A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Greenscape #193805 En most szenvedtem ki az ST-I-t. A KV-4-nek azert vannak jo tulajdonsagia is a sok rossz mellett.
A top agyuja tenyleg fenyevekkel jobb mint a stock.
Beforgatva meg a tier 10-es heavyket is zavarba hozza mikor pattognak rola(persze ha a jatek istene is ugy akarja).
Ha lehet este 9 elott menjel vele mert akkor eleg surun top tanknak rakja. Kesobb mar szinte mindig 10-es csatakba szoptam vele. Mondjuk miota van a craditert gold ammo beleraktam 10-et a biztonsag kedveert mert a 285 koruli pennel mar van mit keresni ott is. A damage viszont szart sem er ilyen ROF mellett.
Az ST-I viszont mar mas kategoria. Lassu az is, de a 122 mm M62-T2 nagyon fasza a stock gunhoz kepest. Szerencsee nemem mar megvolt az IS-8-rol igy azzal tudtam kezdeni csak a tornyot kellett freebol kihuzni.