World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Aki csak tököt vakar annak ez nem poén - splash nincs" ? Az online tech-tree szerint a kredites HEAT-nak 4 méter...Akkor ez sem igaz?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

0.7.4-rõl van már vmi infó-mármint arról,hogy mikor érkezik meg az egyszerû halandóknak is mint én? :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Sunsetjoy
Mióta bevezették, néha egyszerûbb használni a daopayt fizetésre. Természetesen ha van megfelelõ telefon-elõfizetés mondjuk, vagy akár kártyás cucc (ekkor feltölteted pénzzel mondjuk, utána 1 órán belül már tankban ülsz pl., míg mondjuk ha akkor kezdesz el átutalni és nem közvetlen számlalehívást csinálsz, nem megy ilyen gyorsan).

Nem propaganda, mindenkinek az a legkényelmesebb, amit kitapasztalt, és lehetõsége van rá, csak megosztottam a témával kapcsolatos tapasztalatomat.

bankkártya, direkt utalás, paypal
1500 6.95euro (kb. 2130, de máshol számoltattam ki) 1,4Ft/gold
2500 9.95euro (kb. 3100, de máshol számoltattam ki) 1,2Ft/gold

Other, ahol ki kell a daopayt választani
1500 6.95euro (daopay 2114 Ft) 1,4Ft/gold
2500 9.95 euro (daopay 3027 Ft) 1,2Ft/gold

telefon (itt látszik a másik szolgáltató ára) (mopay)
815 1500 ft 1,84 Ft/gold
1100 2000 ft 1,81 Ft/gold
2250 4000 ft 1,77Ft/gold

sms (itt látszik a másik szolgáltató ára) (mopay)
610 1270 Ft 2,08 Ft/gold
920 1905 Ft 2,07 Ft/gold
980 2032 ft 2,07 Ft/gold

A mopay csak akkor érdemes(?), ha nem akarsz annyit költeni (min. 2100), elég csak mondjuk kisebb mennyiség, stb. Amúgy rossz az átváltása, 4000 Ft-ért drága az a 2250 gold.

Meg ha van akció, mint mondjuk múltkor 1100 ft-ért 1000 arany, meg némi gold felszerelésnek való, akkor jobban is lehet járni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én ha TD-vel vagyok általában elsõ dolgom a valószínû tankot rejtõ "bokrok,házaksarka, sziklák töve" blindre lövése. "Scout ill. camper helyek." El halluf-on fõképp. Gyakran jön az enemy destroy üzenet.A témához még, milyen messze volt az a kisebb tier heavy? Lehet kukker-al volt, és a commander és a rádiós is látótáv növelésre volt kihegyezve. Egyre többször hallok ilyet, hogy valaki ezzel próbál elõnyt szerezni a többi heavy-vel szemben. Hibás a láthatósági rendszer ez tény, de pl. a fenn akadás sziklatövében, a kapott találat olyan tanktól aminek a legtetejébõl látok 1-cm engem sokkal jobban zavar.
Nem csak a testmozgása miatt esik szét a cél spg-el. Egy célra tartott irányzék is szét tud esni, egy célkeresztre futó tank miatt, Nagyon lassan állítva is képes szétesni minden fûszálon, test mozgás nélkül. A hivatalos magyarázat szerint, a hirtelen megváltozó célzási beesési szög miatt esik szét. LoL Számít még az spg helyezkedése is "domboldal, völgy, síkterep" Az arty mod is tele van hibával, miért ne lenne.
értelmeset nem,de WoT prémiumra elég😊
mivel másképpen nem tudom feltölteni a paypal számlámat ezért csak ez maradt.

PSN ID:misi2mezei

Ok, amit még csinálhatsz, hogy a bankszámládról közvetlenül utalsz pénzt a paypal számládra (sima belföldi átutalás egy unicredites bankszámlaszámra, a paypal oldalon a my account/topup menüpontban van).

Gyakorlatilaga paypal is számlaként üzemel, tehát nem veszik el a pénz, és akkor azzal már tudsz fizetni a WOTban.

Solten
Most miert?? Ez egy derek berezes az indonez nike gyarban 😊

Saor Alba

Itt a fórumon írta vki hogy õ kapott, szóval akár mûködhet is. Ezeket a captchákat sokak szerint a spammerek használják accountok gyártására.

Abban viszont egyetértek veled, sokkal több értelmes módja van a pénzeresésnek, ez ilyen harmadikvilágbeli gyerekmunkások béréhez közelíthet sztem.

hawken
Na nemá hogy elhiszed azt a kamut, hogy vkik fizetni fognak neked azért mert szövegeket gépelsz be.
Kismillió ilyen volt már, de eddig én embert nem láttam aki ilyenbõl értelmes pénzt keresett volna.
Gondold már végig, ha kb 3-4 másodpercenként írsz be egyet, akkor egy órán keresztül kell folyamatosan gépelned úgy hogy nem hibázol.
Ha te 15 perc alatt hoztál össze 10 centet, az óránként 40 cent.
Ha napi 8 órát nyomatod, akkor kerestél 3 dollár 20 centet.
Nagyon megéri mondhatom.

viszont a kártya hozzáadásnál nem lehet választani Maestrot.

Mondjuk érdekes, mert a paypalnál azt írják elfogadnak maestrót...

itten e

Hopps, lehet hogy összekevertem akkor, ezer bocs 😊

3 hét után gondoltam megyek pár kört.
Még a végén kiderül lehet pénzt keresni is tier 9-ben este 11 után.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Defeat (arty kilõtt)
Battle: Mountain Pass 2012. június 9. 23:55:18
Vehicle: M103
Experience received: 124
Credits received: 9 491

Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. június 10. 0:00:44
Experience received: 1 212 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 23 212

Victory!
Battle: Cliff 2012. június 10. 0:07:08
Experience received: 962
Credits received: 28 519

Victory!
Battle: Ruinberg 2012. június 10. 0:12:47
Experience received: 1 068
Credits received: 45 696

Defeat (arty kilõtt)
Battle: Abbey 2012. június 10. 0:18:51
Experience received: 151
Credits received: 10 387

Victory!
Battle: Westfield 2012. június 10. 0:21:48
Vehicle: IS-8
Experience received: 1 488 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 30 438
Battle Achievements: Sniper

Victory!
Battle: El Halluf 2012. június 10. 0:27:12
Vehicle: IS-8
Experience received: 1 054
Credits received: 37 211
Battle Achievements: Top Gun

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

meg a WoT oldalán sincs ott a vásárlásnál a Maestro mint lehetõség.
a Maestro kártya alkalmatlan az interneten való vásárlásra.
boltban vagy akárhol máshol tudsz vele fizetni meg pénzt kivenni,de neten használhatatlan.

ott azt írod,hogy mastercardod van.nem ugyan az mint a maestro ám😄
ezen nincs megfelelõ kód.nincs rajta az a 4 jegyû szám amit meg kell adni.

Itt egy kis szösszenet

Szóval, ha nem próbáltad, akkor próbáld ki a cuccost.

Biztos hogy nem, nekem MKBs maestrom van, Paypal meg a WOT is megeszi. Próbáltad õket vagy csak mondta valaki ezt a dombornyomott sületlenséget?

gagyi Maestro😄
paypal-ra csak dombornyomott kártyát lehet regisztrálni,és WoT-ra is alkalmatlan mert Maestroval nem lehet neten fizetni.

zeek
megtettem ott is! de itt többet vagy mint a klán chaten! 😞

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.

Mert én vagyok a szerencseláma 😊

Kérdezd meg crossyt miért nem vágott még ki a klánból, biztos szeret vagy mittomén. Amúgy is ha ilyesmi érdekel, miért nem a kláncsatin kérdezed vagy TSen.

zeek
lammaer, valami baromira nem gömbölyû! a régi klántársakat ismerem! miért nem vagy a klán életében?

De mit jelent hogy "ki is ez az ember valójában"?

Olyasmi érdekel hogy 175 cm vagyok, 80 kiló, nagyjából kopasz (mint Lenin), vanegy 7 éves fiam, informatikus vagyok.... vagy más? 😊

Szemed színét 😄

Nem artyn nincs hanem semmin sincs a 7.3 óta csilingelés a kritikal damage-nél. Ezért van a rengeteg nullás pen.

Paypalon be tudod regisztrálni a bankkártyádat, és akkor tudsz vele fizetni úgy.

A WOt paypalnak látja, a paypal meg sztem mindenrõl le tudja kapni a zsét.

Milyen kártyád van amúgy hogy nem eszi meg a WOT? Próbáltad vagy csak gondolod hogy nem eszi meg?

zeek
Nincs bennem semmi negatív érzés! Csak kiváncsi vagyok!

Egy bot 😊

Mit akarsz tudni? 😊

zeek
Sziasztok! Ismeri valaki konkrétan lammaert? Volt valaki vele században? Szakaszban? Ki is ez az ember valójában?

ezek meg ugye egybõl paypalra küldik a pénzt így jó lehetõség lett volna.

nekem nem azzal van a gondom,hogy nincs pénzem😄
(dolgozom én)
hanem azzal,hogy nincs megfelelõ bankkártyám ahhoz,hogy tudjak venni aranyat.

Csodák nincsenek, menj el szórólapozni, sztem az nem egy hét ennyiért.

Sziasztok! Érdemes lecserélnem a BDR G1B tankot az M10 Wolverine-re? A BDR most lett elit tank,és elég szépen hoz a konyhára. Az M10 jó farmolni?
én nem tudom,hogy hogyan tud valaki megkeresni 30-40 dollárt ezzel a protypersal havonta...
az egész szép és jó lenne ha jól menne.amikor 1.25 dollár jár 1000 képért akkor gyorsan lehetne haladni és simán meg lenne 1 óra alatt ha nem kellene folyamatosan refreshelni mert nem talál képet.
15 percig tartott összeszednem most 10 centet(1.25 dollár 1000 képért van most) mert minden kép után refreshelni kellett és nem csak 1x hanem volt,hogy 10x kellett kattingatnom rá mert nem adott képet.és minden kép után.ez alatt a 15 perc alatt egyszer nem volt olyan,hogy egymás után 2 képet adott volna.
ha jól mûködne akkor simán össze lehetne vele hozni 1 hét alatt az 1 havi prémre való összeget WoT-ba.

Alien69
Ismét egy gyerek idióta. IS-l volt top tank, és BOSS-nak merte nevezni magát. <#csodalk><#boxer>
generalikandareli
Komarin-n "beszorult" a félszigetre, mert az egyik enemyt szét cincáltuk a hídon, és volt még egy roncs, a híd elõtt. Ész nélkül nyomta a hülyeséget. Volt a csatából hátra 1 perc, amire vééégre pár értelmesebb heawy nagy áldozatok árán, de kinyírta az utcsó enemy-t. <#wow3>

Viszont én is szoktam kertészkedni, szóval ha esetleg a kissrác ráér, átjöhetne hozzám is. Én adnék neki egy T34-et 😊

Nana... a gyõzelem/vereség arány nem egyenlõ azzal hogy milyen köröket megy az ember 😊

Az egyéni teljesítmény a kissrác esetében az XP/creditben mutatkozik meg. Ha az ugyanolyan mint a tied, az gáz, de nagyon 😊

http://kmdholding.com/huwgmra
Ma egy 8 éves kisrác, a szomszédunk kisfia játszott nálunk a Wot-tal, kb 2 órán át. Életében elõször játszott ezzel a játékkal, csak annyit mutattam meg neki, hogy melyik tankkal mehet (5-ös pénzfarmolós tankok), azután magára hagytam, és kertészkedtem. Mikor visszaérek, és a kissrácnak haza kell mennie, látom, hogy gyakorlatilag olyan köröket ment, mint én aki mögött már vagy 4000 meccs van. Tehát szerintem igyekezhetsz akármennyire, a gyõzelem/vereség arányod úgyis 50% körül fog mozogni, ezek után már csak hátradõlve kényelmesen nyomom! 😄

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Höhö, nem tûnt fel. Meg is nézem még1x (spgt nem játszom 😊 )

Ha nem tûnt volna fel a csilingelést már a 0.7.3-ban kivették amióta megvan az expert skill.

Egy idõ után mindenkinek leesik azért, hogy kevesebb variálással, várakozással, szerencsétlenkedéssel és bohóckodással a company is jobban pörög, és akkor már sokkal kellemesebb az egész.

Ja még 1 lemaradt: a torony miatt marha jól lehet mozgó élpontra lõni vele, ugye nem ugrik szét a célkereszt ahogy az ember igazít, akármennyire is téríti ki jobbra-balra a célkeresztet (mert a test nem mozog).

Viszont továbbra se tudom elképzelni hogy kifarmoljam. A lejjebb lévõ francia artik átlagosak, megintcsak splash nélkül.

Közben meglett a tesztszerveren a batman arty
(6 éves fiam megkérdezte hogy "apa, te tüzérben ülsz? Mondom igen. Akkor te most utálod magad?" - ezek szerint kihallatszik este hogy játszom 😊 )

Szóval, érdekes ez az SPG, ez sztem még azoknak is bejönne akik utálják az SPG játékmenetet - mert ezzel teljesen másképp kell/lehet játszani.

Aki csak tököt vakar annak ez nem poén - splash nincs, egy top tiert nem lehet ammorackolás nélkül oneshotolni vele (TierX-ekbõl olyan 15-20%-t lehet leverni lövésenként), szóval arra szerintem a GWTiger meg a ruszki artik jobbak.

Ami nagyon jó benne a sebessége/mozgékonysága, meg a forgatható torony. Ezzel városi pályán is meg lehet élni nagyon jól, ami ugye sima artiknál fájdalmas.
Jó helyezkedéssel ugye torokelvágosat játszani (kispécizel egy Maust aki a ház mögött van, gyorsan eldöngetsz a térkép azon részére ahonnan be tudsz lõni, megsorozod (elmenekülni nem tud) és már spuri is a világ másik végére.

Nekem még az 1 perces töltés is hasznos - a meccse elején igy az embernek van ideje nézelõdni counter arty lehetõség után, nem okoz kárt azzal a csapatnak hogy nem lõ (hiszen nem is tud). Aztán ha nincs célpont, lehet menni lõni a láthatókat, utána megint 1 perc pihi és nézelõdés counterért.

Ja és persze egy betöltött bat szemét módon tudja védeni magát sarokba szorítva.

Az szar ha az emberre rászáll egy bat (és az elsõ láncolás után tudja hogy még jönni fog három skuló), de összességében szerintem a nagy splashú top tier sPGk szemetebbek mint ez. Azokkal könnyû hatékonyan játszani, ezzel variálni kell/lehet.

ui: a csilingelést (critical) kivették a játékból? Szinte soha nem halottam SPGzés közben hogy csilingelne. Igy nemtom hogy most tényleg tömegével égettem ki a battal a nagy tierû artik moduljait...

THX a gyors segitséget.<#wave>
Biztos hogy az a nagy spottolt be? Tudod sztem SOHASE lehetsz biztos benne hogy nincs e valami más. Azért mert nem látod, nem jelenti azt hogy nincs ott valami más... én ebbõl élek, és hidd el ha olyan szar kiszámíthatatlan lenne a láthatósági rendszer én szívnám meg legelõbb.
Mióta van sixth sense, nagyon jól látszik mi hogy mûködik.

Természetesen mással játszani jó, nekem is van skyrim meg Arma 2 az étlepon. A világért se tartóztatnálak 😊

Hát, számokkal nemtok vitatkozni 😄

Nekem egyedül az a bajom a companyval, hogy olyan nehezen áll össze, az alatt amíg beindul le lehet nyomni 2-3-4 random meccset is. Aztán gyakran felbomlik, két meccs között is jónéhány perc eltelik amig az emberek ki be lépkednek, variálnak. Nem effektiv nagyon.

Miféle kérdés ez? BL10 természetesen 😊

A legkönnyebb egyértelmûen a junior, szóval ha tele van a csapatod lila játékosokkal, akkor abban a kategóriában biztos nem fogsz veszíteni. 😊

Végeredményként még mindig azt mondom, hogy a típustól függetlenül jó csapattal a ~80-90% gyõzelmi arányod lesz companyban. Viszonyítási alapként randomban 70% fölött nemigen lehet hosszú távon tartani a gyõzelmi arányt, szóval a company tényleg könnyít egy kicsit rajta.

A BL9-nek a világon semmi értelme nincs, csak pénzkidobás

wot nick: PsychoTrooper