World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még jó, hogy egyébként annyira figyelnek a játékon belüli egyensúly fenntartására 😄

IS-4 felment t10-be, az új orosz t9-ek gagyik, E-széria nerf, T110, M103 nerf... mert ugye ügyelünk, hogy egyik nemzet se legyen OP!
Persze ha a való életben csatában sikert soha el nem érõ franciákról van szó, azok nyugodtan lehetnek erõsebbek mindenkinél, legyen szó akár lightról, medrõl, TD-rõl vagy artyról 😄

Van egy rossz hírem:
a chaffee sem 1 nagy durranás, a t-50-2set pedig hamarosan "újra gondolják" .
Tehát szarrá nerfelik. Ha ehhez hozzávesszük. Hogy a dagi mások szerint is szürkületbe olvadt, akkor marad neked a francia light ág.

EmR3: a dagi a T5-ös német ligth. Asszem VK2801.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Vk2801 ami a Leóból fejleszthetõ.
Nekem még megvan mindig és szeretem,jó érzés az artykat 1 vagy 2 lövéssel átsegíteni a túlvilágra.(bár a tankok ellen általában tényleg gagyibb lett az ágyúja)

Az melyik aza dagi? <#nemtudom>

wot nick: PsychoTrooper

dagi már nem jó, szegényt kiherélték a nagy HE nerfnél, ráadásul lassan fordul/gyorsul. Én HE nerf elõtt eladtam, de nem rég 2 hétre visszavettem, laza 4%-ot romlott (500+csata) azonnal a winratem, így gyorsan eladtam megint

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a fr top scoutok/medek nagyon dúrvák, nem véletlenül van vele szinte mindenkinek 5-10%-al (skill függõen) jobb eredménye mint más vasakkal. Úgy fest ez a tendencia meg fog maradni. Ez meg ugye SPG-nél halmozottan ki fog jönni, hiába van counter, relatív keveset látni, szóval kis birka is eredményes lesz a nagy fr artykkal, egy ügyes meg még meg s kerget vele mindenkit.
Szóval akik nagy arty partykat vízionálnak, nem hiszem, hogy nagyot tévednek.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Készülvén a francia arty rohamra, melyik scout-ot érdemes kifejleszteni? Csak a klasszikusok érdekelnek, a francia light-okra nincs idõm. Leginkább a dagi tetszene, de nemtom mennyire tud rejtõzni.
de hisz ez sem bug hanem feature, ahogy a többi😄
Mikor két tank oldala összeér akkor a tankok szépen lassan egymásba csúsznak. Mikor már eléggé összecsúsztak a program bebolondul és megforgatja a tankokat akár 180 vagy 360 fokkal is hogy kikerüljenek egymásból. Nekem még csak td-k ellen fordult elõ de lehet csak azért mert annál van értelme oldalról blokkolni õket.
Nem lenne baj ha tereptárgyakba akadsz el akkor is kidobna onnan egy idõ után a technika már megvan hozzá. 😊
Hát ezen beszartam 😊

<#wilting>

Hát ez meg mi volt?

Jó volt ez a hétvége! 😊)))
Amíg a pró játékosok java a teszt szerveren számûzetésben van addig elég jól lehet szórakozni a tapasztalatlan játékosokkal. Rendesen lehetett érezni hogy felhígult a mezõny. Szépen jöttek a medálok minden fajtából és az effi is nõtt vagy 5 pontot.
Két kérdésem lenne:
- Az IS-8-ra már csak a torony és a motor kellene. Melyiket rakjam fel elõbb? Inkább medként használom és mennyit javít rajta a jobb motor hogy megérje azt választani? Az új torony mennyit javít a tûzgyorsaságon?
- Stug III-ra a top fegyver valahogy nem jön be mert nagyon kicsiket sebez. Hiába csináltam vele top gunt akkor is csak 6xx xp-t kaptam míg Pz IV-el vagy SU-85-el 1000 xp fölött. Lehet visszarakom a 10,5-est és megint azzal nyomom mert úgy emlékszem azzal jobban muzsikált. Van aki inkább a 10,5-est használja vagy csak én vagyok béna a 7,5 L/70-hez?
Ha elérsz bármely nemzet tier-8 med-ig,(T-44, Lóri, perzsa, Panther II) full kifejleszted + felszereled és persze használni is tudod. Sikeresebb lehetsz vele mint a type-al. Egyszerûen azért mert bármelyik jobb nála. 1 vs1, 2vs2, 3vs3 is.
Egyébként tényleg hajlamos vagyok túlbecsülni usereket.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Legalább konzisztensen reagálok a sok sírásra. Már megérte 😊

#137 576- itt utaltam arra, hogy egy patch erejéig lehet nem játszom, legalábbis high tierben, mert azért ismerem a rendszert, és már msot nagyon bosszantóak tudnak lenni az SPG-k.

Javítani fogják, mert javítaniuk kell, ez történt korábban is, addig is viszont szerintem szándékukban áll ezen kaszálni. Ennyi idõ alatt azért már ki lehetett tapasztalni a WG észjárását, de az sincs kizárva, hogy visszakoznak. Nincs az a tank, ami két elvesztett crewmember után ne válna használhatatlanná, ez a helyzet eddig azért inkább kivétel volt. Nem is emlékszem ilyenre hirtelen.

De ha valaki szóvá teszi, hogy mennyire visszásnak tartja a WG ilyen húzásait, akkor jössz te a szokásos vállvonogatással, hogy pénz beszél meg ügyes a WG, meg én is ezt csinálnám etc-etc. Nem kétlem egyébként.

Speciel ezt is ismerjük, és éppúgy unalmas, rakasd ki FAQ-ba vagy bannerbe, mit tudom én.

Nem hozzád beszéltem, de nagy naívan az gondoltam, ha az ember már itt pusztul éjjel, akkor követi is a fórumot.

Solten
Lanctalp termeszetesen elnyel mindent meg egy atombombat is.

Saor Alba

Solten
Tesztszero, IS-6 ban "ulok", szemben az utcaban a JagdTiger 88 meg az IS-6. kb 30 lovedeket rampazaroltak hogy bevigyenek egy qrva sebzest... 😄D Kicsit be is volt forgatva a kicsike, a 203-as pen sem uti at jo 200 m-rol...

Cserebe en is ugyanugy szarakodtam veluk 😄

Saor Alba

Most nyugis vagyok, nyugodtan provokálhatsz.

Hol írtad az 1 patchig kitételt? Visszaolvastam, sehol sem találtam ilyesmit a beszélgetésünk során. Tudom hogy annyira prónak tartasz hogy már gondolatot is olvasok, de egyelõre még csak 10 méteren belüli emberekre mûködik 😊

2-nél több SPG-vel már most befagy a játék kevés fedezékes mappokon, kínlódás az egész 40 alatti járgánnyal. Már most brutál sok a splash, nem kell ehhez semmilyen extra effekt, inkább csak kevesebb.

A franciák egy patch erejéig op-k voltak, aztán le lettek nerfelve a 13-90-et leszámítva a sárga földig. Az eredeti állításom az volt, hogy most legalább egy patch-ig megint szar lesz, de ez most nagyobb gáz.

Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni. Szerintem neked vmi beütésed van a felesleges akadékoskodásra.

Én elhiszem, elvégre azt írták jobban fognak sérülni, ez nem kérdés.
De nekem sokszor volt olyan élményem, hogy odakúrt az arti, azt ha nem haltam meg akkor is reszeltek már a játéknak.

Hidd el nekem hogy olyan mértékben nem sérültek a modulok mint a patch elõtt. Azért eddig nem feltétlenül volt a HP veszteségen kívül egyéb sérülés, a teszt szerveren meg az esetek 90%-ában sérül több legény is, plusz 1-2 modul.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eza nagy sírás rívás már el volt játszva egyszer az autoladeres medek/heavyk esetén is. Hogy mi lesz a játékegyensúllyal, jaj hogy többet nem lesz értelme menni más medekkel meg heavykkel. Tönkre megy a balance, meghal a wot.

Ehhez képest csak francia heavyk meg medek ütik egymást randomban?

Érted, autoloader nélkül is agyonver egy GWT vagy egy zojjwect egy lövésbõl.

Én kivárom mi lesz belõle, majd lenerfelik azt is ahogy kell azt kész. CSak elõre ez a sírás, ez visz engem a sírba. Tudom, nem kötelezõ olvasni a fórumot se.

1, maximum 2 eddig. És most már lesznek autoloaderesek is.

Adtam offi fórumon érte egy +1 et 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mindíg drámáztok....

Eleve nem értem, eddig is ha mellédcsapott az arti, 2-3-4 modul elment, ugyanennyi legénnyel. Most nem mindegy hogy 2-4 vagy 3-5 modul megy el?

Minek neked prémium tank, amikor még sehol nem tartasz a játékban?

Lásd FAQ, mi a véleményem a prémekrõl.

Gyors medek és a heavyk védekeznek, hogyne lenne 😊
A játékmenetet derékba törni sem kötelezõ, mégis megteszik. Ha ezt az új SPG-effektet behozzák, artikon és gyors scoutokon kívül mégis lesz értelme játszani?

Igazából nem a pénzzel van bajom hanem azokkal amiket most lehet kapni prémium tankokat, ahogy nézem nincs köztük igazán jó, de legalabbis olyan ami felérne egy type 59-el (kicsiket nem akarok venni arra ott a vk 2801 ami fun még akkor is ha bedob vele tier sok csatába)
Gottfried
Nincs is ezzel gond,vannak azért a középmezõnyben is nagyon hatékonyan és élvezhetõen használható tankok ha valakinek nem kellenek a nagyok.A SU85-el lehet játszani a nagyobbak közt is és az elõbb emlegetett AMX13/90 is szépen hoz a konyhára prém nélkül is és élmény vele a játék.
Az sajnos tény hogy pl. egy E75-öt már nem lehet fenntartani,fõleg ha az ember csak randomban játszik,ahogy én is.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Semmi sem kötelezõ.

12-13.000 forintot sem kötelezõ kiadni egyetlen tankért.

Érdekes gondolkodtam rajta, hogy veszek type 59 et de mivel nem lehet kapni igy letettem róla, hogy pénzt költsek olyan tankokra amikkel nem élvezet játszani igazából igy megmarad a az amx meg a vk 2801 mivel ez a két funolós tank van 😊 a többi közelítõleg a hulladék kategória szerintem (najó talán a stug még nem az)
Arra azért ne számítsanak, hogy randomba is gold med kittel megy majd a többség.

Mivel ukrajnában sem osztják ingyen a kenyeret....

Gottfried
Még rövidebben: PÉNZ PÉNZ PÉNZ....

Gottfried
Mert az az érdekük hogy minél elõbb nagyokkal játsz,nagyok legyenek a javítási és lõszer költségeid és prém nélkül csak lassan tudj fejlõdni.Ezen a ponton rengeteg embernek elfogy a türelme és vesz egy nagy prém tankot vagy prémiumot és ez ugye bevétel a WG-nek.
Röviden ennyi.

Megkérdezhetem milyen medjeid vannak?
Ezt nem értem 😊 miért nem érdekük ?
MM-t sose fogják javítani. Nem érdekük, hogy jól érezd magad a középmezõnyben.

Gottfried
Hát igen,sejtettem hogy még nincsenek nagy vasaid.Amikor ott tartottam ahol most te,nekem sem volt különösebb gondom az artykkal.Ha kilõttek,kifizettem pár ezer kreditet a javításra és nem érdekelt.
Elõször a KV3 magasságában kezdtek zavarni,aztán késõbb ha már minden drága lesz és a nagyok már olyan lassúak hogy esélyed sincs velük ha egyszer leszedték a láncaidat,na akkor majd másképp fogod látni te is,ezt elhiheted nekem.(hacsak nem leszel megrögzött artysta)
De ahogy a tankjaidat néztem,nem túl sokat mentél artyval,szóval nem vagy reménytelen. 😊

Az is3/8/7-nél ne lõdd az oldalát (lánc fölötti rész), mert az ott lévõ spaced armor mindent benyel, legyen az akár az amerikai 155mm-es. A láncnál lõdd a testet oldalról, ott könnyen sebezhetõek kisebb átûtésû ágyúkkal is. Az is4-nél oldalról a motortér környékén érdemes lõni, szintén a láncnál, ott gyengébb.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Jahm nekem a heavyk basszák szét a játékom nem az artyk 😊 és igen az egyetlen igazi fun tank ezek közül szerintem is a 13-75. Igazából az MM miatt morgok mivel ezeket a tankokat pikpakk felkúrja tier 10 9 8 as csatákba ahol átlag 2 de inkább egy lövés szoktam lenni az orosz tankoknak (a németekkel nincs ekkora bajom azokat sebzem is meg túl is élem legalább három de inkább több lövését) nem pedig egy kósza találat visz el, az artyk meg nem zavaróak mert lehet úgy mozogni h ne tudjanak könnyen elkapni, gondolom pont a heavy tankoknak van az artyknak problémája 😊
Nézelõdj itt a galériában, tele van ruszki gyenge pontokkal.

A pershing az mióta is heavy?<#nevetes1>
A felsorolt tankjaiddal meg még nem akkora szopás az artyk jelenléte,mint egy T8-9-10 heavyben,hogy egy lövéssel szétbassza a játékodat...

Látod alakul ez. Máris egész mást mondasz mint az elején.

Ha meg van 13-75-öd, akkor hamarosan lesz 13-90ed is, azokkal kinyírom az IS4-IS7-et is probléma nélkül, mert be tudsz vele suhanni a seggébe és mire feleszmél 6 kúp már benn is van 😊

Szóval nem feladni.

A tiger tiger II pershing lõhetõ oldalról valóban de a ruszkik vagy igen vagy nem
Nem tudom nekem az oroszok majdhogynem sebezhetetlennek tûnnek legalabbis az is szériától úgy futok mintha égõ csillagszóró lenne az alfelemben 😊
Ugyanez a karakternevem és fõképp némettel játszom 1 vk 3001h egy vk3001p egy amx 13-75 egy vk2801 és egy stug III amim van per pillanat
Heavy tankok jelentõs részét lehet sebezni oldalról vagy hátulról, akár 2-3-4 tierrel kisebb tankkal is. Többségüknek csak a frontja erõs.