World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Nem propaganda, mindenkinek az a legkényelmesebb, amit kitapasztalt, és lehetõsége van rá, csak megosztottam a témával kapcsolatos tapasztalatomat.
bankkártya, direkt utalás, paypal
1500 6.95euro (kb. 2130, de máshol számoltattam ki) 1,4Ft/gold
2500 9.95euro (kb. 3100, de máshol számoltattam ki) 1,2Ft/gold
Other, ahol ki kell a daopayt választani
1500 6.95euro (daopay 2114 Ft) 1,4Ft/gold
2500 9.95 euro (daopay 3027 Ft) 1,2Ft/gold
telefon (itt látszik a másik szolgáltató ára) (mopay)
815 1500 ft 1,84 Ft/gold
1100 2000 ft 1,81 Ft/gold
2250 4000 ft 1,77Ft/gold
sms (itt látszik a másik szolgáltató ára) (mopay)
610 1270 Ft 2,08 Ft/gold
920 1905 Ft 2,07 Ft/gold
980 2032 ft 2,07 Ft/gold
A mopay csak akkor érdemes(?), ha nem akarsz annyit költeni (min. 2100), elég csak mondjuk kisebb mennyiség, stb. Amúgy rossz az átváltása, 4000 Ft-ért drága az a 2250 gold.
Meg ha van akció, mint mondjuk múltkor 1100 ft-ért 1000 arany, meg némi gold felszerelésnek való, akkor jobban is lehet járni.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
mivel másképpen nem tudom feltölteni a paypal számlámat ezért csak ez maradt.
PSN ID:misi2mezei
Gyakorlatilaga paypal is számlaként üzemel, tehát nem veszik el a pénz, és akkor azzal már tudsz fizetni a WOTban.
Abban viszont egyetértek veled, sokkal több értelmes módja van a pénzeresésnek, ez ilyen harmadikvilágbeli gyerekmunkások béréhez közelíthet sztem.
Kismillió ilyen volt már, de eddig én embert nem láttam aki ilyenbõl értelmes pénzt keresett volna.
Gondold már végig, ha kb 3-4 másodpercenként írsz be egyet, akkor egy órán keresztül kell folyamatosan gépelned úgy hogy nem hibázol.
Ha te 15 perc alatt hoztál össze 10 centet, az óránként 40 cent.
Ha napi 8 órát nyomatod, akkor kerestél 3 dollár 20 centet.
Nagyon megéri mondhatom.
Még a végén kiderül lehet pénzt keresni is tier 9-ben este 11 után.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Defeat (arty kilõtt)
Battle: Mountain Pass 2012. június 9. 23:55:18
Vehicle: M103
Experience received: 124
Credits received: 9 491
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. június 10. 0:00:44
Experience received: 1 212 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 23 212
Victory!
Battle: Cliff 2012. június 10. 0:07:08
Experience received: 962
Credits received: 28 519
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. június 10. 0:12:47
Experience received: 1 068
Credits received: 45 696
Defeat (arty kilõtt)
Battle: Abbey 2012. június 10. 0:18:51
Experience received: 151
Credits received: 10 387
Victory!
Battle: Westfield 2012. június 10. 0:21:48
Vehicle: IS-8
Experience received: 1 488 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 30 438
Battle Achievements: Sniper
Victory!
Battle: El Halluf 2012. június 10. 0:27:12
Vehicle: IS-8
Experience received: 1 054
Credits received: 37 211
Battle Achievements: Top Gun
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
a Maestro kártya alkalmatlan az interneten való vásárlásra.
boltban vagy akárhol máshol tudsz vele fizetni meg pénzt kivenni,de neten használhatatlan.
ezen nincs megfelelõ kód.nincs rajta az a 4 jegyû szám amit meg kell adni.
paypal-ra csak dombornyomott kártyát lehet regisztrálni,és WoT-ra is alkalmatlan mert Maestroval nem lehet neten fizetni.
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.
Kérdezd meg crossyt miért nem vágott még ki a klánból, biztos szeret vagy mittomén. Amúgy is ha ilyesmi érdekel, miért nem a kláncsatin kérdezed vagy TSen.
Olyasmi érdekel hogy 175 cm vagyok, 80 kiló, nagyjából kopasz (mint Lenin), vanegy 7 éves fiam, informatikus vagyok.... vagy más? 😊
Nem artyn nincs hanem semmin sincs a 7.3 óta csilingelés a kritikal damage-nél. Ezért van a rengeteg nullás pen.
A WOt paypalnak látja, a paypal meg sztem mindenrõl le tudja kapni a zsét.
Milyen kártyád van amúgy hogy nem eszi meg a WOT? Próbáltad vagy csak gondolod hogy nem eszi meg?
Mit akarsz tudni? 😊
(dolgozom én)
hanem azzal,hogy nincs megfelelõ bankkártyám ahhoz,hogy tudjak venni aranyat.
az egész szép és jó lenne ha jól menne.amikor 1.25 dollár jár 1000 képért akkor gyorsan lehetne haladni és simán meg lenne 1 óra alatt ha nem kellene folyamatosan refreshelni mert nem talál képet.
15 percig tartott összeszednem most 10 centet(1.25 dollár 1000 képért van most) mert minden kép után refreshelni kellett és nem csak 1x hanem volt,hogy 10x kellett kattingatnom rá mert nem adott képet.és minden kép után.ez alatt a 15 perc alatt egyszer nem volt olyan,hogy egymás után 2 képet adott volna.
ha jól mûködne akkor simán össze lehetne vele hozni 1 hét alatt az 1 havi prémre való összeget WoT-ba.
generalikandareli
Komarin-n "beszorult" a félszigetre, mert az egyik enemyt szét cincáltuk a hídon, és volt még egy roncs, a híd elõtt. Ész nélkül nyomta a hülyeséget. Volt a csatából hátra 1 perc, amire vééégre pár értelmesebb heawy nagy áldozatok árán, de kinyírta az utcsó enemy-t. <#wow3>#wow3>
Az egyéni teljesítmény a kissrác esetében az XP/creditben mutatkozik meg. Ha az ugyanolyan mint a tied, az gáz, de nagyon 😊
http://kmdholding.com/huwgmra
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
(6 éves fiam megkérdezte hogy "apa, te tüzérben ülsz? Mondom igen. Akkor te most utálod magad?" - ezek szerint kihallatszik este hogy játszom 😊 )
Szóval, érdekes ez az SPG, ez sztem még azoknak is bejönne akik utálják az SPG játékmenetet - mert ezzel teljesen másképp kell/lehet játszani.
Aki csak tököt vakar annak ez nem poén - splash nincs, egy top tiert nem lehet ammorackolás nélkül oneshotolni vele (TierX-ekbõl olyan 15-20%-t lehet leverni lövésenként), szóval arra szerintem a GWTiger meg a ruszki artik jobbak.
Ami nagyon jó benne a sebessége/mozgékonysága, meg a forgatható torony. Ezzel városi pályán is meg lehet élni nagyon jól, ami ugye sima artiknál fájdalmas.
Jó helyezkedéssel ugye torokelvágosat játszani (kispécizel egy Maust aki a ház mögött van, gyorsan eldöngetsz a térkép azon részére ahonnan be tudsz lõni, megsorozod (elmenekülni nem tud) és már spuri is a világ másik végére.
Nekem még az 1 perces töltés is hasznos - a meccse elején igy az embernek van ideje nézelõdni counter arty lehetõség után, nem okoz kárt azzal a csapatnak hogy nem lõ (hiszen nem is tud). Aztán ha nincs célpont, lehet menni lõni a láthatókat, utána megint 1 perc pihi és nézelõdés counterért.
Ja és persze egy betöltött bat szemét módon tudja védeni magát sarokba szorítva.
Az szar ha az emberre rászáll egy bat (és az elsõ láncolás után tudja hogy még jönni fog három skuló), de összességében szerintem a nagy splashú top tier sPGk szemetebbek mint ez. Azokkal könnyû hatékonyan játszani, ezzel variálni kell/lehet.
ui: a csilingelést (critical) kivették a játékból? Szinte soha nem halottam SPGzés közben hogy csilingelne. Igy nemtom hogy most tényleg tömegével égettem ki a battal a nagy tierû artik moduljait...
Mióta van sixth sense, nagyon jól látszik mi hogy mûködik.
Természetesen mással játszani jó, nekem is van skyrim meg Arma 2 az étlepon. A világért se tartóztatnálak 😊
Nekem egyedül az a bajom a companyval, hogy olyan nehezen áll össze, az alatt amíg beindul le lehet nyomni 2-3-4 random meccset is. Aztán gyakran felbomlik, két meccs között is jónéhány perc eltelik amig az emberek ki be lépkednek, variálnak. Nem effektiv nagyon.
Végeredményként még mindig azt mondom, hogy a típustól függetlenül jó csapattal a ~80-90% gyõzelmi arányod lesz companyban. Viszonyítási alapként randomban 70% fölött nemigen lehet hosszú távon tartani a gyõzelmi arányt, szóval a company tényleg könnyít egy kicsit rajta.
wot nick: PsychoTrooper