerver? És mikorra várható az új patch érkezése?
Válaszokat elõre köszönöm.
Mondjuk az ellen Tigris még idegesebb lehetett 8 kill és döntetlen...

A mai nap csúcsa: T34 410 (négyszáztíz!!!!) eff értékkel. 5 perc basecamp, aztán meglátott egy enemy T50-2-t és azt próbálta eltalálni a mezõ közepén megállva. 1 perc múlva elkapta az acélesõ.
M?a vesztettünk egy meccset 95% win elõre jóslással. Nem lett volna gond nálunk a végén egy idióta és egy használható Grillés, egy PZIV és én egy Tigrissel. Az ellenfélnél egy Tigris és egy KV-1S. Nem láttuk õket, a PZIV boldogan berohan foglalni. Mondom neki takarodjon ki a körbõl és vadásszuk le õket. Semmi. Elindultam a KV-t elkaptam és a Tigrist felére sebeztem majd kinyírt. PZ a körben nézte kb. 50 méterrõl direkt rálátással. Rögtön utánam egylövésezte a Tigris. Maradt 2 Grille. Mondom nekik TD szerû roham 2 oldalról, az értelmesebb elindult és majdnem ki is nyírta aztán meghalt, a másik elbújt a legsarokba. Idõ lejárt: DÖNTETLEN.<#falbav>

Viccen kívül felnézhetnél majd, mert volna egy javaslatom a FAQ-hoz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lehet én bûzlök, mert én kifejezetten szeretek játszani a franciákkal 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

FElmegyek TSre és megöllek, AMXre HE ágyút raknak amikor a HE már kiszámíthatatlan és még szar is? Grrrrr.... mindig van lejjebb .

Én azt nem értem, hogy már elég rég óta vannak francia tankok a játékban, miért nem tanulta már meg mindenki, hogy nem bóklászunk tök egyedül felderítetlen terepen.

Na ez volt Mátyás vagy a testvére.

Kirohanás, egymásba öltött mondatok és az írásjelek túlzott használata.

Valószinüleg Matyi bátyja, mivel
- dolgozik
- sok írásjelet használ de egy mondatban is váltogatja õket. pl ???!!!
- megtalálta a grafikus emoticonokat

ui: küldjél privit ha kurvaanyázni akarsz 😊