World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De azért a vezetõktõl elvárható lenne a normális stílus, és nem kéne lehülyézni nyíltan a playereket stb, elég hosszú a lista.

WoT: Nishizumi77

Amióta, anno a blogomra valaki "fagyasztott maláj kurvák" keresõszó kombinációval jutott el, nem nagyon tudok már csodálkozni semmin.

Szvsz Storm meg Serb nélkül nem menne ez a cég, lehet õket kritizálni meg utálni, viszont valszeg õk azok, akik dolgoznak is.

A nélkülözhetetlen emberek csapdája a céges világban. Egy új menedzser mindig ezekkel kezdi a kirúgást.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Meg tudok nézni mindent, azt is, ki hol linkelt. Vicces dolgokat találni néha.

USA

Ja, miután a community erõsen megcáfolta az állításukat stb utána már azzal jön hogy nem ért hozzá, de azért végleges marad 😄

Azt meg tudod nézni, hogy melyik országokból nézik a weblapod a legtöbben?
Szuper

Ferdit már nem akarok mert nem vagyok valami nagy TD-s. De van egy SU-85-öm amivel jó terroroskodni és van egy Jagdpanther amivel még T7-ben elboldogulok. Másik csövet ajánlasz rá vagy alapból maga a Jagdp. nem tetszik?
Eagle16
Ja. De amúgy feleslegesen erõlködnek a témán a hivatalos fórumon is.
Storm azt mondta hogy õ nem ért hozzá annyira, ezért nem folyik bele a vitába, de a változtatások véglegesek...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na most meg is történt, Batchat-bõl úgy lõttek ki tesztszerveren, hogy mind a három faszim kihalt és még maradt 184 hp-m. Tier 7-es francia arty, közvetlen közelrõl, TD módban, majdnem full hp-n voltam mikor meglõtt.

pedig lehet, hogy a te hozzáadott értékedtõl világosodott volna meg mindenki. 😊

Mighty
Újra jönnek a >7-7 artis meccsek? Mindig is utáltam a TK-t, de ha ez lesz, nem fogom kímélni õket...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Meg a bunkó SerB és Storm párosról volt még szó.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Eagle16
Valami vita volt hogy jók voltak-e a német tankok vagy nem...nem tudom pontosan, átugrottam az összes ilyen hsz.-t 😄 Azt hittem sose lesz vége.

Huh 1300 hsz három nap alatt. Ennyit már én se olvasok vissza. Mi történt kijött a 0.7.4 teszt 2?
Eagle16
Lehet hogy a WG bevezette a random töltési idõt is 😄

Gunslinger: jó lesz nagyon....én erre már nem tudok mit mondani -.-
Annyival élvezhetõbb lenne a játék ha nem így rakják be az SPG-ket...

WoWP-ba is legalább lehet rendesen harcolni, ott (még) nincs ilyesmi...
Remélem a WoB-ba meg kitalálják hogy legyenek fix parti ütegek, és akkor majd lehet bújócskázni a hadihajókkal is...mert 8km-rõl kiszed majd egy 280mm-es izé...

.
mijki
Mert még semmi sincs kész. A szar WoWP-ot kell csinálni, amit a WoP szarrá fog verni, ehelyett csinálhatnának a hajós játékot, ami megint egyedi lenne a kategóriájában mint anno a WoT.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

CGI-t ki lehet szervezni, game balance-ot nem, õk meg nem értenek hozzá.

CGI-re megy el a typeokból befolyt összeg...
Gameplay meg 0

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Õõõõõõõ,magas a pinged? <#idiota>

de tényleg 😊

noname23
Valaki mondta fórumon hogy 7.65 a T110 épésszel(bia,venti,rammer) maxolható rofja DE nekem 7.68<#guluszem1>
Most vagy rosszul mondta, vagy azóta nerfeltek, vagy csak rajtam nerfeltek mi lehet?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Végülis med, szóval a sebesség fontos neki. Mi más szálljon el rajta állandóan, szembõl támadásnál, ha nem a motor. Talán az egyetlen med, amivel eddig bele lehetett menni a szemtõl-szembeni pofozkodásba néha.

Solten
Szerintem nem nagy szam, na mind1, ha mar felaras a JagdPanther megveszem megint, mert a Ferdi nincs kigrindelve.

Saor Alba

Egyébként amikor tesztszerón csináltuk az E-75-öt (úgy olcsóbb volt), és sajtra lõttük a teknõ homloklemezét, egyszer nem gyulladt ki. Viszont a motor sokszor sérült.

Megvan a Jagdpantherre a 8.8 PaK 43 L/71. Hát, szegényebben halok meg ha ezt nem próbáltam volna ki. Átkozott jó löveg, gyors, pontos és még üt is.
Direkt nyomtam 12 kört tesztszerón E-50-el, hogy mennyire lett gyulladósabb, egyszer sem gyulladtam ki, ellenben a sofõrömet majdnem minden körben kilõtték, meg a motor is sûrûn szállt el, általában elsõ lövésre. Az artyk meg tényleg durvábban ütik ki már a modulokat és a legénységet, korábban sosem fordult elõ, hogy úgy haltam volna meg, hogy hp-m maradt, de az összes legény kipusztult, most teszt szerveren kb. 70 kör alatt kétszer is igen közel kerültem hozzá, egyszer 50B-m 4 legényébõl hármat egy lövésre kilõtt egy francia t6-os arty, másik pont E-50-el esett meg, egyedül a töltõm élte túl az 5 fasziból (meg még elszállt az ágyú, a kukker, a benzintank és mindkét lánctalp), azt egy GW Tiger lõtte és láttam már ilyen kihalós történetet tesztszerveren, orrom elõtt egy IS-8 így murdált meg és közben 60% hp-ja maradt. Nem lesz ez így jó.

Ha erre gondoltál, most adtak ki új verziót, de kötve hiszem, hogy tökéletes lenne:
link
mijki
Elég semmit mondó volt. Azok a pár száz méterre egymástól levõ csatahajók meg no comment. Még mindig semmit se láttunk a játékból.

Ezt nagyon sajnálom, mert nagyon várom azt a játékot. De inkább azt a World of Warplanes-t kell tolni, aminek már van vetélytársa World of Planes(War Thunder) néven. A WoWP egy szar, inkább a Battleships-et kéne nagyobb prioritással fejleszteni, mert így megint egyeduralkodó lenne egy darabig abban a mûfajban. A WoB sikeres lesz szerintem.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Alien69
De Õ (Mátyás) fõleg arra értette, hogy szar géppel az igazi nyomni (szado-mazo). Jó gépen, jó körülmények között sokkal könnyebb játszani, és ebben is igaza van. Me qrvára nem mindegy, hogy az FPS értéked mekkora. Ha már 20 alatti, szaggat a játék, illetve, ez már 30 alatt észre vehetõ, de ugye 24 képkockáig még nem akkora gáz. Nekem is volt olyan, hogy gyenge gépen próbáltam nyomni. SEMMI értelme amúgy. Ha nem megy valami egy szar gépen, akkor totál felesleges erõltetni, mert semmi élvezet nem lesz benne. Tudom, nem 1x volt gyenge gépem. <#ravasz1>
De ettõl még nem hatódunk meg ettõl. Akinek nem megy a gépén, válasszon más beállításokat, fejlessze gépét, vagy hagyja a fenébe, játsszon olyan játékkal, ami megy gépén, oszt csókolom. <#vigyor>

World of Battleships E3 trailer

Már nem lehett felmenni test servere? mert nálam aszt irja rossz email rossz jelszó pedig 100% hogy jó...
viszont scouttal elég a számolgátas, pl innen tudja az ember, hogy campinovkán északról kezdve elég elmenni !F3! ig ahhoz, hogy lásd az ellent (lövészárokból kikukázva, bár az eget kémleli az ágyúcsõ, a periszkóp mégis látja az ellent), nem kell kockáztatni G3-al. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eleve azért, mert nincs olyan hogy meddig látsz el. Van persze egy elméleti maximum (ezt te is ki tudod számolni, és akkor 1 négyzet = 100m alapján meg tudod saccolni a max távodat) de maga az hogy meglátsz valamit sokkal inkább számít a célpont láthatósági együtthatójától valamint egy kockadobás értékétõl mint atól hogy mi a max látótávod.

Élõ példa: ellátsz mondjuk 400 méterig, de mondjuk csak 200m-rõl veszed észre a feléd robogó T50-et mert:
1 - kicsi a láthatósági értéke
2 - a kockán 1est dobált neked a rendszer.

Régebben volt erre egy MOD, de az sem vette figyelembe a + modulokat, pláne a mostani legénységi képességeket, szóval gondolom nem volt értelme fejleszteni...

https://wotinfo.hu

ja, a legtöbb pálya 1000*1000, a minimap 10*10 négyzet, kiszámolod, hogy a tankod meddig lát el és már tudod is.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sztem nem.

prémium nélkül
A dupla xp-s legénység fejlõdésre írom annak akinek azon akadt meg a szeme: is7 tankomban van a parancsnoknak mentor skill+( accelerate crew training bekapcsolva), a legjobban lemaradt tagja a legénységnek a legutóbbi dupla xp-s eventkor körönként kb 5000 xp-vel került közelebb a következõ szinthez kb 1000xp-s kört futva!!
Jaj látom az csak 8-tól lesz 12-ig😄
popey8
Azt meg tudom vmilyen módon állapítani mondjuk a minimapon, hogy meddig lát el a tankom?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nyolc héttel a start után

WOT Armory közlemény: 84 809 oldalletöltés májusban, köszönjük a bizalmat és a figyelmet!

A mai naptól már felbukkan az oldalakon pár WordAds hirdetés. Nem kell megijedni, a tartalom az ingyenes marad.

Cikkek becsült ideje a hétre:

Szerda, legkésõbb csütörtök : KV-4 7.4

Szombat: IS-6 vagy AMX-50 Foch

WOT Armory

D-Day akció, a warplanes miatt kaptam 500 goldot így 250 megmarad áthelyezésre és 250-bõl lesz 3 nap prém, pont az e8-at húzom jól járok így vele. Viszont a vásárolj prémium acc-ot résznél nem látok még változást, meg szokott ott jelenni vagy csak ha már megvetted akkor látod, hogy három nap van 1 helyett? Nem szeretnék 2 napot bukni mert nem kérdeztem meg elõtte😄
ugye holnap vége az elsõ tesztnek.
valaki tudja,hogy mikor lesz a második?
amúgy meg nem úgy volt,hogy a 7.4-be jön a fizika?

PSN ID:misi2mezei

Az új fizika is random kerül bevezetésre. <#idiota>

wot nick: PsychoTrooper

Eagle16
Hihi

Amúgy múltkor berakták ide az AMX 50 Foch tesztet, abba is elsõ lövéstõl kigyulladt az E-50 :/