banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    En mostanaban raktam az arl-be 80k xp-t, nekem ez alapjan a velemenyem:

- ne ez legyen az elso heavy tankod. tapasztalat kell hozza h elvezheto legyen.
    - nehezen fordul, lomha.
    - pancel: szembol sajat tier ellen meg pattogos tud lenne a teste. az oldal viszont nagyon-nagyon vekony. szigoruan szembe kell allni az ellenfellel.
    - nagy lanc gyakran benyeli a lovest. szereles a legenysegnek vagy/es szerelolada legyen nalad.
    - az agyu kellemes. erdemes a kisebb atutesu de nagyobb sebzesu agyuval probalkozni. a 300as sebzes, eleg jo visszatartoereju.

Nagyon fugg az mm-tol mennyire lesz elvezetes a jatek. sok a kv1s mostanaban, az ket lovesbol max hp-rol ki tud szedni. igy ez elegge megoli a jatekelmenyt vele, pedig nem lenne annyira rossz joszag. Maradj hatul vele, inkabb amolyan sniperkedest erdemes szerintem megprobalni vele.