banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Szerintem baromi nagy hiba volt a gold ammót creditsből vásárolhatóvá tenni. Pont az ilyen értelmetlen dolgok miatt.

Eddig egy PZ4-es fosott egy KV-1S-től jogosan, mostanában meg aki béna skillből megverni a többit az veszi a gold ammót (pedig van annak szépsége, hogy megkerülve sunnyogva a sebességet kihasználva megvered a nálad sokkal erősebb tankot). Sokat segít ez is a balance-on.

Nem látok benne rációt, hogy egy gyengébb tank így szerezzen előnyt. A kihívásból vesz el így rengeteget.

Mondjuk valószínű csak én vagyok ilyen állatfaj, hogy én nem veszek prémet, nem veszek gold ammót, és nem vettem még eddig semmilyen felszerelést egyik tankomra se (javítócsomag és gyógyítócsomagon kívül)... Se távcső, se gyorstárazó, se semmi... Valószínű, hogy én csinálom rosszul ezt a dolgot.

Persze nem téged akarlak megbántani. Mindenki úgy játszik, ahogy akar. Ez csak egy vélemény.