World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem egy megmozdulásról volt szó hanem az agyi tevékenység hiányának felfedezésérõl, de a többi lényegében helytálló😄 Mindenki szúr el köröket, de top heavy tankban ülve(a lista legtetején) speciel én még mindig oda mentem ahova kell a nagyokat lekezelni. Nem szép dolog ez alapján megkérdezni miféle klánba vették fel, de ilyen vagyok szégyellem is magam.
pointer4
Hát nézd, nehéz erre mit mondani. Ráadásul a Tigris 2 óta tuti tanultál sok mindent a pályákról, helyezkedésrõl, ellenfelek szokásairól, stb.
Lehet egyszerûen nem fekszik neked a KV4 stílusa.
Én itt tartok vele:

Torony rajta van az eleje óta, free-xp bõl, lánc még nincs, csak teherbírás növelés. Ma este lesz meg rá a nagy csõ.
Semmi extra negatívumot, vagy pozitívumot nem tudok rá mondani. Az mondjuk kicsit zavar, hogy tegnapi öt csatámból négyben volt 3-3/4-4 tierX. a csatában. Szembõl Maus ellen nem igazán hatásos, médiumokat hajkurászni meg még annyira sem. 😊
Viszont az egyetlen steelwallom-at 40 lövésre kaptam. Maradt valami 50 hp-m, és még kibírtam egy grille, meg három tigris2 lövést 😄
flashpointer
-1 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Eagle16
No komment...

Szart se tudtam sebezni, mert Is-4 jött szembe, nekem meg L/71 van csak rajta.

Ezután levõ csatában meg az összes Tier 9-es közepes tankunk alapágyús volt, szembe meg E-75-ösök voltak...csoda ez a rohadt MM, a WG-nél tényleg azt hiszik hogy egy Tier 9-es med. teljesen egy súlyban van egy Tier 9-es nehéztankkal...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

pointer4
Az attól függ, te mennyire várod a TierX.-es médium és TD tankokat 😄
TVelvet
Történt valami az elmúlt 1300 üzenetben? 😊) Baszki annyit termeltek nem igaz...
egy horvát gyerek hívott szakaszba, semmilyen más nyelven nem tud😊
Megy elõre mint a barom azt kilövik. De bírom a lelkesedését hehh..
Pont az a probléma hogy nem a játékosai alapján kezdtél véleményt alkotni hanem csupán egy játékos egy megmozdulása alapján.
Rémálmaiban se...a 122-estõl már agyfaszt kaptam így is. Fû, azzal Tier 9-ben menni...

De miért? Van aki IS4-en is használja...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pont arra gondolok 😊. De szerintem is jobban jársz ha freebõl megugrod, egy 9-es heavy a D25t-vel meglehetõsen jellemformáló lehet <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na akkor itt válaszolok,h az egódat repítsem:Szal emlékszem anno,mikor kérdeztelek,h mi a terv a francia tankokkal?!😊
Jó mentor voltál,igaz a Lorraine már nem az Amx1390(scout).
Tudtam én,h a trollkodás mögött 1 érzõ szív van.😊)
Na nézzük a Dánia-Portugál mérkõzést.😊

Egy klánról mi alapján alkossak véleményt ha nem a játékosai alapján. Nem járok fel a ts-re amire õk, hogy az alapján tudjak véleményt ki mennyire jó fej. Ha azt látom valaki top tankban ülve noob vagy eszébe sem jut értelmesen játszani akkor az jut eszembe, hogyan került be egy klánba. Lehet õ a legbénább és legjobb arc egyben, attól még engem elszomoríthat amit tõle látok. Szélsõséges a meglátásom könnyen lehet, de aki himmelen hegyet mászik mikor védeni kellene halálutat és semmi nem indokolja a túráját azt nem engedném normális klánba és csodálkozok, hogy valahova felveszik.
Thx Maestro 😊

Itt most én is úgy gondolom vandál álláspontja van közelebb a korrektséghez.

Nem kiáltunk ki kollektiven egy klánt bûnösnek, egyetlen ember egyetlen csatában bemutatott ballépése miatt.

Move along citizen 😊

Én nem a konkrét játékost védem! Ahhoz nem is tudok eleget, hogy ebben állást foglalhassak, elvégre nem voltam ott.

Nekem az nem tetszik, hogy egy egész klánt próbálsz rossz színben feltüntetni miatta.
Ez szerintem nem korrekt!
Elvégre mindenhol vannak jobb és szerényebb képességû játékosok is, de ez nem függ se klántagságtól, sem nemzetiségtõl...

Mire gondolsz? Hogy ST-I-n a 122-essel kéne kifarmolni a BL9-est? Áh...szerintem azt megugrom free XP-bõl.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ez igaz, de nekem úgy rémlik amikor meg lett a KT, már Maus-ok is szaladgáltak a pályán, de tényleg kevesebb volt a nagy tierû tank. Ez közre játszhat benne

Abba nem folynék bele, hogy a KT vagy a KV-4 a jobb, de az is benne lehet a különbségben, hogy amint írtad is, a KT már a játék kezdeti szakaszában megvolt neked, amikor még sokkal kevesebb volt a nagy tank, így valószínûleg sokkal többet lehettél vele top tank, mint most a KV-4-gyel.

1 jó kör.

Gyõzelem!
Csata: South Coast 2012. június 13. 17:15:48
Jármû: Lorraine 40 t
Szerzett tapasztalat: 2 238
Szerzett kredit: 75 160
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Szárnysegéd
Lövések:27/25.Kicsit mintha nerfelték volna az egész játékot.😊

Lehet itt védeni, de elment rajta az ütközet és személy szerint én elvárnám különösen egy Magyar klán tagjától legyen annyi agya, hogy tudja egyes pályákon mi a dolga top nehéz tankban ülve. Nagyon nem szeretem (javíts ki ha tévedek) mikor egy top heavy nem tudja mit csináljon, hol találkozhat a másik csapat azonos kaliberû tankjaival (vagy csak fosik) és elmegy kicsikre vadászni...
Akkor sokat kell még szenvedned. Szóval sok szerencsét hozzá 😊. A másik ág megvan már? Mert anélkül az ST-1 még ennél is szarabb lesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

KV4 vs Tiger2
KV4: 108 csata, 98 kilõtt tank

Tiger2
162 csata 212 kilõtt tank.

Sebzés vagy 500-al több a Tiger 2 javára. Hát ez azért mutat valamit.

Azért, mert valaki olyat csinált, ami neked nem tetszik, légyszives ne akarjál már egész klánokat negatívan minõsítgetni!

Egyébként sem értem, hogy kapcsolódik egy klán nemzetisége az egyik tagjuk által hozott rossz döntéshez? Ez olyan, mint a kollektív bûnösség...

Amirõl beszélsz, azt egy ember csinálta, nem egy egész közösség. Maximum annak az egy embernek a hibája, már ha valami csak attól hibává válna, hogy neked személy szerint nem tetszik.

De jo. Pont kérdezték 😊)))
Lehet tudni naggyábol mikor jon az uj patch?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pales27
Ennél a körnél csak az elején felvillantja a 9-10 tankot, ami persze scout medal,
de nem õ spotolta ezeket a tankokat amíg kilõtték õket. Ergo spottolásért nem kaphatott vmi sok xp-t. Mentem t50-2vel olyan kört, ahol mindent én derítettem fel, de sok xp-t nem kaptam érte mivel addig alig sebezték õket.

Sziasztok,mikorra várható az új patch?

thx a replayt, de úgy gondolom nem vmi eget rengetõ amit csinált, jól jött ki a lépés neki, meg szép mennyiségû sebzést vitt be.

lehet csak én vártam túl sokat, jó kör volt, csak vhogy én vmi nagyobb dologra számítottam 😄

de azért tanulságos h vk-val ennyi ap-t vinni, én biztos HE-t vittem volna a kis 105-s derppel 😄 ezután majd kipróbál a több AP-t is 😊
Tavaly ilyenkor...vagy inkább tavaly õsszel. Fene tudja már. Tavaly nyáron indult az éles nem? Akkor õsszel.

Hát azóta megnövelték a méretét 😄 vagyis attól függ mikor volt neked
Felderítés rengeteget számít m24,t-50/2,vk2801-nél, legalábbis én így vettem észre
volt hogy kilõttem 6 nagy enemyt, megkaptam az Orlikot.... jó nem hozott rosszul de jobban kellett volna neki...
Volt hogy Malinovkán csináltam 15/15spotot, elmentem artykért egyikbe belelõttem párat és erre adott nagyon sokat
Lehet azóta sokat nerfeltek a Tiger II-õn, de amíg megvolt IS3-tõl ugyan nem ijedtem meg. Nem mondom, hogy mindig lenyomtam, de volt esélyem simáb.

Pales27
Felmerült hogy nem ad plusz xp-t ha nagyobb tiert sebzel, ez alapján én azt mondom hogy kell, hogy adjon különben a nagy tankokkal is össze lehetne szedni ennyi xp-t hiszen a sebzés az meg van. A felderítést nem számoltam bele, de nem hiszem hogy az olyan sokat számítana.

Jól áll neki a távolság, közelrõl aki nem noob szétlövi, oldalról nem is beszélve 😄
IS-3 oldala meg televan hitbox-at 😄 csak úgy lövöd bele a 0-ás sebzéseket 😄
Én pont fordítva látom. Tiger II nagyon jó volt.

Kell az IS4.

Hát nekem volt IS-3-asom 😄 tierjébe elég ütõs BL-9-el... T-32-õt teszt szerón próbáltam és elég gagyi :S KT-t is próbáltam teszt szerón és nem tetszett, VK4502A vagy mi az azt sose próbáltam 😄 AMX 50 100-at sem
Prem tankok közül mentem minden tier8-al és ezek tekintetében szerintem nem lóg ki a sorból a KV-4
De ha egyszer úgy néz ki, mint amit a KV-tervezõiroda szeméttelepén eszkábáltak össze.

Akkor miért játszol vele ha nem szereted?

Ja, hát igen. De látom akkor nem csak én szeretem K4-est. Nagyon nem komálom.

HTO magyar klán? csak mert elszomorító mikor a a top e75-ben ülõ játékos elmegy a medek útvonalára én meg pershinggel azért szopok mert t34-et meg amx50100-at kell feltartóztatni az õ helyén és nincs kinek spotoljak...
Itt a VK2801 4027 xp-s köre.

Ha elõbbi verzió alatt készült, nem biztos hogy letudod játszani.

https://wotinfo.hu

Persze, jobb ágyúval és normál MM-el, de gyengébb páncéllal.

KV5 mellé KV4? Bár lehet jobb lett volna, mert nagyon szenvedõs. Prém-kéntl legalább creditet farmolna.

Én azt sajnálom, de hogy nem a IS-6 lett az új normál Tier8-as. Kicsit feltupírozva Bl-9-el teljesen jó lenne, míg abból a vonatfütty hosszúságú roncstelep KV-4-bõl csinálhattak volna egy másik prémium tankot. Sok hülye csak azért megvette volna, mert szép nagy és a csöve is hosszú.

majdnem 4k duplázó nélkül?😄 van ilyen replay vhol? 😄 mondjuk már 2fél felett kíváncsi lennék h mit alkot az illetõ😄
Nem kell hogy gyors legyen. Tiger II is lassú , de legalább van más jó tulajdonsága

-Igen...rólam is pattantak már le, mindenfélével. Vagy nem céloznak jól, vagy nem tudják hol kell átlõni, de egyébként minden átmegy rajta. Forgathatom is, tök mindegy, átlövik.

-az nem vigasztal, hogy minden orosz tanknak vacak a kitéríthetõsége. Vacak és kész.

-vk36-ról lepattant. Nem állt se ferdén, se szögben, se sehogy. Egyenesen, messze se volt. És minden napra jut néhány ilyen. Párduc II oldala?

-sebzést vissza vonom, igazad van, rosszul emlékeztem.

Szerintem a Tiger II a legjobb tier 8-as tank, bár igaz IS3-at nem próbáltam, meg rég volt Tiger II-esem, de nem volt olyan nehéz kilõni Tiger II-vel az Is3-asokat, nem hinném hogy jobb lenne.

Miért?
-Lassú - 100 tonnától mit vársz? 😄 60al szaladgáljon? 😊
-Nincs páncélja - Hát volt hogy IS-4 pattogott rólam, és BL-10 is igen csak pattog rólam, azért ez ellent mond a nincs páncél dolognak....
-Gyúlékony - oldalról igen, ez van, kv-3 is gyulékony meg ez is... így kell szeretni
-Ágyú kitéríthetõsége vacak - mint minden orosz tanknak
-Pontatlan( Tiger II-höz képest) - orosz viszonylatban elég pontos gunja van
-Pattog mindenrõl. - E-100at átlövöm vele, E-75öt is szépen viszi allul, szerintem nem pattog
-keveset sebez - valóban nem sebez sokat de a KT se sebez többet vagy T32

Van akinek tetszik van akinek nem 😄 Nekem bejön fullosan...

Szerintem meg a KT vacak 😄 minden átviszi... azért KV-4 igen csak érdekes dolgokat tud mûvelni 😊 talpa nyeli a 0 sebzéseket...
Átlövik szembõl mint a pinty. Már persze, vannak akik nem tudják hol kell lõni, és azok pattognak rólad mint a bolha...de én ilyenekkel ritkán találkozok.

Az ágyú meg csak elméletben jó. Gyakorlatban nem azt hozza ami elvben kéne.