banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Szerintem nem nagyon éri meg a fejlesztett torony. Minimális pluszt ad: +50 HP, +20 méter látótáv és 20 mm-es vastagabb az oldala, és valami 0,15 RoF a ZiS-24-nél. Cserébe 8,6 tonnával nehezebb és ott van rajta egy második torony. Ami pont annyira nyeli be a sebzést mint amennyire gondolom. Annál a toronynál a második töltő ott van fenn a kis toronyban és elég gyakran meg is pusztul. A hull down pozición is sokat ront a fejlesztett torony, az alapon kévő kisebb kupolát jóval nehezebb eltalálni közepes távolságok esetén.
    Én gondolkodás nélkül visszaraktam volna az alap tornyot, ha avval is kompatibilis lett volna a ZiS-24. De amikor még játszottam vele nem volt rá lehetőség, csak egy későbbi patchben, amikorra már eladtam ezt a szerencsétlenséget.

A videóként belinkelt csata tényleg jó volt. Csak egy komoly ellenfeled volt a Tiger. Amennyire meg így meg lehet állapítani a találatokból a többi csak összevissza lövöldözött rád. Ilyen esetekben nagyon jó a KV-4.