World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor játszottam vele mikor még kv is op volt, jobban kerestem mint a monstrummal pedig elsõ sorba másztam a gyorsasága miatt és mert nem tudtam a seggemen ülni.
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. június 5. 17:44:04
Jármû: T28
Szerzett tapasztalat: 2 790 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 774
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kolobanov Kitüntetés, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun
És szerintetek t28-nak nincs esélye medek ellen.Heten maradtak ellenem.Az E75 100%-ról egyedül szemtõl szembe közelrõl csak hab volt a tortán.Ja meg külön köszönet a lorraine-nek hogy a seggét mutatta.
Double credits earned for the following tanks:
M4A3E2
M4A3E8
M5
M10
M7 Priest
StuG III
Grille
Panther
Marder II
50% Discount on PzKpfw IV
Discount premium accounts:
3 days for 250 gold
7 days for 650 gold
Crew training rate doubled.
50% off consumables.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Úgy értem, az akkori eventnek nincs még meg a kiírása, nem?
Saor Alba
- HE mindent jól sebzett
- minél nagyobb tierbe lõsz, annál többet ér
Most ugye a fentibõl mindkettõt kinyirták a kozákok...
Amúgy meg sztem Stug a legjobb most a kicsik közül.
Amúgy miután a KVt sok németfan örömére kiütötték a farmtankok közül, állitólag a su85 még játszható farmtank.
De majd a többiek megmondják, hála az égnek nekem jutott az ingyenes T34bõl, szóval ha nagyon kell a pénz azzal megyek (meg amúgy is szeretem a hulldownt).
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
ゾルターン
Egyébként én is jobb szeretem az T-34-et<#idiota>#idiota>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
igazan alacsonyabb tier-u masinakkal lehet eff.-et ( ez nem jelenti azt hogy T10 nem lehet de egy T1-T5 jargannyal latvanyosabb ) emelni foleg az OP masinakkal . ez ertheto is mert mas jatekstilust igenyel , es az emberek nagyobb resze sokkal eredmenyesebb kissebb tankokkal .
ゾルターン
Itt egy vicc post a tigris tankról, ahol a hozzászólók közé beszabadul egy önjelölt nácivadász.
a 700at ki tudnád javítani 600ra? eszerint:
Table of efficiency rating values
less than 600 Bad players (~ 6%)
600 - 900 Players below average (-25%)
900-1200 Average players (~ 43%)
1200-1500 Good players (~ 22%)
1500-1800 Great players (~ 3%)
more 1800 Unicums (~ 0,5%)
xfire: kistekila
Elsõ próbálkozásra leráztak, mondván az a legfontosabb azonosítója az accountnak.
Erre írtam nekik, hogy rendben van. A loginnevet hagyják meg, de az értesítési címet azért jó lenne, mert törölni fogják a régit és így nem fogok tõlük semmit sem kapni.
Erre írták, hogy végül is megoldható a dolog. Bekértek 1-2 spec. adatot és megoldódott. Egyedül a Beta Tester státuszt vesztettem el a fórumon és a hozzászólásaim számát.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro