World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WoT: Nishizumi77

ja nem éri meg majd barakkot bõvíteni, hanem inkább veszel egy ilyet😄
Ja össze kevertem a Tracteur-al, az 100 tonna feletti. Mindegy. Ez csak 69 tonna. Csak...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Még bejárati ajtaja is van, amit ráadásul egy géppuska õriz. Már csak egy csengõ, kopogtató meg egy lábtörlõ hiányzik.

Szerintem a játékban tuti max csak 6 crew lesz benne 😄

wiki

In service 1921–1940

sziasztok buffolásnál a ROF növekedés mit jelent? "+0,19 ROF (5,22 -> 5,41)"
És mivel ugye prém lesz, egyszerre akár az összes francia tankod legénységét beleteheted 😄

Wiki szerint ez a legnagyobb megépített tank a világon, maus fél méterrel rövidebb 😄

Több mint száz tonna lesz ez a vacak ha jól tudom. Vagy 130-140? Alacsony tier-ben, MM korláttal...juj de OP volna.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Méretben mekkora lesz a játékban kb? Mint a Maus pl? 😄

Legalább eltart egy darabig míg mindenkit kiölnek a legénységbõl.

Kizárt hogy T8 lenne, oda valami post warosat csinálnak, ez max T6 lehet. 2 verzió lesz: egyik ez, a treeben TDnek van jelölve, a másik verzió meg heavy, abban viszont csak 75mmes ágyú van, és méretébõl kiindulva szerintem a rosszabbik, aminek 68mmes a penje. ( és igazából ha jól emlékszek 12fõs legénysége volt 😄 )

Kiváncsi lennék, milyen tierû lesz és milyen MM besorolást kap. Lehetne tier 5 mint a Churchill és szinte mindig Top tanknak rakná be az MM....hû de nagyon poén lenne.

Szerintem nincs olyan páncélja, hogy tier 8-ba tegyék fel.

a francokat 155mm ágyú az, abba akasztják bele a láncot amivel kihúzzák a kivágott fenyõfákat az erdõbõl 😊
Már látom is a jövõt:

1. Mindenki elindul meddel, meg lighttal.
2. Az okos boriszék megnézik majd a statisztikát, látják, hogy az artikat állandóan kilövik.
3 Erõsítenek rajtuk, hisz gyengék.

<#idiota>

Francia prémium bigyó 155mmes troll cannonnal.

Sziasztok, a GW Tiger 21 cm Mrs 18/1 (Sf)-es lövegébe melyik skulót ajánljátok?
Ha marad ez a crew-multikill splash-tõl feature 7.4-ben, akkor úgyis naftalinba megy az összes nagy tankom, és felhozom a Chaffee-t.

Hulljanak csak a férgek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ezzel Kanadában termelik ki a nagy fákat az erdõbõl😄
ezért lesz most jó majd az új francia arty, elõre szalad spotolni, utána vissza szalad és kilõvi a saját maga által spotolt ellenséget😛 viccet félretéve azért elég jó cucc lesz az a francia
nem az

Ha natúr account, akkor loptam.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nevetségesek ezek a francia tankok. Kár volt autoloaderig berakni bármit is. Amx 40 top tankként képtelen átütni az ellenfeleket, már ha eltalálja. 15-20 lövésbõl 5-7 ami eltalálja az ellenfelet és maximum 1-2 sebez nálam kisebb tierû tankokba. Játszhatatlan szar az egész. Persze 10 meccsbõl 1ben vagyok a felsõ negyedben, tehát lényegében 50-100 XP-ket kapok körönként.
Egy kis E-50 reklám:

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. június 14. 16:16:11
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 944
Szerzett kredit: 74 986
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Mesterlövész

Replay

Kell kell kell! Mi ez? Francia izé? Kell! De mi a franc akar ez lenni? Francia bigyó? Vagy A1E1 Independent?

Valami vidámabb, így a "buzi SPG" téma után:

Chuck Norris can go on the hill of Himmelsdorf with a T95 and win the game.
Chuck doesn't know how to perform a critical hit with zero damage...
Chuck Norris dosent need premium shells, he has his fists.
Whenever the server is down, it's not because of maintenance. It's because Chuck Norris made a roundhouse kick and killed all tanks and the server.
Chuck doesn't believe in artillery, hence artillery can not hit him.

Akinek van kedve, az gyárthat újakat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Feltöltöttem máshova:

Igen, miután az elsõ lövést bekaptam, a domb oldalába simultam.

De elõre kellet menni, mert ha meg nem, a támadó ék ,akadály nélkül átgyalogol rajtunk.

Igen, eleve nem kellet volna engedni hogy felérjenek a dombra. A másik három tanknak is fedezékbe kellet volna húzódnia. A mi arty-nk is tehetett volna valamit.

Az is igaz, õk jól együtt mûködtek, egymást fedezve, arty támogatással, mint a kés a vajon jöttek át.

Ez mind igaz.

Azért mondtam el, mert van hogy semmi értelme minden féle tervnek, hogy ide nem tud belõni, meg oda nem tud, meg újra töltés...minden az adott szituáció függvénye.

Persze, az lett volna a legjobb, ha egybõl a falra tapadok fel. De akkor mi változott volna? Annyi, hogy nem az arty talál el, hanem a támadó tankok.

Nem én fotóztam, wot fórumról van a kép, és nem néztem meg a hostoló oldalt, csak postoltam.

Persze lehet tenni ellene és vannak helyek ahova az arty nem lõ be(de sokszor rizikós és nem 100%-ig véd köszönhetõen a splashnek), de 1-2 mapon pl elhal-on mikor oda néz az arty a sarkon a dombra nem igazán van mit tenni, ellöveted és lõsz egyet vagy felmész a kis kitüremkedésbe szembe a campelõknek két shot között).. Ha több arty van megy a camp parádé és egymást spotolva áll a két gárda az arty fedezékben. Nem túl élvezetes játékmenet^^ Persze meg lehet kockáztatni, hogy átszaladj a bázisuk alá arty védett helyre, de azt már akkor 2-3 tank campeli. Meddel más, azzal mindig lehet megoldást találni és élvezetesebb is az eff meg az egekben van velük. is7-re is azért esett a választás mert gyors és viszonylag mozgékony jobban lehet manõverezni, de így is futok bele olyan helyzetekbe ahol bizony megsuhintanak párszor(Falra tudnék mászni ha maus vagy e100 mozgékonyságú tankkal kellene védett helyen ücsörögni sok mapon). Azt meg kifejezetten utálom mikor campinovkán nincs medünk és templomnál kell várnom jönnek-e le mert az arty elfenekel ha felmegyek arcozni😊
Én azt mondom nem az a baj ha ellenségnek van jó artysa hanem ha nekünk van szar...
meg ha jönnek felfelé akkor a ti artytok mi francot csinál mert neki pont azokat kell lõnie
ha besimulsz a domb oldalába kakor nem tud oda belõni, mi mindig felszoktunk oda állni mint vmi tanksorakozó lenne.
nem neked akartam <#wow3>

wot nick: PsychoTrooper

Az Eagly16a te fedõneved?
Vagy csak nem sikerült rendesen leírniuk? <#idiota>

wot nick: PsychoTrooper

ha a3ról beszélünk ott az a lényeg csak akkor szabad kimozdulni ha jönnek veled a többiek is és nagy erõfölényben vagytok, bár felülrõl meg lehet probálni inkább legurulni, de felfelé menni az halál ott akkor szét lõ az arty az 1000% sõt még szembõl a td-k is
Ja, fent voltunk 4-en a domb tetején, és már felértek a támadók is, és arty-juk szépen kilõdözött. Azt hiszem 4-ünkbõl hármat tuti az arty szedett ki.

A3as dombról ebszélünk el hallufon? Fent voltál vagy lent?
Hát nekem a link is béka... mé nem jó a

onnan oda már pedig nem lehet belõni ha a fal mellett vagy, lehet feljött már az arty és onnan szedett ki
hülye béka, itt van: link

Érdekes, a 7.4 videó trailerébe valahogy belekerült a 2C bis:

Tehát a domb tetejérõl van szó. És azért, mert már ott volt az ellenség, és a csapattársak is ott védekeztek.

Nem mondhatom az ellenségnek, hogy menjetek máshová, itt nekem nem jó.

Nekem a legnagyobb problémám a gyökér artykkal, hogy oda is lazán belõnek, ahova egyáltalán nem lenne szabad nekik. Olyan szinten ki lehet téríteni a lövegeiket, hogy szinte függõlegesen esik a fejedre a gránátjuk, nem ívelt pályán érkezik.

Kedvencem Artic Regionon az F9 négyzet, ahol a kanyarban egy húszméteres hegy áll, ami mögé normál esetben sehogy se tudnának belõni az artyk, amik ugye ballisztikus pályán lõnek. Az egész hegy mögött biztonságban kéne lenniük a tankoknak az artyktól. Ehelyett gondolom mindenki tapaszta már, hogy a hegy lábánál lévõ kétméteres sávot kivéve simán be tudnak lõni a hegy mögé. És ugyebár területre ható sebzésük van, ami miatt nem is kell hogy telibe találjanak, úgy is ki tudnak nyírni.
Ezekután álljon be az ember Malinovkán a három darab kis ház vagy a malom mögé, abban a reményben hogy ott a tróger artyktól biztonságban van? Ezek után ne meséljen nekem már senki arról, hogyan kell heavy tankal fedezékben lenni az artyk lövésétõl.

Ez így nem teljes igaz, mert könnyû és közepes tankkal ha megjelensz az elsõ percekben, akkor még nem tudott rád fókuszálni, viszont nehéz tankkal és tankvadásszal meg nem fogsz elsõként megjelenni, továbbá érdemes az elõzõ tippet a csata teljes idõtartamára érteni.

Itt az a lényeg, hogy lehetõleg próbáld meg belekényszeríti az artyt olyan számára kellemetlen szituációba, ahol igenis muszáj gyakorta kapkodni a fejét a map egyik végébõl a másikba, hogy te ezzel is elõnyt szerezz magadnak.

na ez az, mi a francnak mész ott ki? Ott a domb árnyékában kell várni, hogy leguruljanak a dombról, ellenkezõ esetben pedig a bombot kell védeni és megvárni míg a türelmetlenebbik fajtája feltolja az azráct a dombra és szétlövi az artynk sõt még mi is oldalba tudjuk csûrni.
k9bõl olyan szépen ki leszel spotolva fél perc alatt, hogy csak füstölgõ roncs maradsz ez nem CW, hogy lehozhasd az artykat
Jók ezek a tippek az artyk ellen, de kb csak olyan pályán használható, ahol sok ház van, tehát kb a városi pályák. De ha lassú nehéztankod van, vagy páncélvadászod akkor cseszheted. Sokszor azt sem tudod, hogy spottoltak, vagy ha igen akkor is nem biztos, hogy van idõd 10km/h-val becammogni egy fedezék mögé. Ráadásul a nem városi pályákon, elég korlátozott a fedezékek mennyisége. Persze sok olyan hely van minden pályán, ahova az arty nem tud belõni, de a legtöbben nem kempelni akarnak, hanem azért keresik az ellenfelet. A pályák fele sík terep, gyakorlatilag 0 fedezékkel, mint prohorovka. Ott még a házak sem védenek meg, mert azzal együtt lõnek ki. És még lehetne folytatni. Azt meg 2 artynál sem lehet számolgatni randomban, hogy mikor lõtt és mennyi a töltési idõ, mert ha szerencsére nem rám lõnek, akkor azt sem tudo, hogy lõtt e egyáltalán. Az elmúlt 2 napban engem is és a haveromat is összesen 2 alkalommal nem a tüzérek szedtek ki, és nem a noob kategóriába tartozunk. Ha még a franciák is bejönnek lehet csak tier5-tel fogok menni.

Province pályát kiszedték? Vagy csak a nagy tierü csatákba nem adja be?
xblades
Hát pont tegnap láttam én is egy E-50 jött le a hegyrõl Prokhorovkán, aztán csak lement az élete 100-ra. Na mondom szép találat, teljes sebesérõl lelõni ennyire.

Én jobban szeretek folyamatosan mozogni az arty-k elõl random irányt váltva. Inkább az egy helyben állókat lövik ilyenkor, mivel könnyebb eltalálni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...