World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Hát ennyi baja biztosan nincs, valami rontás lehet rajtad 😄
Nekem még stock, de az tisztán látszik, hogy nem rossz vas ez, pl egy amx-m4 nél ezerszer jobb 😄
Fullosan , gondolom olyan lesz mint a KV5 tökös ágyúval, R2D2 nélkül.
xD mivel ez dupla kör volt így simán számolva ez 1168 exp, és figyelembe véve azt h nincs premem ez nem rossz... igaz a best of kör még nem jött össze a KV-4-el de már érik 😊😊
32K kredit

Mi durva lenne ha 32 kredit mellé csak 168 xp járna ^^
Bár fordítva nem is lenne rossz...

Ugye azt már látod, hogy duplázva ennyi? 😊)

Oké...igen már tudom...öreg vagyok...vak...na.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ja...bocsánat, esküszöm nem láttam a kettest. Azért csodálkoztam nagyon. Hát 2336 az viszont tényleg nagyon fasza

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

2336 😊

az 2336

Mondjuk nem azért, de 336 tapasztalat duplázva és Top Gun? Miket lõttél ki? 5%-os lol trakikat?

Nagyon kevés 336 tapasztalt, duplázva. Nekem a duplázás ha ezer alatt van(prém acc nélkül) akkor azt szarnak tartom.

Azt írják hogy a 4306 xps kör egy CWn volt ahol 2 ally team harcolt és kicsit kontárkodhatott. Viszont a következõ 4027 xp vk2801el már korrekt fight (igaz gold ammo- nem mindegy hogy 50 vagy 150 a pen). Ilyen CWs allys csatában biztos összeszedtek már nagyobbat is.

Miért?
-Lassú
-Nincs páncélja
-Gyúlékony
-Ágyú kitéríthetõsége vacak
-Pontatlan( Tiger II-höz képest)
-Pattog mindenrõl.
-keveset sebez

Jó tulajdonsága nem igen van.

Jó, elõzõ körben épp most 5 kill-t csináltam, de vesztettünk ennek ellenére, az egy szem arty amit nem láttam meg szépen kicsinált.
Persze, igaz, azért mert senki nem volt hajlandó észszerûen harcolni, de ha egy valaki értelmes tankban velem jön, hozzuk a meccset. Egyikõnk felfedi az arty-t, másik kiszedi, és húzzuk a zászlót. Simán...

De ettõl ettõl függetlenül vacak ez.

Tiger II lába nyomába se érhet. Annak ellenére hogy német-bár rég el adtam, nem tudom azóta milyen- de az volt legjobb tier 8-as tank, amit eddig próbáltam.

Solten
HAHHAHAHA

(ciganyputri)

Saor Alba

valószínûleg igen
Solten
Gondolom aki sokat TK-zik egybol bekekul.

Saor Alba

Gyõzelem
CsataHimmelsdorf 2012. június 13. 14:55:56
JármûКV-4 Szerzett tapasztalat2 336 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit32 467
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Top Gun

Nem értem miért szidják szegény KV-4-et.....
(Boelter lett volna ha nem lõttem volna 0-át a 40hp-s T29-re...)
Simán jó ez a tank... belegondolva hogy kövi peccsben erõsítik elég ütõs lesz 😄
pointer4
Azt lõttem aki szembe jött, de ez egy olyan szerencsétlen egy stock tank 😄

Ahogy kijön az új patch-el kompatibilis, azonnal felrakom.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Top XP-khez némi támpont. Persze ez sem a teljes lista, de elég jó közelítést adhat (pl. 4306 exp with M4 Sherman by UndertakerST).

https://wotinfo.hu

..iylenkor jo a xvm mod, es kedvesen megemliteni h a tehetsege alapjan biztos h akar beszelni akar-e a dologrol..
én is szoktam segítséget kérni batchattel
Most én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye?
Batchattel Malinovkán tele vagyunk amx 1390-el.
Megkérem õket, hogy 1 menjen spototlni a szokásos bokorba, a többi meg jöjjön velem a hegyre.
Erre az Is3-unk beírja, hogy ha én akarok lenni a fõnök akkor menjek CW-zni.
Végül 1 amx bement a bokorba, én meg egyedül mentem a hegyre.
Most amúgy ezzel mit bántottam meg a szerencsétlent? Hülyeséget mondtam esetleg?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na. Ez a valami . 8-0-rá vezet az ellenség, és ki lõttem pedig egy tankot...ja, igaz a csapattársaim egymást lõtték az ellenség helyett és mínusz 2-vel kezdtünk, majd sajnos nem tudtam egymagam legyõzni 3 párducot akik bekerítettek....na hát ennyi.

nekem is csúcs xp t-50-2vel volt ráadásul himmelsdrofon elintéztem vele pár nagy artyt meg egy panthert mindegyiket full hpról, nem is volt egy hú de nagy kör és 2500 xp. Csak akkor még több xp és pénz járt a magasabb szintû tankok sebzésért, amit ki kellett venni természetesen.
Arra kíváncsi lennék, hogy 218K kredites Löwe körtõl van-e jobb, de ez még nem érné el prémium nélkül a 150K kreditet, ellenben XP-ben 3999 volt a maximum, ami viszont több prémium nélkül, mint 2500. 😊

Amit én legtöbb xp-t láttam, az olyan 3800 körül lehetett, nyilván prémmel. Szóval a 2500 környéke reálisnak tûnik, mert amit az a srác abban a körben csinált, na azt nem hiszem, hogy lehetne ûberelni 😊

T-50-2-vel felderítõ, mesterlövész és böllér is lett, ha jól emlékszem. Láttam a replayt is, nem lopta a killeket, egyik IS-3-at kb 100%-ról szedte ki, és kilõtt 2 másik t8-at is emlékeim szerint, talán Siegfrieden.

hááát, max ha életed köre van 150k pénzben prém nélkül szterintem kizárt
Hát lett 😊 csávó neve mellõl eltünt a felirat 😊
gondolom nem ez volt neki az elsõ esete, mert ilyet sose láttam még hogy egyetlen egy lövéstõl kék lett, gondolom te is találtál már el véletlen társat és nem lettél kék, és én sem meg más sem, de õ meg egybõl 😄
BarkmannE csinalt T34-el premium nelkul 114 000 creditet. Nemtom akkor mennyi xpt kapott erte 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

T9 IS-4 hozta nekem a legtöbb XP-t, asszem 2150, prém nélkül.

Type-al prém nélkül 116k credit volt a csúcs.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Jogos! 😊

Srácok, technikai kérdés:

Szerintetek mennyi az a nettó (!!!) XP és credit amit prém és szorzók nélkül maximum el lehet érni?

Creditben olyan 150K-ra gondolok (prémtankok miatt prém nélkül a 100K sztem még elérhetõ), XP-nél max 2500...

Attól függ,hová zuhan.
Ha rossz helyre,akkor gyorsan a fazékban találhatta volna magát a kannibálok közt!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Gondolom azon a környéken akkor nagyon népszerûek a jenkik.

Esetleg ha lezohant volna egy pilóta azon a vidéken, tuti hogy tejben vajban fürdették volna, sõt az eladósorban lévõ lyányos apák felajánlották volna gyermekük szolgálatait a hõs katonának 😄

Na, nem gondoltam volna hogy hatása is lesz a dolognak.

Na hagyom mára ezt a szart. A 80% meccset is ugyanúgy buktuk mint a 20%-at. Egy gyors tank sem képes visszamenni rezetelni a bázist. Minden nyomorult megvárja, míg 70%-ig elfoglalják a bázist, utána indul meg, addig meg gubbaszt.
Na utóljára,aztán leakadok a témáról...

Wittmann-t azért kapták fel jobban mint a többi tank ászt,mert kiváló propaganda arc volt.
Eleve SS-tag volt,már jó pont.Intelligens nyilatkozatai voltak és nem is volt rosszképû legény.Ezért aztán õt tolták az elõtérbe,mint követendõ példa a Német ifjúság elõtt!😊
Ez persze semmit sem von le az értékébõl,mert valóban ász volt!

Amerikai bombázósdi.
Van felénk egy régi anekdota,ami arról szól,hogyan bombázták ki a Yenkik a cigányputrit a Karancs hegyrõl!😊
Salgótarján mellett van a Karancs hegy.Akkoriban népes cigány kolóniák éltek ott.Tábort építettek,fóliákból,hullám lemezekbõl,meg amit éppen találtak.El lehet képzelni,hogy nagy magasságból,az erõben lévõ tábor hogy nézhetett ki.
Nos ezt kiszúrta a Yenki légifelderítés is.A többi már történelem.
A történet szerint a bombázott hegyrõl csak úgy szaladtak lefelé a romák és közben átkozódtak.
Érdekes lehetett.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

NA MOST BOLDOG LETTEM XDDDD

írt a commander:
VonRutger (14:13:07) from now he is expelled from clan for being rude
VonRutger (14:13:44) an please accept my apologies

magyarul: kilett baszva a klánból mert durva volt
kérlek fogadd el a bocsánatkérésem....

ennek örülök, csak az a gáz hogy a parancsnok kér bocsánatot a gyökérzet helyet.... szomorú
igen, én is mute-ra teszem és akkor ott az X hogy hova kell lõni 😊
nekem 10 gamer van a listámon, mind a 10 TK-s..... és természeten indok nélkül...
na meg van 1 artys aki egyszer véletlen belelõtt a Pershingembe egy nagyot, ez nem is lenne gond, csak számon kértem tõle hogy miért lõtt oda amikor rajta voltam a másik meden õ meg hátulrol seggbe vert, mire a válasza L2P volt xD

Na közben a fejlemények:
2 ágat lenne nagyon fontos húznom, és 3 másikkal még jó lenne haladni...
Erre mit csinálok? Lenyomok 20 meccset 2 elit tankkal, mert most olyan jól ment velük, hogy nem volt szívem abbahagyni 😄

Nekem az ilyen "barátok" muteolva vannak, úgyhogy egybõl látszik az ikonján meccs közben ha "szabad célpont" az illetõ. Igaz nincs sok, és 1 hét múlva már nem emléksze ki/miért/meddig, de azért az ítéletet végrehajtjuk. Hátha õ még emlékszik rá 😊

jah azt is, olyan ideges vagyok hogy alig jutnak eszembe a szavak xDDDDD
ennyit foglalkoztam vele, írtam a parancsnoknak, felírtam a listrámra a csávót, ha egyszer meglátom a csapatomban akkor kegyetlenül le TK-zom... majd meglátja milyen jól fog neki esni.....
Sztem hülyeség ezzel ennyit foglalkozni és ennyit rugózni rajta.

A kismilló felkiáltójel meg olyan mintha az a srác költözött volna beléd akineka nevét nem mondjuk ki.

Lépj tovább, hagyd az egészet a francba.

(ui: google translatet használtál?)

Na mindegy, írtam a klán parancsnokának 1 levelet.... talán ér valamit

Hi VonRutger!
I must say something for you! Your team mates, Urbes (sorry for talk dirty) is a fucking idiot, TK me down, he have blue named, he scolded me, scolded the hungarians! I very hate when somebody scolded the Hungarians!
Very sad that such people are in this game, and this people in your clan mate! He in your clan! Please ask him why need to do that? Its very childlike!!!! He discredit your clan!!!
This is very outrageous!!!! Pls speak with this "man"!!!! Thank u!
nem küldi az üzeneteket, képet nem enged bemásolni.... LOL
na kitiltottak innen vagy mi?
Próbáld ki, nagyon mókás, ráadásul olcsóbb mint ha Te lövöd ki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mi a f?? nem enged képet feltölteni sehova???? kurva isten már ebbe
Hát én eddig csakazt csináltam, ha magas tier-be bejön loltraki platoon-ban, azt egybõl kilövöm...a fene a hülye baromjába....de szerintem a második opció tetszik, majd lehet alkalmazom.

Nem véletlenül szoktunk platoonozni eszekszerint.. zsák a foltját 😄