banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Nagyon régen játszottam vele. Nem nagyon kedveltem, nekem túl jellegtelen volt. Amiért leginkább oda voltam benne az a futómű kinézete volt. Jó volt a színük és arányosak voltak a harckocsi testéhez képest is. A többi görgő is jól nézett ki. Szóval olyan jó összhatása volt a futóműnek.
    Nem emlékszem, hogy lett volna olyan patch ami a T32 valamelyik paraméterén jelentősen változtatott volna, csak a lövedék kompenzáció csökkenés, de az minden harckocsit, páncélvadászt érintett.

Amúgy nem rossz gép. A tűzerővel sincs komoly probléma, pláne mostanság. Ha top tank vagy akkor elég minden tier 8-as ellen, jól páncélozott tier 9-10-esek ellen meg ott az APCR lövedék creditért. A löveg negatív irányú kitéríthetősége ennél is egész jó.
    Gyorsulásba átlagos. Tud helyben fordulni, bár a fordulási sebességéért nem voltam oda. A test páncélzata jobb mint a T29/T34/T30 harckocsiké, elvleg a homlokpáncél ~190 mm effektív védelmet ad, a teknő eleje ~160 mm-t. A test oldala, hátulja viszonylag gyenge, de van olyan tier 8 heavy amelyiknek még a T32-énél is rosszabb. A fejlesztett torony nagyon erős, de a kupolát már könnyen át lehet lőni. Nálam nem igazán volt sérülékeny semmilyen modulja és a legénység se hullott el.

Az erős torony miatt érdemes a hull down poziciókat keresni. A fedezék mögül kitolatósdit nem használtam vele, mert akkor még nem is mertem azt. Azoknál a harckocsiknál nagyon jól működik ez a kitolatósdi, amelyiknek erős a tornya és a homlokpáncél felső része nem nyúlik ki a futómű fölé (illetve kinyúlik de elég erős pl: E-75, IS-4.) A T32-nél mindkettő megvan úgyhogy ennél is működnie kell. Persze figyelni kell, hogy jó szögben álljon a harckocsi teste, ne legyen túl nagy.