banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    aha én meg múltkor a batchat arty ágyújával, a lorraine 155-51-l 125 sebeztem az IS-7es elejébe, és amúgy is ilyen 200-t szoktam a nagy páncélba, szóval tényleg nagyon op. Egyébként 5ös arty nem igazán szokott 1000-t sebezni max papír páncélba. egy e-100ba mondjuk egy t92 normál lövedékkel jó ha 1000-t sebez, ha hozzávesszük azt, hogy 40 sec amíg betölt, baromi lassan szűkül, írtó pontatlan, akkor talán már nem is annyira OP az. Ezzel szemben mondjuk egy obj268 vagy 14 secenként lő 1000 ket iszonyat pontos, jó átütéssel, jó mozgékonysággal, jó rejtőzködéssel, de a TD nem OP :D:D

Elvan túlozva ez az arty téma, max azért tűnik OP-nek, mert koncentráltan szoktak lőni. Viszont a 4-5 arty tényleg sok meccsenként, de a 4-5 TD is... 2-3 elég lenne ebből is meg abból is