World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IS-4 felment t10-be, az új orosz t9-ek gagyik, E-széria nerf, T110, M103 nerf... mert ugye ügyelünk, hogy egyik nemzet se legyen OP!
Persze ha a való életben csatában sikert soha el nem érõ franciákról van szó, azok nyugodtan lehetnek erõsebbek mindenkinél, legyen szó akár lightról, medrõl, TD-rõl vagy artyról 😄
a chaffee sem 1 nagy durranás, a t-50-2set pedig hamarosan "újra gondolják" .
Tehát szarrá nerfelik. Ha ehhez hozzávesszük. Hogy a dagi mások szerint is szürkületbe olvadt, akkor marad neked a francia light ág.
EmR3: a dagi a T5-ös német ligth. Asszem VK2801.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nekem még megvan mindig és szeretem,jó érzés az artykat 1 vagy 2 lövéssel átsegíteni a túlvilágra.(bár a tankok ellen általában tényleg gagyibb lett az ágyúja)
wot nick: PsychoTrooper
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szóval akik nagy arty partykat vízionálnak, nem hiszem, hogy nagyot tévednek.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem lenne baj ha tereptárgyakba akadsz el akkor is kidobna onnan egy idõ után a technika már megvan hozzá. 😊
Hát ez meg mi volt?
Amíg a pró játékosok java a teszt szerveren számûzetésben van addig elég jól lehet szórakozni a tapasztalatlan játékosokkal. Rendesen lehetett érezni hogy felhígult a mezõny. Szépen jöttek a medálok minden fajtából és az effi is nõtt vagy 5 pontot.
Két kérdésem lenne:
- Az IS-8-ra már csak a torony és a motor kellene. Melyiket rakjam fel elõbb? Inkább medként használom és mennyit javít rajta a jobb motor hogy megérje azt választani? Az új torony mennyit javít a tûzgyorsaságon?
- Stug III-ra a top fegyver valahogy nem jön be mert nagyon kicsiket sebez. Hiába csináltam vele top gunt akkor is csak 6xx xp-t kaptam míg Pz IV-el vagy SU-85-el 1000 xp fölött. Lehet visszarakom a 10,5-est és megint azzal nyomom mert úgy emlékszem azzal jobban muzsikált. Van aki inkább a 10,5-est használja vagy csak én vagyok béna a 7,5 L/70-hez?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Javítani fogják, mert javítaniuk kell, ez történt korábban is, addig is viszont szerintem szándékukban áll ezen kaszálni. Ennyi idõ alatt azért már ki lehetett tapasztalni a WG észjárását, de az sincs kizárva, hogy visszakoznak. Nincs az a tank, ami két elvesztett crewmember után ne válna használhatatlanná, ez a helyzet eddig azért inkább kivétel volt. Nem is emlékszem ilyenre hirtelen.
De ha valaki szóvá teszi, hogy mennyire visszásnak tartja a WG ilyen húzásait, akkor jössz te a szokásos vállvonogatással, hogy pénz beszél meg ügyes a WG, meg én is ezt csinálnám etc-etc. Nem kétlem egyébként.
Speciel ezt is ismerjük, és éppúgy unalmas, rakasd ki FAQ-ba vagy bannerbe, mit tudom én.
Nem hozzád beszéltem, de nagy naívan az gondoltam, ha az ember már itt pusztul éjjel, akkor követi is a fórumot.
Cserebe en is ugyanugy szarakodtam veluk 😄
Saor Alba
Hol írtad az 1 patchig kitételt? Visszaolvastam, sehol sem találtam ilyesmit a beszélgetésünk során. Tudom hogy annyira prónak tartasz hogy már gondolatot is olvasok, de egyelõre még csak 10 méteren belüli emberekre mûködik 😊
A franciák egy patch erejéig op-k voltak, aztán le lettek nerfelve a 13-90-et leszámítva a sárga földig. Az eredeti állításom az volt, hogy most legalább egy patch-ig megint szar lesz, de ez most nagyobb gáz.
Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni. Szerintem neked vmi beütésed van a felesleges akadékoskodásra.
De nekem sokszor volt olyan élményem, hogy odakúrt az arti, azt ha nem haltam meg akkor is reszeltek már a játéknak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ehhez képest csak francia heavyk meg medek ütik egymást randomban?
Érted, autoloader nélkül is agyonver egy GWT vagy egy zojjwect egy lövésbõl.
Én kivárom mi lesz belõle, majd lenerfelik azt is ahogy kell azt kész. CSak elõre ez a sírás, ez visz engem a sírba. Tudom, nem kötelezõ olvasni a fórumot se.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Eleve nem értem, eddig is ha mellédcsapott az arti, 2-3-4 modul elment, ugyanennyi legénnyel. Most nem mindegy hogy 2-4 vagy 3-5 modul megy el?
Lásd FAQ, mi a véleményem a prémekrõl.
Az sajnos tény hogy pl. egy E75-öt már nem lehet fenntartani,fõleg ha az ember csak randomban játszik,ahogy én is.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
12-13.000 forintot sem kötelezõ kiadni egyetlen tankért.
Röviden ennyi.
Elõször a KV3 magasságában kezdtek zavarni,aztán késõbb ha már minden drága lesz és a nagyok már olyan lassúak hogy esélyed sincs velük ha egyszer leszedték a láncaidat,na akkor majd másképp fogod látni te is,ezt elhiheted nekem.(hacsak nem leszel megrögzött artysta)
De ahogy a tankjaidat néztem,nem túl sokat mentél artyval,szóval nem vagy reménytelen. 😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A felsorolt tankjaiddal meg még nem akkora szopás az artyk jelenléte,mint egy T8-9-10 heavyben,hogy egy lövéssel szétbassza a játékodat...
Ha meg van 13-75-öd, akkor hamarosan lesz 13-90ed is, azokkal kinyírom az IS4-IS7-et is probléma nélkül, mert be tudsz vele suhanni a seggébe és mire feleszmél 6 kúp már benn is van 😊
Szóval nem feladni.