World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csata: Redshire 2012. június 6. 23:11:07
Jármû: M103
Szerzett tapasztalat: 2 005
Szerzett kredit: 66 340
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun
8 kill
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
totál be kellett b*nom a stressztõõ XD
indultam ezen a D-Day ESL kupán....
5. csata = 40hp-s M4 sherman kiszedi a 360hp-s M4 Shermanemet egy lövéssel és 12. lettem.... ha ezt megnyerem akkor 500gold.. ha mégtovább jutok akkor mégtöbb, akár 7500... DE EZ VALAMI KIB** IDEGESÍTÕ!
amikor épp lemaradsz a nyereményrõl :@@@@@@
I LOVE WOT XDDDDDD
Az nem lehet, hogy ha IS-bve ülök akkor már ugrik is az összes gyökér IX/X szintû játékos, hogy én pls én hagy menjek a Kubukli gyerekkel.
Csaby
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Erre beindul a fikázás. Én méltatom a képességeiket majd megpróbálok forogni egy közben mögéjük került T44-gyel (nálam IS). Mit csinálnak a barmok: ketten kezdenek el engem lõni. 3-15-re kaptunk ki 64% kezdeti win chance-rõl és a végén nem is lõttek csak engem osztottak.
Mi a faszért nbem lehet a kezdeti faszságot elismerni és arrébb menni néhány 100 métert?
Nem tudnátok esetleg olyan fórumot mondani, ahol Account cserék lezajlhatnak?
Ha itt lenne érdeklõdõ, akkor leírom gyors az infokat.
Ami csere tárgya lenne: acc-acc-ért& e-mail + e-mailért
Garázsban:
-Pzkpf VIB Tiger II (T9 motoron és E75ön kivül felfejlesztve/szerelve) - 32k exp
-Jagdpanther (lánctalp és ferdin kivül maxra fejlesztve/szerelve) - 47k exp
-AMX 13 75 (rádión + amx 13 90-en kivül minden fejlesztve/szerelve) - 40k exp
-T25 (T5 med tank)
-KV5 (T8 heavy)
-T29 (2. motoron és T32-n kivül fejlesztve/szerelve) - 20k exp
Kifejlesztett tankok: Wespe, M4 sherman, M37, KV-1S, A20, SU76
Emellett az accounton: 350K ezüst, 200 gold, 15k szabad exp
fõleg USA orientált (Heavy és med) account érdekelne, de mindent meghallgatok Írj privát-ba ha esetleg érdekel!😊
a rohamlöveg és a páncélvadász is más ugye.. ezért nem is értem miért vannak ezek a TD ágak így össze vissza :S
Csaby
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Csaby
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
- 8.8 cm PaK 43 L/71
- 10.5 cm K 18 L/52
Az nekem kell.
Amúgy van valami hír róla, hogy a teszt 2. részében gyengítettek-e a franciákon?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kivéve ha kevés a kredited, és farmolni akarsz. Arra jobb a 88-as.
Látom mindenki gyûjti az utóbbi idõben.
És megtetszett.<#banplz>#banplz>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egyszerûen nem kell vele játszani...
Már kb. 1 hónapja nem játszottam. Felléptem ma, egy kör, két lövés, két találat 90mm-sel egy KV1-be. Egy 0%, 1 track. Engem meg kiszedett a trollgunnal.
Kilépés és kész. Ideje sem volt felbosszantania. Megyek kicsit repkedni, ha már wargaming.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.