World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Tényleg,a +hp.Arról megfelejtkeztem,csak összehasonlítottam a két tornyot.Mennyi pluszt ad az is8-nál?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Vééégre. Bár a német t10 medben túl sok fantázia nincs, de érdekes lesz a többi. Megérte +300k xp-t beléjük grindelni, remélem már 7.5-ben jönnek.

Solten
Tier 10 Medium Tanks and Tank Destroyers

De jo elqrjak, a francia light/medium vonalat ezek a birkak, tier 5-tol +1 tiert kap mindegyik. Az uj tier 5:

(jol nez ki btw 😊 )

Saor Alba

Szemantikai különbségek, nem értek egyet, legfeljebb abban, hogy manapság lett gyûlölt és pejoratív jelzõ a camper, eredeti jelentése nem ilyen volt a játékos szóhasználatban.
Wiki is ezt írja róla:
In video gaming, camping is a tactic where a player will obtain a static strategic position of advantage, often providing a clear field of view over a choke point or position of tactical interest whilst retaining cover for the camper. It differs from holding a strategic position by its requisite static nature and intensive cover.

In most games, camping is a legitimate style of play. It often proves frustrating, particularly to newer players, as it rewards those who invest a considerable amount of time in the game (which allows them to know the layout of the maps and the best defensive positions); as well as those with accurate aim.

http://en.wikipedia.org/wiki/Camping_%28gaming%29

T10 medek és td-k bejelentve! Mindenki ugrás rá! vannak érdekes dolgok, batmobil megy fel t10-be, stug e100 t10 lesz, lesz tornyos és nemtornyos t10 amcsi td és sajna a 48 patton lesz a t10 med.:/

http://worldoftanks.eu/news/2700-tier-10-medium-tanks-and-tank-destroyers/

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Sõt, még a Fos(h) TD-bõl sem, de nem hiszem, hogy ez lenne a probléma 😊

mindig érdemes tornyot fejleszteni, mert +hp-t ad
Gottfried
Tudja valaki hogy az is8-ra mi értelme van kifejleszteni a 2. tornyot? Csak 20m 3 látótávot ad,más tulajdonságai megegyeznek az alap toronnyal.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Milyen amatõr már ha még nem tudott olyat kilõni 😄

Anno ez még akkor történt, mikor betették a light tankokat. 😊

WoT dossierben nem nézted még meg ma, hogy milyen tankok hiányoznak? Lehet még nem sikerült kilõnöd BatChat 155-bõl egyet sem EU szerveren.

Csak én érzem Bonaparte szavait igencsak szarkasztikusnak és pont ellenkezõ jelentésûnek ahhoz képest amit alá akartál támasztani? 😊

Én meg már eleve kicsit "idegállapotban" voltam, de mint tudjuk, sokunknál képes ilyen tüneteket produkálni a játék 😊

A teherbírás mértéke összefügg a fordulékonysággal és a gyorsulással is. Ki nem hiszi járjon utána. 😄
Ilyen részletes magyarázatot nem adtak, csak miután jeleztem feléjük a problémát (kb 1 hete, szóval már élt a teszt szerver, így lehet, hogy most is emiatt volt), visszaírtak, hogy tudnak a hibáról és majd a következõ patchben javítják. És hiába van pillanatnyilag mindenbõl legalább egy példány kilõve, a patch után sem fogom automatikusan megkapni a kitüntetést, csak ha kilövök az új franciákból is egyet-egyet.

Már ha addig be nem csúszik megint valami "véletlen" hiba gondolom 😊

"Egy igazi katona képes kitartóan és keményen harcolni egyetlen kis színes szalagért." -Bonaparte Napóleon

Õ is biztos konzolboy volt, ahogy a sok sportoló, kiscserkész, stb. :-D

Ez már valami. Van közte egy pár olyan nagy tank amirõl nem is tudtam, hogy lõttem, lévén tier7-es a legnagyobb tankom. 😊
Fejben is tarthatod, de talán jobb megoldás, hogyha pl. ezen a linken nézel utána.

A Master Tanker résznél részletezi, hogy melyik tank van már kilõve, illetve melyik nincs még.

Aha.

http://wot-dossier.appspot.com/

http://www.vbaddict.net/wot.php

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Milyen hiba ez pontosan? Régebben azért nem kaptam meg ezt a kitüntetést, mert nem voltak kilõve azok a harckocsik, amik csak a következõ patchben jöttek volna. 😊

Itt is valami hasonló a gond?

És nyomon lehet követni, hogy eddig mely tankokból semmisítettem meg már legalább egyet vagy ezt fejben kell tartani?
MightyDuck0
és te is jó kis troll módján kötelességednek tartottad beszólni hogy a flémet folytassad gratula ezzel most bizonyítottad flém mindig van sajnos annyira primitív vagy hogy nem fogtad fel

Igazad van, nem vitatom hogy kiszúrt veled a WG.

Csak ez az achievementezés tipikusan ilyen konzolboy törekvés (azóta van szinte minden játékban ilyesmi 😊 ), onnan jött a szarkasztikus comment.

Életemben nem játszottam konzolon, de ha egyszer világosan le van írva, hogy egy bizonyos dolog eléréséért egy bizonyos jutalom jár, akkor szerintem jogosan várná az ember a beígért jutalmat, ha teljesítette, amiért jár...

És igenis szemét húzás tõlük, hogy én szívok az õ gyökérségük miatt!

Ez egy achievement. Sok konzolos bejött játszani azt erre hajtanak 😄

KV-1.Muszáj volt visszavennem.Imádom.7 csatából 7 gyõzelem...Mást nem is szándékozok mondani róla...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

T28-nak nagyon jó a frontja (összehaonlíthatatlanul erõsebb mint a ferdi), de cserébe rohadt lassú, tehát vele kempelni lehet csak.

Vagy ha az ember mindenáron támadni akar vele, 3x meg kell gondolni hogy mi lesz a következõ lépés, mert ha benézel valamit és egyedül maradsz vagy beflankol valami akkor reszeltek neked.

Én is sokat kinlõdtam a T28-al, jellemformálás végett kifarmoltam vele a nagy ágyút, aztán félre is tettem. T95-öm soha nem lesz az biztos 😊

Láttam itt pár hozzászólást, hogy ki kell lõni minden tankból egyet és akkor kapsz valamit. Valaki bõvebben ki tudná nekem fejteni, hogy mirõl van szó? De elég egy link is, mert lehet ezt már mindenki unja.
De sajnos nem tud vele mit csinálni az ember, erõsebb kutya... És itt sajna õk diktálják a szabályokat.

Félreérted a camper "kemping" szó játékbeli értelmezését. Ha egy td vagy heavy a bázist védi kezdéskor az még nem camp, de ha változik a csata képe és máshol lenne szükség rá, de az istennek sem mozdul, és védi a semmi ellen a területet, az már camper.Sok campert látni pl. himmersdolf-on a kastélynál, fentrõl lövöldözi a lent kószáló ellent, és akkor sem mozdul ha esetleg õ az utolsó aki segíteni tudna támadásban, vagy éppen õ az egyetlen aki visszaérne a bázisra a foglalást megállítani, még akkor is ott marad ha nincs lõhetõ célpont. A scout "felfedés" nem camp, az csak akkor válik azzá ha már a csapat elhaladt mellette "már nem scout-ol" és marad a helyén értéktelenül, vagy nincs értelme a scout-nak mert nem érkezik ellen, de a másik oldalon segíthetne de marad a szokott helyen haszontalanul.Camp-el az ellen bázis környékén kívül szinte a pálya bármely részén találkozhatsz. Összevetve a kérdést, van hasznos védekezés, pozíció tartás, felfedés, de a camper minden esetben anti gamer, gyûlölt, és ritka kivételtõl eltekintve eredménytelen taktika.
Én is a délelõtti jól sikerült körök után visszajöttem így délutánra is kb fél órája, de persze azóta csak szívok...

PzIV-et beteszi t8 csatába, olyan IQ fighter top tankok közé, hogy én voltam az egyetlen zöld a csapatban, persze legalul. De azért a Hummel engem csapott telibe.

T20-szal t10 csata, menet közben telibevág az arty az elsõ percben.

Type-pal t10 csata, megyek a med úton, naná hogy az ellen 2 top heavyje jött szembe...

StephenKing
A 122-es eszméletlen pontatlan én nagyon nem szerettem.A helyedben én a 85mm-est fejleszteném aztán meg a 107-et azzal aztán lehet aratni keményen.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

kisTekila
Ez szép. Mire lesz nyolcas arty mit kilõsz, addigra kapod a 20 angolt és így tovább.
Tehát sose lesz meg 😞

xfire: kistekila

És ép ezért most kötelességednek érezted beszólni mindenkinek, ha már épp abbamaradt a flém?

Eagle16
Látom kiszabadultak az állatkertbõl így délutánra.

Saját Is-3 kétszer egymás után hátba lõ miközben próbálom tartani a frontot Löwe-vel...10m-re volt mögöttem. Ez a nem semmi, mikor már a saját csapattársaidat is le kell gyõzni, nem csak az ellenséget.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

MightyDuck0
Kötözködés ezen a fórumon már mesteri komolyan mondom itt nagyon ritkán lehet valami értelmesre lelni Eagle, davidbog hszein kívül.

T28-asom volt, utáltam. Nem volt türelmem kifarmolni rá a jobb ágyút. Lassú mint a fene. És a T28-at rendre át is lõtték. De a jobbik ágyúval szerintem használható.

A T95. Himmeslen jött szembe ma egy T95. Három tier 8-as tank (köztük voltam az egyik ) és karcolás nélkül át jött rajtunk mint a fos a libán. Szembõl nem igazán lehet sebezni, bár állítólag vannak rajta átlõhetõ pontok, de még nem sikerült oda becéloznom.

Hát ilyen a T95. De iszonyú lassú. És arty csemege. Szerintem egyedül városi pályán jó, ahol két oldalról házak vannak. Ott megy megy és megy és szét lõ mindent, szembõl meg T95-öt szinte senki.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hali.

Lenne egy kérdésem azokhoz, akiknek van T28-as vagy T95-ös Td-jük. Mennyire használhatóak? Mármint milyen könnyen lövik át õket, és nem csak aza a kérdés, hogy egy pro játékos a t28-at tudja hol kell lõni, hanem általában és persze csak ha szembõl? Mennyire lehet velük rejtõzködni, és a tüzér mennyire szereti megtalálni?
MightyDuck0
Úgyan úgy te is hagyjátok már abba légy szíves nagyon unalmas.

Aha. És mi lenne ha inkább befejeznéd? Szakadj le rólam. És tényleg más se folytassa oké?
Ugyanis nem vitázunk semmirõl, nem arról van szó, hogy nem értünk egyet, pusztán a kötözködés kedvéért...ezt ne már könyörgöm.

No offense, de én még csak nem is vitatkozom. Õ vitázik velem...a nem tudom mirõl, és nem tudom hogy miért. Szerintem is én vagyok a frusztrált.

Teszek még egy X-et a csúsztatások oszlopba, aztán át is adom a terepet az értelmes hozzászólásoknak, mert szerintem sok volt mára a valóságsóból.

Tehát nem bírod a pofám és ezért kötözködsz, magyarul. Mindegy mit írtam, kötözködsz mert csak, mert nem bírsz elviselni. Igazán remek ember vagy.

Ja, azt lefelejtetted hogy németgyûlölõ is vagyok.

Azt nem szabad lefelejteni.

No offense, de komolyan jó tenne neked egy hét távol a WoT-tól és a topiktól. A saját érdekedben, mert tényleg fokozottan frusztráltnak tûnsz.

kösz
Csúsztatsz, ferdítesz, arrogáns vagy. Most ennyi jutott eszembe.

Most ebben az esetben valószínûleg egyikünknek sincs igaza, pláne, hogy sikerült teljesen elbeszélni egymás mellett, de egyéb esetekben, ha esetleg nincs igazad, akkor is bika módra hajtogatod a hülyeségedet.

Elég kimerítõ voltam, vagy részletezzem jobban?

SU85-re mindenképp vegyél távcsövet/periszkópot, amelyik jobban illik a játékstílusodhoz.

https://wotinfo.hu

Én komolyan nem értem mi fene bajod van. Látom ,hogy nem bírod a pofám ,és ezért kötözködsz, de konkrétan mi fenét akarsz?

Mirõl akarsz meggyõzni?
Mit akarsz mondani?
Mi az ami csípi a segged és nem hagy nyugodni?

Vitatkozol miközben NINCS MIRÕL VITATKOZNI. De azért te vitázol, bár nem tudom hogy mirõl.

Mivel nem értesz egyet?

Na mi?

Azon kívül hogy arrogáns vagyok, meg frusztrált, meg így meg úgy meg amúgy.

Na ezen kívül? Bármi konkrétum? He? Mondjad már mi bánatot akarsz.

Lehet hogy én vagyok hülye, hogy nem fogom fel, de nem fogom fel mi van.

Úgy hogy ha tényleg csak veszekedni akarsz meg baszogatni, mert ilyen kedved van, azt is megértem, akkor kezdjük el szidni egymást, ha ezt akarod, ha ennyire nem bírsz elviselni, csak tudjam már hogy mirõl van szó az isten szerelmére!

Mert most nem tudom.

Nem, feltéve ha APCR-el használod, ha sima AP-val, akkor még a 75mm L/70 is jobb tõle.

Azon kívül, hogy félinformációk alapján beírtam, hogy a kempelés pz4-el nem rossz dolog, mire te arrogacia rohamot kaptál, semmi.

Csak tudnám mi bajod van...azon kívül hogy okoskodási roham.