A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #193969 lorraine 155-51el ha hiszed hanem van olyan csata, amikor többet mozgok, mint az összes TD-nk együtt véve.
Egyébként én itt lezárnám a vitát, nem szólók többet hozzá az biztos.
Egyetlenegy dolog bosszant igazán és ezért is szoktam az artys post-okhoz hozzászólni, ez pedig az, hogy én személy szerint azért jövök fel sg fórumra, hogy valami érdekeset olvassak. Például most éjfél körül megnéztem van 100 új hozzászólás. Elkezdtem örülni, hogy jönnek a képek és a vélemények a tesztszeróról. Erre mit látok már megint. Beindult az SG-s arty hater B-közép. Annyira de annyira unalmas már. És ez a legbosszantóbb az egészben, hogy az érdemi hozzászólások elvesznek ebben az idióta floodolásban, amiben most én is részt veszek és amit az arty haterek genreálnak nap mint nap