banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kubukli
    Na most kéretik nem röhögni.
    SiemaChief

Ezt a nevet mostani agymenésemkor választottam, mert a WG szerint a korábbi nevemben lévő és a születési dátumomból képződő 18 az nem más mint Adolf úr monogramjának az űbertitkos kódja és mint ilyen tiltandó.
    Néhány apróság a statomhoz még a fikázás előtt, hogy gyorsabban haladjunk. :)
    - nem vagyok rá büszke és amikor szájkaratézok mondjuk a jelentősen alulteljesítő társakkal, akkor sohasem hivatkozom a saját statomra mert nem valami fényes,
    (általában a tényekre hívom fel a figyelmet: hova ment/nem ment, mennyit sikerült sebezni, tierII-t tudott hozni egy tier VIII csatába, stb.)
    - sohasem vettem prémet, csak az akciós prem napokat használtam,
    - egyszer vettem aranyat, hogy legyen miből leszerelni a nagyobb vasak moduljait,
    - a fentiekből következik, hogy elég sokat szenvedtem/szenvedek kis sebzésű cuccokkal,
    - egy prem tankom van (CsörcsIII) azt is a Twitter kvízből meg a WG tanker vadászatból kapott aranyért vettem,
    - nem vagyok CAP fetisiszta, a meglévő kis eff-em nem ebből jött össze,
    - sokszor halok, mert campfest esetén sem tudok a végén döntetlenig tökölni és várni a fedezék mögött,
    - gyakorlatilag csak randomban játszok (nem tudok 10 percig várni egy-egy század csata előtt az összeállításkor, hogy aztán 3 perc alatt elbalfaszkodják)

Na jöhet az ekézés!