A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na. Most akkor elmondom, hogy fel is fogd. Itt ma arról volt szó, hogy mit élvez az ember azon, hogy mindig veszít, szar a statja. Nem tudom, felfogod-e piciny agyacskáddal, hogy jelen helyzet a válasz a kérdésre, amit szerény személyem prezentál. Miszerint hiába veszítettem el ma 30-ból 20 meccset, mindig ott voltam a top3-ban, jó xp-vel, jó zsetonnal. Ezt élvezem, ez a játék számomra, hogy jól teljesítek. És ezzel, hogy leírom ezt az statos dolgot mindig, pont az olyan idiótáknak bizonyítok, mint te. Hogy jól érzem magam úgy is, ha vesztek, hiszen jó eredményeket érek el. Leírjam mégegyszer?
Nem tudom ezek után képes vagy-e ezt felfogni, mert parasztságodon kívül szürkeállományból sokat nem mutattál fel ezidáig.
Teccikérteni a mutatványt? Ennél egyszerűbben tényleg nem tudom leírni.