banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Nem vagyok se szovjet, se német, se ugandai stb párti. Csak zavar ha valaki ekkora badarságokat hord össze.
    "a szovjet hadsereg úgy nyerte meg a háborút, hogy folyamatosan vereséget szenvedett"
    Most csak én nem értem ezt? Egy hadsereg vagy győz vagy veszít. Háborút pedig csak győzelmekből lehet megnyerni. Meg mi ez a folyamatosan vereséget szenvedett? Ez kb a Moszkvai csatáig volt igaz, onnantól kezdve képes volt nagy győzelmeket aratni. Tanulmányoz már át az olyan elnevezéseket mint pl: Moszkva, Sztálingrád, Berlin, Budapest, mondanám hogy Kursz, de ugye azt nem ismered el. De számos sikeres hadművelet is megemlíthető. Kurszk után a németet mást se csináltak csak visszavonultak, egészen Berlinig, meg próbálták betömni a réseket a fronton, mégis miféle győzelmet arattak ha erre kényszerültek?