banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Irónikus próbáltam lenni.
    Van mögöttem annyi csata, hogy tudjam: ha pénz kell nem viszek arany lőszert.
    Csupán arra akartam rávilágítani, hogy vannak olyan kemény 400 csatát maguk mögött tudó tankosok, akik vesznek gyorsan 1 IS6ot, vagy 1 T34et, mert ők nem akarnak alacsony szintű tankkal szenvedni.
    na ők ezt megpakolják aranylőszerrel, mert látják, hogy jobb az átütése, és most tudnak már hozzá venni arany felszerelést is.
    Aztán majd ott áll letolt gatyával, hogy eltűnt a pézzzz!
    Ám ha törik/ha szakad, én akkor se veszek arany lőszert KV5be. (Pedig az kívánná.) Inkább keresem a puha célpontot, úgyis csak a sebzés érdekel.
    Akkor van baj, amikor valami gyökér nem arra megy, amerre kellene neki, és ott találkozok átlőhetetlen tankkal, ahol nem kellene.
    Pl: Himmelsdorfon T9es csatában a sínek mellett futottam össze a vk45b-vel. Anyáztam, hogy miért nem a halálútra ment. Ez van, 2x próbáltam belelőni, nem sikerül, menekülni lehetetlen volt, feladtam.