World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek meg mi baja van? <#fejvakaras>Mi az hogy repülök? Ki vagy te itt hogy eldöntöd hogy repülök? Mi az hogy magyarázat? Nyugi már. Nem tartozok én neked semmivel kispajtás.

Utolsó húzás? Miért mit csinálsz? Lelõsz egy Tigris tannkal? Álljon már meg a menet!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát én rég röhögtem ilyen jót, leírják a németfanboy jellemzõit, erre rögtön feltûnsz a színen. Amit írtál azok kb ki is merítik eme kategória jellemzõit 😄. Ha még a játékban is valami Wittman vagy hasonló a neved akkor lefosom a bokám 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gyütt a sok talpas ruszki muzsik, olyan sokan voltak, hogy kifogyott a goló a királytikrisbõ.... Nu akkor ezek mögkerülttek és hátulról megabuzálták a téharmincnéggyel, de még akkor is kellett vagy húsz tank, mert olyan bénák voltak a ruszkik...

Valahogy így...

gurubefree
#138402 erre jobban jarsz ha magyarazatot adsz ...( btw ez volt az utolso huzasod !!) ehez hozzavagom a "naci"-zasod es repulsz

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

És ha nõ a páncélzata? Attól még ugyanúgy ki fog gyulladni.
A 122-es D25T 175-ös átütése továbbra is siralmas ráadásul ezzel kell majd farmolni a tier IX-es ST-I-n! a BL9-es ágyúig!

A leggyenébb ágyúval felszerelt tier IXes tank lesz amíg meg nem lesz a BL9 rá.

OP ruszkik?

Nézd már meg az E75 meg a VK45 milyen ágyúkkal kezd.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szerintem hagyjuk....megnézném azokat az embereket akik mondjuk nem kapták volna meg...mondjuk elõbb lett volna a opanther-es csere meg az új német td beváltása stb... és csak most jönne az hogy t34-bõl prem lenne vagy is4-bpl t10-es..jaaaah hogy addig lehet eladtátok volna a picsába de hát biztos én gondolom rosszul...
😊

Mondjuk az amx12 se leányálom, de legalább mindenhol ott lehet vele lenni idõben, szóval scoutolásra jó. Sajnos ezt a szerencsétlent is feldobja az égbe az MM, de legalább jó alapozó a szemétláda tankokhoz.

A KV-4 páncélzata nem nõ a 7.4-ben? De. Kisebb méretû lett az IS-x széria? Igen. Nagyobb lett a KT? Igen. A magas tierû szovjet/amerikai TD-k jól rejtõznek? Igen. A Ferdi és s JT? Szarul. Lehet, hogy mondjuk egy ISU-152, vagy opjjektum lassan tölt, pontatlan, de ha talál, akkor bebasz 900-1000 HP-t, míg egy Ferdi jó esetben 500-600 körül, ha épp nem pattan. Vagy ott van aJgPz IV rohejes top lövege.

Tegnap még volt úgy 8000XP az AMX12-ig, de az egyik meccsen úgy felhúztam magam, hogy váltottam freeXP-t, arra ügyelve, hogy még a lehiggadás elõtt megtörténjen a tranzakció. Kicsit izgultam, nehogy idõ elõtt lenyugodjak. 😄
Hát Pali bácsi kimondottan a kedvencem. Kár hogy már nincs meg tõle a TankKönyv. Nagyon jó...fú...érted? Ferdinánd a legjobb mert 200 mm! Érted? 200 mmm! Hülye béna ruszkik...nem tudtak ilyet!

Azzal hívta az SPG supportot meg a stukákat.... Lesz majd itt is 😊
Bár szerencsére CWn csak, ott meg csak minden napfogyatkozáskor fordulok elõ.

Kár azon rugózni, hogy a német tankok rosszabbak, mert nem igaz, és a különbözõ nemzetek tankjai más játékstílust igényelnek. Az meg, hogy pattog valami mindenkivel elõfordul. IS-4-el is pattogtam KV-1-rõl meg JagdPantherrel PzIV-rõl. Ma.
noname23
"NEM ERÕSEBBEK AZ OROSZ TANKOK A NÉMETEKNÉL!"

Megéltük ezt is<#nevetes1> emlékszem mikor még tavaly kövezés járt mert ami orosz az op, és hiába próbálkoztunk páran megmagyarázni az olyan volt mint szembe úszni az árral akkor kissé hanyagoltam is a fórumot a sok beszûkült miatt.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ez megtörtént. Nem vágom mi a gond, de mind1.

Vagy a Tank könyvet Földi Pali bácsitól. 😊

Az egy csoda könyv. A lángoló világ 1976-os kiadásával van pariban, csak a másik oldalról. 😊

Hát az elsõ világháborúban még természetesen gyalogos volt...de tudtommal volt valami parancsnoki páncélosa. De nem volt az a kimondottan harckocsizó, õ inkább parancsok volt.

Én most tologatom a T54-et LB1-el, nem olyan vészes az. Úgyis seggbe meg oldalba kell lõni az ellent, arra elég az LB1 is.

Az AMX40 az sokkal-sokkal fájdalmasabb. Nem véletlen pityeredtél el tõle.

patnher--> p2 P2--->e50 csak ez az amit hiányoltam végülis... és már nem is lehet mert eladtam õket a picsába. én nem mondtam hogy nem akarok prem tankot 1 szóval sem. Eltudnék képzelni hogyvkp-t is betehetnék prembe ennyi erõvel! jah és arról nem is szólok hogy jönnek az új td-k...de ez már csak olaj volt a tûzre..😉
Tényleg, Rommel effektíve ült tankban, vagy õ "csak" hadvezér volt?

Mert akkor érthetõ hogy a sok Rommel miért hal meg... nincs hozzászokva a tankvezetéshez.

Az alkalmatlan sofõrök kimaradtak.
Akik a rajt után nem mozdulnak, te mögöttük vagy és kikerülöd, de mire kikerülöd elindulnak, persze egybõl fordulnak és megakasztanak. Persze nehogy már õk tolassanak vissza, ezért akaszkodnak rád amíg csak tudnak,plusz beléd is lõnek mert mit képzelsz te magadról...

Vagy nagy nehezen lendületet veszel egy lomha géppel, mire õk keresztbe vágnak elõtted,és kezdheted elölrõl.

Vagy épp ki-be bujkálsz két lövés között mire mögéd áll, és nem veszi észre (vagy nem akarja észrevenni) hogy útban van , nem tudsz visszahúzódni ezért kilõnek.

Ugyanez. Egy olyan géppel van amivel 300 lövéssel sem tudná kilõni azt a gépet amit te pofozol, de azért addig addig lábatlankodik melletted- mögötted míg csak beakaszt és kész a baj.
<#nevetes1> Nem azt mondtam, hogy a többi erõsebb (bár azért mondjuk felmegy bennem a pumpa, amikor például a Ferdi 128-as lövedékeit csak úgy nyeli nulla crittel a KV-1 oldala, vagy ugyanezzel a löveggel a rohadt kis AMX 13 xx pattan). De a legtöbb nerf ezt az ágat sújtja. Nem is olyan rég volt, hogy valamelyik Tier 6-os mednek teljes kussban nerfelték egyik pillanatról másikra a páncélzatát (itt a fórumon is volt róla szó).

Ami van free xp, azt arra tartogatom most, hogy ha meglesz a T54, rá tudjam rakni a nagyobb sipkát és az ágyút.

Szal az amx 40-en valahogy át kellene vergõdnöm. Egyik havernak van vele top gunja. Ne kérdezd hogy csinálta. 😊

Mert a 300 forintos Legyõzhetetlen Tigris mellé megvette az ugyancsak 300 forintos Legyõzhetetlen Rommel címû könyvet. <#wave>

Nem vágom mit nem értesz...
Te elvbõl vagy nemtommiért nem akartál se ingyen prémtankot (mert az usa) se ingyen tierXet (mert az orosz). Ezek mint be voltak ígérve, aki kihúzta megkapta.

Milyen beígért német dolgokat hiányolsz?

(az egyetlen ami jogos hogy csúsznak mint a fene, de ettõl eltekintve minden jön csak kb fél évvel késõbb).

így globálisan? 😄 Nem is tudtam, oroszok buffolva lesznek. Amennyit sírtatok ti itt lassan máfél év alatt, hogy a németek nerfelve az oroszok buffolva lesznek minden 1es patch alkalmával, kb már ott kéne járni, hogy a német tier10es egy tier5ös tanknak felel meg az orosz tier10es pedig egy tier15ösnek. Így mikor a maussal mész kb annyi esélyed van az IS-7 ellen mint egy loltraktornak a t110 ellen. 😄😄😄
Van PATTON klan. 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

A fõ vicc, hogy Rommel, Whittmann dögivel, de egy Hothot, vagy Pattont nem látok.

noname23
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. június 6. 15:28:35
Jármû: T110E5
Szerzett tapasztalat: 1 752
Szerzett kredit: 99 606

23 lövésbõl 22 talált és nem kapok mesterlövész plecsnit L0L
bezzeg máskor meg szarabb körökért csak úgy dobálja WG fail achievements

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nemtom, de ez nem csak tankos, több benne az FPs mint a tankolás.

omg büdös volt??% az volt büdös és undorító hoyg a beígérteket rohadtul nem tartották be...csak az amcsit és az oroszt..-.-'' nah akkor mi is a büdös??? 😊
Tank Ace-re gondolsz? Minap néztem róla videót, hát nekem elég ergyának tûnt.
Ez jó 😄

Lépd át az amx40-et free XPbõl, és utána nem fogsz csalódi Jeanne D'Arc népében...

wot nick: PsychoTrooper

kösz
Najó. Ha még egyszer valaki úgy kezdi a mondatot, hogy neki csak német tankja van és ezek után közli, hogy a többi nemzet erõsebb, azt rituálisan lemészárolom és teliholdkor feláldozom a führernek.

NEM ERÕSEBBEK AZ OROSZ TANKOK A NÉMETEKNÉL! Tudom, mert van mind a kettõ. A franciáról nem tudok nyiltakozni, az amx-40-ig jutottam, sírtam kicsit és visszaültem a szokásos tankjaimba.

Gyerekek, tényleg: volt egy másik nagyon várt tankos MMO (mondjuk amikor várták itt sokan, akkor elég ótvarul nézett ki), mi van azzal?

Aki Rommel meg ilyen neveket választ, az szinte mindig rettentõ hülye...de mivel a név kötelez azt hiszi õ is zseniális hadvezér és elõre...és egy perc múlva elhalálozik a remek hadvezér

Végülis nem szerepjáték ez hogy Rommel ne üljön BT2-be.

Ja. Olyannira így van ez, hogy KV4-el 30 csata alatt töbször gyulladtam ki, mint úgy 3000 csata alatt némettel.

Mellé extra pontatlan és alacsony pen-û ágyúja van alapból, amit még majd a tier IX-es ST-I-n is használni kell majd...

BDR G1B. 😊
A másik kedvencem, mikor jön olyan névvel, hogy Rommel_999, BT-2-ben ül és nem bírja bevenni a kanyart himmelsdorfon. 😊

Szuper... akkor a worldoftanks.eu fõoldalon megtalálod a cuccost.

itten e

Bár most írják hogy bezár a szerver, frissítik, lesz új verzió. De addig is a klienst lekaphatod, utána csak egy kisebb patch fog szerintem kijönni.

Hát, nekem csak német vasam van, amikor elkezdtem a játékot, elhatároztam, hogy elõször a teljes német ágat kihúzom, utána meglátom, hogy merre, hogyan. Sajnos a hátrányokkal és a nerfekkel együtt kell élni annak, aki ezt az ágat választja. röhejes, hogy míg a következõ patch-ben a szovjet cuccok buffot kapnak, addig a németek szokás szerint nerfet.

Senkitõl nem zárták el hogy ingyen szerezhessen prémes tankot (T34) és tier 10-es tankot (IS4). Ha neked büdös volt, az a te egyéni szoc problémád, én élvezem az ingyen prémtank áldásait (Tier Xre nem vágytam, én jobban örültem volna ha marad az IS4 Tier IXben).

Nyilván olyan dolgok nem történtek mint az hogy a német kollégák pl kaptak ingyen E50et ha volt P2-esük amikor az E50 kijött, illetve P2-t ha volt P1-ük.

de a tesztkliens? azt gondolom hogy a WOT oldalán, de többet nem tudok.
am látod: kikapcsoltam a caps lock-ot 😊
Metalmilitiakid
Na igen 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

De akkor meg ne állítsd be a német tankokat úgy, hogy szarok, mikor nem azok. E-50 1vs1ben medek közül legerõsebb(ESLen csak ezt használtam) E-100: 2 löveg is van lehet választani, a remek 128as vagy a nagyott durrantó 150es. A 150esbe goldot kapsz a CWre akkor a legpusztítóbb heavy a játékban. Gold nélkül randomban bõven elég, lehet vele lõni a tier8-9eket simán, kritikus pontokat tier10eseken is. Nézzük mi van még, ott maus, na olyan nekem nincsen, viszont jó páncélzat sok hp. Bázisvédelemre ideális, szoktuk ezt is használni CW-n. Lentebb e-75 nagyon régóta már a legjobb tier9 heavy. A med ág szintén végig kellemes. TD-k: td fanatikusok többsége szerint a német td-k a legjobbak. JT, ferdi Jagdpanther jó tankok mind. T95 túl lassú, object meg alig talál el vmit kis túlzással. Szóval nagyon is jók azok a német tankok. Csak minden nemezet kicsit más, ha más játékstílus fekszik neked ki kell húzni a franciát ahol lehet gyorsan furikázni, vagy ha jó közelharci gép kell akkor ott az orosz ág stb stb...
És rendszerint valami panzerwaffe-s névvel nyomul, esetleg Michael Wittman sokadik reinkarnációja (ennyi Wittmant egy játékban nem lehet mészárolni). A taktikája általában kimerül a bázis körüli kempelésben. De ha meg is indul, abban sincs sok köszönet, mert mûvészi szintre fejlesztette a rivális hevik elkerülését, és valami sokkal körülményesebb útvonalon vesztegeti el a csapat idejét. Idõnként váratlanul és huszárosan meglódul elõre, tévedhetetlenül meg is találja a kereszttüzet, de eszébe sincsen hátrálni. Ráfixál egy célpontra, és ott döglik meg hõsiesen.

A tehetségtelenségével csak a kitartása vetekszik. Az Úristen nem ment meg attól, hogy elbukdácsoljon az E-100-ig, amit aztán másodpercek alatt képes kinyíratni, míg a csapattársak tágra nyílt szemekkel kamilláznak, hogy hopp ott szállt el a top tierünk...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

azért egy t10-es csatába sokat számít hogy mennyit szakítasz a másikról! És igen a pontosság nagyon jó azért emeltem ki csak ezt a németek közül.
Semmi baj nincs az alacsony pennel a német oldalon. Annyira pontosak az ágyúk, hogy messzirõl is lõheted a gyenge pontokat. Amikor orosz tankkal a tank közepére célzok, imádkozva, hogy eltalálja, a némettel még vígan lövöm a parancsnoki kupolát, vagy a tank alját.