banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Azt hiszem volt már itt többször csörte arról, hogy mikor elfogadható kilőni a másikat a csapatból és mikor nem. Helyzet, ember és hangulatfüggő. Mint oly sok más esetben, ebben sem lesz egyetértés.
    Tegnap álltam a kezdőben, épp indul a meccs, kicsit be voltam lassulva és azon gondolkoztam merre is kéne menni a pz4-gyel. A mögöttem lévő csóka úgy döntött, hogy az ő tankján nincs kormány és ott szeretne elmenni, ahol én vagyok és seggbelőtt. Ha jó kedvem van, max anyázok egyet, de épp nem volt, úgyhogy odébb mentem, majd szépen oldalbasomtam a 10.5-sel. Ha kicsit morocosabb vagyok, valószínűleg szét is lövöm a francba a hülye fejét, de nem akartam egy minusz emberrel kezdeni a meccset.