A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #194626 A warplanesen már most látszik hogy messze nem lesz olyan sikeres - boldog-boldogtalanhoz dobálják az inveket, de a WOT béta népszerűségéhez sehol sincs.
Mondjuk ugye van a war thunder, azt mondják jó, az biztos betesz nekik, de sztem sokkal inkább arról van szó hogy ez a repülős téma messze nem izgat annyi embert mint a tankok, és repülős játékból amúgy is volt már eddig is a piacon. Harmadrészt meg, a repülős emberek többnyire utálják az árkád szarokat, azok szimulátor mániások (én nem, én szeretek árkád öpködni, de még engem sem érdekel a World of Warplanes).
(off: tudja vki a War Thunderen mennyien vannak esténként? Kétlem hogy önmagában az a játék okozná a World of Warplanes elhagyatottságát).