World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha facehugra kerül a sor, az IS3 megeszi a KT-t.
Nincs semmi baja a kódnak nálam mûködött.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

<#eljen> Próbáltad már, hogy nagyon közelre beállsz egy szikla mögé és úgy lõsz az ellenségre? Kellemes meglepetés fog érni <#eplus2>

Ez így egy megközelítése a tárgynak ami persze igaz, de a KT szapariban van az is-3-al, 1 vs 1 sztem.Ha sikerül szembe tartani az ellent a KT jobb lehet.
Köszi szépen!

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

Már nem azért de aki a szar BMX, vagy AMX vagy mi a fene nyomi kis francia tankkal megy az is buzi mint az arty-sták. <#idiota>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem elégszer xD

Szerintem egyéni preferencia kérdése. Én pl manapság szivesebben lövök KT-ra oldalról meg hátulról mint pl IS3-ra.

A KTnak egyedül a frontja erõs, az IS3 meg eléggé jól profitálta az adamantiumból készült szupi-szupi csodafegyver spaced armorból.
AMX 13-90el például gyakorlatilag csak hátulról tudom sebezni rendesen, mint mondjuk az IS4et.

Matyi mindenki barátja!A fórum nem hivatalos kabala állatkája😊
Csak akkor posztolgat ide ha nyílt nap van az állatkertben...

<#nevetes2>

Sziasztok! Nem rég kezdtem a játékot, elõször a Tigrises ágon indultam el, de rájöttem hogy vacak, mert az OP orosz tankok mindig kilõnek belõle (pedig ugye tudjuk hogy a Tigris legyõzhetetlen volt).
Szóval kerestem mást amivel ki is tudok lõni valamit, és így találtam rá az artykra. Két fikagolyó meggyúrás között is ki tudok vele lõni valakit<#nevetes1>. Szóval az lenne a kérdésem, hogy miért nooboznak le mindig a csapattársaim. Nekik talán nem jó ha kilövöm az 50 HP-s tankokat? Tényleg nem értem õket. Arról már ne is beszéljünk, hogy rendszeresen elvárják hogy rálõjek a foglalóra, persze úgy hogy kimozdulok a bokromból 😞. Viszont zavar a sok csaló, rendszeresen kiszednek úgy az ellenséges artyk, hogy be se voltam spottolva. Ha ezt szóvá teszem, akkor mindig vala tracert emlegetnek (az mi a franc?), meg hogy mozogjak el lövés után. Persze én ennek nem látom semmi értelmét, elvégre a csíterek úgy is kilõnek majd.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valamilyen szinten még mindig flammpanzer. Csak írd be, hogy a legjobb tank volt a világon és kezdõdik is a flamm...

Nem mondanám a Tiger II-re hogy átlag tank.Szerintem tier-ében egész jó. Nerf neki XD "most lesz rosszul a barátotok" 😄
Ja, arra én is emlékszem. Megyek megyek a Legyõzhetetlen Tigrissel, rá lõttem egy Panzer III/IV-re, lepattant, az csak így lazán vissza lõtt, mire kigyulladtam és leégtem. És akkor még porral oltó se volt ám a játékban.

Jut eszembe. Ez is bizonyítja, hogy a köcsög ruszkik csak a német tankokat nerfelik, és véletlenül sem javítanák a német tankokat...igaz a használhatatlan Tigrisbõl használható lett...de nem lett Legyõzhetetlen, szóval hülye ruszkik.

Ennyit tudnék elmondani.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

.. uff.. nem elsz ez egy kicsit sok egy napra??
van egy bónuszkód:HAVENCEDAY és 06.19. lejár.
és
.
.
..
...
.....

......... és nem megy!!!!!! nem megy!!!!! nem jó!!!!!!!! hiába írom be!!!!!
Nem mondtam hogy szarba se kell venni.

Már többen rajta vagyunk az ügyön 😄

Hát, a fákk kivételesen nem segít ebben a témában, de lehet berakok egy szösszenetet a Tigris tankokról. Végeredményben nem hiszem hogy egyedül õ esett a játékban pofára amikor a Legyõzhetetlen Tigrisrõl kiderült hogy csak egy átlagtank... (emlékszem bétában, amikor a kigyulladási esélye még egy flammpanzerével vetekedett 😊, a shermann meg az istennek nem akar még most se égni )

Bocsánat, ez esetben indokolt hogy szarba se vegyük, igaz is.
Télleg basszus, az az igazán meleg cucc. Úgyis megvan a az amx12t, onnan meg lehet.

Én azt ajánlom hogy várd ki a francia artyt!<#eplus2>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Francia 😊

Egyébként meg,aki nem tudja a FAQ-feliratot elolvasni és értelmezni, az mégis mennyire lesz hatékony a játékban? Na? Egy újabb 600-as effis, aki 10000 csata alatt el ér a E100-ig, és 1000 csata alatt csinál 3000 killt.

.. szerintem am meg nem 😊 meseltem mar h egy hete egyloveseztem egy tiger2ot max hp-rol? 😊))
Na most, hogy valószínûleg sikeresen a földbe döngöltünk egy szerencsétlen középiskolást, úgy döntöttem artyzni fogok.

Melyik vonalon induljak el?

Buzi minden SPGs volt már? 😊

Halgatom...csak nincs mit,ha már beleszóltál várnám hogy kifejtsed részletesebben mert NEM ÉRTEM mit is akartál azzal mondani...

..szerintem tullephetnenk a dolgon. lammer jatektechnikai oldalrol es meg elotte bgabor technikai szempontbol megvalaszoltak baratunk kerdeset..
Ezen a véleményen vagyok én is. Nagyon úgy nézett ki, mint aki tudja hogy mit kell írni ahhoz hogy úgy reagáljanak rá az emberek ahogy. Ráadásul 2 napos a reg, szóval nagyon gyanús.

Hát biztos mind alreg volt...

Na de komolyan, ezzel a szöveggel? Kezdõ vagyok, német a legfaszább, éljen a Tigris, hogy van az, hogy a legyõzhetetlen Tigrist ki lövik a játékban...100%-ban megvalósult németfanboy.

Ne már...kicsit gyanús ez nekem.

noname23
jajajaj kezdjük<#ticking> eljátszod a h....vok aztán meg a hattyú halálát. Na nem<#ejnye1> akkor inkább hallgasd "Az én vagyok a májer" címû nótát

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Elég sokat olvasom a fórumot, és az elmúlt pár hónapban, akármikor valaki idejött egy ilyen kezdõ kérdéssel, mindenki ezt kapta az arcába emlékezetem szerint.
Köszi a segítséget!
Szerintem meg továbbra is egy alreg volt, aki bejött trollkodni. Semmi egyéb. Lehet, hogy rosszindulatú vagyok, de ez a valószínû.

Hoppá eddigre kiderült baromság amit írtam...

Mert te alapból úgy ültél neki a játéknak mikor elkezdted, hogy a Tigris egy szar tank, ne várjunk tõle semmit, és kicsit sem lepõdtél meg, mikor így is lett (vagy legalább részben). A második világháborús tankról a legtöbb embernek a Tigris ugrik be, ezek után nem csoda ha csodálkoznak rajta, hogy ilyen ergya a játékban. De azért porig kell alázni, leköpni és elégedetten kipaterolni, mert végülis ezzel a játékkal csak olyan játszik, aki kívülrõl fújja a második vh-s tankok minden apró jellemvonását.
..respect!
Van goldos,nem veszítenek
20000 ha nem akarod,hogy sokat veszítsenek(asszem 20%-ot vesztenek)
free-nél meg ha jól tudom 50%a veszteség.

Én egy kicsit más oldalról közelíteném meg: a fejlesztõk létrehoztak a játékban 4 nemzetet, nemzetenként 8-9-10 szintnyi tankkal.

Mivel ez egy játék, igyekeztek úgy megcsinálni az azonos szintû tankokat hogy azok többé-kevésbé azonos képességekkel rendelkezzenek, azaz legyen esélyük egymás ellen.

A Tigris 7. szintû nehéztank, kb annyit tud mint a többi 7-es szintû nehéztank (IS, T29, AMX M4, Tiger P). Természetesen a magasabb szintû tankok erõsebbek nála, az alacsonyabbszintûek meg gyengébbek, de hátulról azok is tudják ütni.

Készülj fel hogy ugyanez van magasabb szinteken is, azaz NEM a Királytigris a legerõsebb tank a játékban. Sõt, a panther is csak átlagos a Tier7-es medium tankok közt.

Gondolj csak bele: ha a játékot úgy csinálták volna meg ahogy te szeretnéd, azaz a Tigris és a KirályTigris überbrutá és halomra lõ minden mást, szerinted hogy nézne ki egy csata? Megmondom: lenne 2*14 Tigris / KirályTigris és semmi más.

A játék címe World of Tanks, nem world of Tiger, nem is World of 2nd World War Tanks.

..aranyert semmibe, kreditert cirka 60%ot veszt, freebe megtobbet.. de a jatekban megnezheted, kiirja h melyik lehetosegnel mi varhato.
20K per kopf. De szerintem ez a játékon belül is ki van írva.

Hali! Mennyibe fáj ha a legénység képességeit ujra akarom osztani?
Sajnos nem értettem meg,magyarázd el kérlek hogy,mi köze az M103-nak és a Random Battlénak a CW-hez,hogy kerülhettek az ellen csapat fele majd full Hp-n elõ a végén(amikor ez elvileg 15 vs 15,és nem 3 vs 15)...ha nekem van Full Hp-m,szerinted mire mentek volna azok ketten a"csapatjátékukkal"?

Az e-penis fontos, ezért szerintem valami hasonlót hallgathat vagy dúdolgat hat mindenki magában, miközben kiforralja remek riposztját a naiv noob reakciójára.

Mondjuk ha beirta volna az ingame nickjet, lehet megussza. 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

noname23
Amúgy ugyan ezt a szöveget írta↓ másik accjánál is dereng vmi
meg érdekes pont bann után megjelenik megint egy ilyen név pont most és ugyan azzal a mondókával biztos véletlen max:1%

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

.. ne haragudj. ez nem volt kerdes. idejott kijelentett h a tigris a kdevence, a vilag legjobb tankja. es hogyhogy nem igy van a jatekba, amihez amit alatamasztando hozzatett egy nagy kodos maszlagot. a kerdesre ezutan h megis ezt h gondolja, a valasz csak annyi volt, h mi gyoposagyu szocreal tortenelem edzodtunk.. ezt megis h lehet mashogy kezelni?

..technikai kerdesben mindig mindenki kap valaszt. az h miert nem az o kedvenc tankja a legjobba jatekban, hadd ne kelljen mar..
Ettõl nõ az e-penis nem?

https://wotinfo.hu