World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Nemrég kezdtem el World of tankozni, és most találtam meg ezt az oldalt.
Elindultam a Királytigris vonalán, jelenleg a Tigris van meg. Nagy kedvencem, sokat olvastam róla, hogy mennyire féltek tõle.
Azt szeretnék kérdezni, hogy az hogy van, hogy a tigris volt a legjobb tank a háborúban, itt meg mindenki kifiléz a saját szintemen.
Jó, keveset játszottam még, de akkor is! A TIGRIST CSAK HÁTULRÓL TUDTÁK ÁTLÕNI A SHERMANNAL. A II. VH legjobb tankjáról van szó, itt meg tiszta gyenge.
Az oroszok, meg túl vannak erõsítve. Pedig hulladék tömegtankok voltak.
Ez szerintem gáz.

Nem én vagyok Mátyás!

Random work
Komarinon a lehetõségek nagyon korlátozottak. Középen lehet valamit szórakozni, de semmi más.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Inkabb at kellett volna alakitani oket.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

noname23
Komarinon nem tudsz mit csinálni nincs arty elõl védelem még a swamposon simán lehet zárni a hidakat majd jönnek a darálóba xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

..pedig kezdtem orulni..
Swamp sztem rosszabb, mint Komarin, de nálam a legrosszabb pálya címet Prokhorovka viszi.

Rossz a fordítás, nem kerülnek ki a játékból, csak a random csaták pályái közül, ergo CW-n és companyban megmaradnak.

Azért is írtam hogy type. Ránézésre inkább T-55, de a játékban inkább a type szokott így elszállni. 😊

Gondolom nyugaton minden ruszki tank T-72, mint ahogy a világháborúban az amcsi katonák minden német tankot tigrisnek hívtak. Ha volt lánctalpa, meg csöve, akkor az tigris. 😊

Master91
Swampot mért???
Komarin az jó, az mehet a levesbe.
Szegény Abdul biztos meglepõdött.
wow: Komarin és Swamp térképek sokak kérésére kikerülnek a játékból
Az durva, lehet nem ártott volna karban tartani néha, amúgy nem tudom ez melyik bolygón számít T-72nek.

WoT: Nishizumi77

Master91
Hali! Valaki bajnok szintû század? Full IS-3 és Király tigris menne!
"Egy tank megsemmisülését egy felvillanó fénypont is jelzi majd a minimap-on" Errõl nem hallottam idáig, hasznos.
Hát ez nem gyenge.
0.7.4 #2 magyar patch note: 0.7.4 #2 - További "finomítások"

https://wotinfo.hu

Vóóótmá?

a bounced off csapattól.....

wot nick: PsychoTrooper

A type-nál legalább jól modellezték az ammo racket...

Leszeded a Wot_Logger nevû progit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon lehet megtudni, hogy mennyi sebzést okoztam egy-egy csatában összesen?

Elõre is köszönöm!

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

Szerintem az elsõ dolguk az lesz hogy vesznek egy Wet Ammo Racket <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

dante3
Igaz meghaltam, de jó kis csata volt! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

LOL 😄
És ráfogták a noob teamre 😛

Szinte vártam ahogy megjelenik a Blow Up! felirat a páncélos felett 😄.

Pluskast
<#taps>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Eagle16
Ûûûû 😄

Miket tud ez a T28 ha nincs SPG.

replay

120 HP-t vesztettem, meg az ágyúmat 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az átütése 164 mm és például ezzel vagy ezzel magyarázzák.

A Jagdpantherben lévõ 10,5 cm K18 L/52 nagyobb átütésû a kelleténél. Gondolom azért mert annál valami kitalált lõszert használ K18, nem a PzGr rot-ot.
Persze, mert rögtön kiléptek a garázsba és mentek a következõ csatába <#hehe>

Nem volt sok hozzáfûznivalójuk az Allah akbaron kívül 😄

.. 5x-ös akciós hétvége!
Pluskast
Vajon duplázó volt?<#idiota>

Az egyetlen stock tankomat dobálja t10-be az mm, a többi elviselhetõ megérezte a szagát, hogy csak azzal akarok fejlõdni?^^(t20) Még 4k xp és rákerül a lánctalp , a torony meg free-bõl, top ágyú meg már kifejlesztve úgyhogy bekaphatja😄
LeWyTy
Azok bemákolták a lõszertárat<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Eagle16
Nem volt valami szép kör, a sok lepattanó meg mellé miatt, de én élveztem így is 😄

Fõleg hogy ezzel lett meg a parancsoknak az a skill-je ami mutatja, hogy ha megláttak.

Az arty lõtte ki õket...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

/off

Mondjuk az ábrát nézve nem jöttem rá, hogy ez most mind szovjet tank volt (és lõtték a magyar ellenállókat), vagy némelyik tank magyar volt?

Ez utóbbira utal ugye az hogy néhányat csúnyán elintéztek, tehát gondolom tank vs tank csata volt (moltovtól tán nem robban fel a torony)

Azt tudom hogy az ISUkat trackelték rendesen.

Pluskast
Enemy brute up! 😊

Mekkora noobok, egyik sem a zászló fele néz, hanem összevissza. Ha nem gold ammoval meg ruszki op tankkal jönnek, simán nyerünk. 😊

Itt a honlap amúgy.

Asszem Te sem eszel ma pattogatott kukoricát! 😄

Jó fej voltál az E-100 miatt.<#eljen>
Ecsém, mintha csak Ruinberget látnám... megy a csikicsuki, a bátrabbak/hülyébbek kimentek a sarkon túlra, azokból lett a felrobbant tornyú harckocsi (mert az ISU az ott is OP volt 😊 "

Sada01
Köszi

https://wotinfo.hu

Gyorsan vettem vagy 200 javító csomagot, mert megint elfelejtkezek róla mint a múltkor.
Mondjuk most meg az M5-öst felejtettem el megvenni, de leszarom, lesz még akciós. Most úgy is inkább a 3601 és az E2-õt kellene húznom.

Az E2-es sörmennel hogy kell játszani?
Az M4 után csak szenvedek vele. <#falbav>
Mondjuk a legjobb löveg csak ma fog rákerülni eddig a 105-össel próbáltam érvényesülni elég mérsékelt sikerrel.

wot nick: PsychoTrooper

Pedig a DB nagyon jó tank, és szerintem ahhoz képest, hogy mennyi a tömege egész mozgékony, persze nem alap motorral meg lánccal hanem teljesen fullosan, 100%-os legénységgel. Én annyit hiányoltam belõle, hogy nem tud helyben fordulni.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Eagle16
Tier 10-es csatában 17 lövést kaptam be T-54-el és túléltem 😄

Ez a D-54-es ágyú egy rakás ****, meg az ágyú kitéríthetõsége is, de a páncélzata az elsõ osztályú. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy az ellenfél olyan hülye legyen hogy állandóan a lánctalpamat lövi el.

replay

Prokhorovkán t10 csatában az ellenségnek 5 high tier med tankja van, ebbõl 3 1800 körüli effel...
Külön meg kérem az artykat pleassel meg mindennel, hogy ugyan méltóztassanak már a dombra fókuszálni, mert ott elkélne a segítség.

Meg lehet tippelni, kié lett a domb, mennyire érdekelte a tekintetes tüzéreket a kérés, aztán ki nyerte a csatát...

Ha jól emlékszem a nagyobb motor nem kellett ahhoz, hogy elérd a pantert. A kis motorral viszont tényleg gyengécske volt.

Én nagyon nem voltam megelégedve a DB-vel. Nem az ágyújával volt a fõ gond(bár megjegyezném hogy a 132mm-es pen már kevés lehet flankeléshez is. Jó néhány Tier8-9-10 oldala vastagabb ennél, és a tank simán megy ilyen ellenfelek ellen). A legnagyobb bajom nekem az volt vele hogy nem volt elég mozgékony medium tanknak. A pattógóságáról meg annyit hogy nekem egyszer se pattogott semmirõl. Alapból se egy mozgékony tank, és akkor még rá kell tenni az öt tonnával(!) nehezebb nagyobb tornyot hogy legalább a rövid 88-ast használhasd.

Ugyanaz a sztori mint a KV-13nál. Az top ágyú messze nem elég a tierjében, és bár medium tanknak van szánva, nem elég mozgékony hozzá. Felejtõs mind a kettõ.

Elõször én is csak a Panther felé leküzdendõ akadálynak vettem meg, de annyira fun volt, hogy késõbb visszavásároltam.
Noooooorrrrmmmaaaalllliiiisss? A VK3002DB az egyik legjobb T7 med. Ok, hogy kicsi az atutese, de minden lepattan rola. Gyakorlatilag heavykent hasznalhato. Jo az! Tanuld meg hasznalni es imadni fogod 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer