World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Ezaz, rájuk szóltam és összeszedték magukat 😄

Gyõzelem!
Csata: South Coast 2012. június 6. 11:58:47
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 2 406 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 27 510
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Elit lövész

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Imádom amikor egy Amx12t vel egy viszonylag egyenlõ erõsségû csapatban elszaladok scoutkodni, rohadt mákom van, sikerül kiszedni az egyetlen artyjukat (S51) meg valahogy kimákolni egy elõször nem rám figyelõ Pershing et. Ezután már életem árán feltartok egy VK3001P t, meg egy KV3 at, a pálya legszélén, hogy már sehova ne tudjanak visszaérni. Meghalok felnézek és a csapatunk meg nagyban halott a másik csapat meg virul. Már tisztára azt hittem, hogy közben õk létszám fölényben és arty támogatással aláznak, hát nem...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

A látótáv eddig is mehetett 500 méter fölé. Viszont 500 méternél messzebb nem láthatsz.

Szóval lehet a látótávod 580 méter, de ha 560-ról vennéd észre a tankot, azt csak 500-ról fogod. Ha viszont 480-ról 580-ra növeled a látótávot, és az ellenfél mondjuk rejtõzik, és te 480-as látótávval 300 méterrõl vennéd észre, akkor 580-assal majd 400-ról fogod.

Szal a látótáv mehet 500 méter felé, de 500 méternél messzebb nem fogsz látni.

Hacsak nem változtattak valamin, amirõl nem tudok.

Nem hallottam ilyenrõl.

Arról van információtok, hogy most az új skill /perkekkel a látótáv mehet 500m fölé?
Mért nem látok semmit?
Csak a html taget.

Ha mindkét kukker fent volt/de ahogy látom az egyik biztos hiányzott/ és folyamatosan mozogtál,úgy hogy elkerülted az enemy medjeit,akkor ez jó kis gangbang party lehetett.

Meg persze az ellen batmobilával😊.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Neked ez egy paradicsom volt rudii! 😊 Ha nem futsz össze a t54-el, akkor nagy buli lehetett😊.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Ezt rosszabb volt látni az artystáknak 😊
I love you wargaming!

[/url][/img]
Trabant93
Autoaim meg a külsõ nézet csodákra képes 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Volt olyan hogy CW-n kiállt a semmi közepére, a kapott parancs ellenére, aztán csak nézett amikor az artyk seperc alatt kiszedték 😄. De a kedvencem az amikor írta, hogy azért szar a találati aránya, mert lövéskor külsõ nézetbõl nézi a tankot, mert az olyan szép 😄. Persze autoaimmel, aztán még csodálkozott is a hitbox skin + autoaim miért nem céloz automatikusan modulokat 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trabant93
Biztos a sok irkálástól csapágyas lett az ujja 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

szerencsére amikor beszélt ts-en csak ennyit hallottunk grsrsrsrtrrrsrsrssttsssrrrssrsr 😄 A chatet írkálta mindig tele xd
Trabant93
Gondolom amiket most írt,ahhoz hasonló dolgokkal töltötte ki a játékidõt,nem pedig az aktuális eseményre figyelni és játszani.

Nekem még klántársam is volt, ott verte ki elõször a biztosítékot a dolgaival.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trabant93
Szóval akkor innentõl kezdve jöttek ezen dolgok vele kapcsolatban,a többi meg ugye rá,amikor irtátok,hogy mennyire nem tud játszani agyának hiánya miatt amit valószínû hogy bakui gázolaj tölt ki 😊

..a hulyeseged faj...
Augusztus, kb.

Königstigrincs
FÁJ AZ IGAZSÁG EMBEREK..... 😊 LÁTNI VÉLEM.

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Szerintem már az elejétõl jött a hagymázas elképzeléseivel, szóval valahol a 3. percben, az elsõ hozzászólásával egyidõben. 😊

Trabant93
Amúgy arra kiváncsi lennék,hogy Mátyás urunk mióta lett köznevetség tárgyává?

Az új világrend úton van, minden a miénk lesz és te nem tehetsz ellene semmit. Agymosott zombijaink sokkal többen vannak nálad. 😊

Trabant93
Te se pajtás,de azért ha ráérsz,mennék veled egy 1v1 csatát,de csak HE-t viszek,le ne sérülj 😊

Königstigrincs
látod pont errõl beszélek, te is közéjük tartozol, 😊 semmit sem tudsz rólam apafej. 😊

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Gondolom fájt nekik, hogy a PzIII és az AMX40 át tudta ütni HE-vel.

Trabant93
"De megmondtam hogy negyere erre mer negyen elverlek he".Idézet egy ismert figurától😊

Jogos. Tegnap volt. Akkor lehet már tegnap óta letargiában van?

Sunsetjoy
Az tegnap kezdõdött, nem?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

És ez milyen bolygón számít történelemhûnek?
Ez a legkésõbbi modell: link

WoT: Nishizumi77

45 éve ezen a napon kezdte el az arabok anális abuzálását Izrael, majd hat nap alatt le is rendezték az egészet. Ez fáj ma neked, mi? 😊

Sunsetjoy
Annak idején még KV elõtt én is szerettem, sõt a T-46 után imádtam .)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

hát igen, ez az én keresztem 😞

Gottfried
Jelenleg ennek kevesebb mint a fele a páncélzata.Eddig is OP volt a 85-ös ágyúval (ezért is tartottam meg 😊) de ezzel a páncélzattal nagyon brutális tierIV tank lesz.Azt hiszem le fogom porolni.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

..mindenkinek megvan a maga perverzioja 😄
Egy megjegyzést még, mielõtt távozol:

Csak azt ne hidd egy pillanatig se, hogy te tájékozottabb vagy a világ helyzetérõl bármelyikünknél. Egy szûklátólörû kis görény vagy, aki feketén fehéren látja a világot, amiben szerinted minden rossznak a zsidók meg a illuminátusok, vagy a jó ég tudja ki az oka.

Nézz be egy elmegyógyintézetbe, fogsz találni legalább húsz ápoltat aki mind azt hiszi magáról hogy jobban látja a világ összefüggéseit mint bárki más.

És a WoTot ne bántsad csak azért mert neked nagyon nem megy.

Na, most már eltakarodhatsz.

tudom, de engem az ilyen zombik szórakoztatnak 😛

.. nagyon jol tudod h a tenyek nem kepesek zavarbahozni emberunket..
Báááááá....
Eddig nem nagyon voltam képben, hogy ki is az a mátyáshun, de most már mindent értek 😊 Fõleg, hogy elolvastam az effis kommentet 😊

Az aláírásán fetrengek a röhögéstõl 😊 Csak megéri fórumozni 😊

Vazzzeeee Matyi mit szivtal??? Sodorsz nekem is egyet belole?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

8k körrel a hátad mögött
üdvözöllek a zombik között 😊

..nem megy a banlista, h ez az agyhalott megint itt van?
Solten
Matyas, ez a szappanoperak celja is... <#zavart1>

Saor Alba

Ha nyolcasok közé dobna az teljesen jó lenne. Én a 9-10-el nem vagyok kibékülve😊
Königstigrincs
wot= elvont embereknek találták ki akik nem akarnak tájékozódni a világ helyzetérõl ezért inkább a napi 24 órájukat wotozással töltik el, az új világrend meg azt tesz amit akar ,ez a cél még több zombit termelni mindegy hogy hogyan... 😊 gratula játékosok mindenki nagyon ügyes csak kár hogy összekeveritek a tehetséggel mert ez csak egy csaló játék amit nektek is tudni kell az elmétek végén . 😊 wot=az új világrend elvonókúrája ...jó kufircolást nektek😊

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Nem revolvertáras.
Nem akarok hiú reményeket kelteni, de nekem az m4-el sokkal jobban megy.
Nem az, hogy élvezem a játékot vele, de nem kapok idegbajt minden kör elején, és néha még jó köröket is tudok vele menni.
Sõt, volt, hogy vesztes csatánk volt, de az ellen megdicsért.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem a heavy csak az 50 100-tól kapja meg.

Nohab
Ezzel ösztönöz a játék a további fejlõdésre.
Valaki lenne kedves elmagyarázni, hogy miért jó, hogy 5-ös, 6-os tankokat bedob a 8-ö-esek közé?
Engem felidegesít, hogy sok esetben még hátulról se tudom megsebezni, azok meg ha szerencsém van 3 lövésbõl kilõnek.